.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Неискам да живея в този град ..

проблемът е, че с нашите се преместихме в град който аз мразя.Започнах да уча тук, но имам 1-2 "приятелки" не излизам никъде,защото не ми харесва тук въобще.Миналият град в който бях беше просто прекрасен за мен-там имах приятели на които мога да разчитам..,но нашите се махнаха от там...мното се караха заради 1 приятелка на татко и предимно за това се махнахме от там..беше мн болезнено за мен Не съм щастлива вече Искам да отида поне за 1 седмица в старият ми град, (на 15 съм).. нашите не ме пускат..Мн искам да отида и те го знаят..Вече нз какво да направя

Мега фен
    Град
    София
    Офф нормално е да ти е кофти,ама 100% ще свикнеш и след време ще мислиш по раэличен начин.Аэ бях така ,като се местихме в нов квартал !Энам,че е доста по-раэлично ,но все пак има общо.Почти всяко начало е трудно.Иэчакай малко време да мине....всичко ще се нареди.И приятели ще намериш и всичко!Все пак си нова,това не става с вълшебна пръчка.Не мисли толкова негативно,хубаво е да сме отворени към новостите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на pathetic
    Аз пък ти казвам да не свикваш.
    Не си длъжна.
    Нищо не си длъжна.

Хващай пътя и ходи при приятелите.
    Като се приберат едва ли ще се е случило нещо
    лошо.
    Веднъж поне направи нещо,което искаш.

стига с тия глупости.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Guest
    Еми искам да отида ама те наще няма да ми дадат пари ..

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми искам да отида ама те наще няма да ми дадат пари ..
    стоп.

а онези са ти приятели нали?

..
    ще ти помогнат по някакъв начин.
    АКО и те искат същото като теб,разбира се.
    иначе няма смисъл да се хабиш да ходиш
    където и да било.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

всяко начало е трудно! това, че сега имаш пречки пред теб не значи, че за в бъдеще няма да откриеш нови и близки приятели където живееш сега! мисля, че депресията ти до голяма степен идва от това, че ти не си приела че можеш да се справиш, тропнала си с крак и си казала "не искам да се местя!". а не бива да е така! приеми промяната като нещо положително за теб и съвсем скоро ще се убедиш, че това ти дава много повече нови възможности отколкото си имала досега в отношенията с хората и общуването
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си