- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite suvet!
takaa iskam da pravq sex s priqtelqt mi (devstvena sum)no ima maluk problem mn se pritesnqvam ot tova dane sum prekaleno tqsna
Не вярвай, че има Истински хора. Не вярвай, че те Обичат.Не вярвай, че можеш да намериш опора в тези красиви, но подли сърца. Защото и аз вярвах във нещо прекрасно, защото и аз съм човек, но всичко излезе тъй просто фалшиво, присъщо на нашия XX-ти век.
Абе...
Спокойно!
Ще си деВствена, но с размерите на хралупа на бизон!
офффффф, как да ти го обясня, без да равиш секс трудно ще станеш по-широка изведнъж....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не се притеснявай за нищо,защото няма да можеш да се насладиш на момента,а все пак това е първия път.Предполагам не искаш да го помниш с притеснения,а с хубаво преживяване.
Не се притеснявай за нищо,защото няма да можеш да се насладиш на момента,а все пак това е първия път.Предполагам не искаш да го помниш с притеснения,а с хубаво преживяване.
по 7 пъти повтаряяйте постовете от тука натам
На колко години си?
kolkoto po-tqsno - tolkova po-dobre za nego...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
mi po4ti 16
nqma kak da ne si tqsna,normalno e
i az se pritesnqvah ot tova,no se polu4i taka,4e vapreki tova ne mebolq izob6to,zavisi ot maistora![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Прав е човека! Стига наистина да не е ПРЕКАЛЕНО тясно ...Първоначално написано от nellllly
Еми мноо ясно бееее...Намерила от какво да са притесняваш, все едно да кажеш: "Притеснявам се, че имам големи гърди". Тва да си тясна е хубаво, да не искаш да си няква отпусната и да не усещаш дори че влиза...Първоначално написано от nellllly
![]()
Тва не е проблем! Даже ще му е по-яко, а кото се отпуснеш ще ви е най!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.