- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За чувствата ми...
Но... защо, по ангелите, го правят?Първоначално написано от petela mi qnko
Нях нях нях нях нях!
Не говорех на теб,you son of a bitch!![]()
Едно време не е имало будилници и телефони с аларми и петлите са будили народаПървоначално написано от Актрис х.Х
Да бе ?! Верно ли ? Ехаа....
LaraFairie Photography ...
Пха! Но сега има телефони и будилници, които да будят хората, но петлите още съществуват. Знаех си че има нещо гнило! Те очевидно са пришълци от планетата Мазимекс и са дошли да заразяват местните водоеми с птичи грип ! Най- сетне сложих край на жалката им конспирация!Първоначално написано от petela mi qnko
Нях нях нях нях нях!
Не... има будилници, за да има човек какво да метне, когато петелът го събуди рано сутрин.
Ама че изостанали същества, нямате ли си петел вкъщи?!
Ами... имах *ориг*Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Нях нях нях нях нях!
Комунист мръсен!!!Първоначално написано от Актрис х.Х
Тъй като темата е за любов, аз искам да посветя този пост на пламенната ми защита и неоспорима привързаност към тези бедни същества, петлите. Обичам петли. Но не мога да изям цял един.
Сега вече петлите служат за яхния и пиле с картофиПървоначално написано от Актрис х.Х
А аз просто обичам петели... с картофи, тирамису и морска краставица от консерва *мляс*
Нях нях нях нях нях!
Нях нях нях нях нях!
Аре да правиме пирамидка.Първоначално написано от Актрис х.Х
Ъъъ... петлите служат за пиле? Къде е логиката? Петлите не са ли пилета? Ако не са пилета значи не могат да ни заразят с птичи грип. ХА! Знаех си че плана на пришълците от Мазимекс няма да успее.Първоначално написано от petela mi qnko
Нях нях нях нях нях!
Прощавай. но какво ще рече това?Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Нях нях нях нях нях!
Мазимекс звучи като лекарство против болки в кръста, Чашо!Първоначално написано от Актрис х.Х
Ти няма ли да ми съдействаш в правенето на пирамидка?!?!
Ти ще ми кажеш.
П.П. Простено ти е.
ОК, Ренето. Да правим пирамидка! ^^Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Нях нях нях нях нях!
Нали аз те питам, ма. Как така аз ще ти кажа?Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Нях нях нях нях нях!
Еха. Звучи като да правим нещо, което модовете не ги кефи.Първоначално написано от Актрис х.Х
*подава фъстъче*
*изплюва го* Мразя фъстъци. Дай нещо по-скъпо.Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Нях нях нях нях нях!
Е така.. Като си погледнеш подписа.Първоначално написано от Актрис х.Х
Хм... Подписът.... Моят одпис... Хм... мо...МОЯТ ПОДПИС! Крадла! Гадна крадла! На гилотината!Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Нях нях нях нях нях!
Нях нях нях нях нях!
Умри, моля те.Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Нях нях нях нях нях!