- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За чувствата ми...
*вади дъвка от устата си и ти я подава*Първоначално написано от Актрис х.Х
Тази е турбо, но ти имаш въображение и можеш да си представиш, че е по-скъпа.
Ууу! о.О Не знаех, че би изплюла черен хайвер заради мен.Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Нях нях нях нях нях!
Бъзикаш ли се, разтвор от телесните ми боклуци би могъл да разяде Слънцето.Първоначално написано от Актрис х.Х
Баси готината съм.
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Нях нях нях нях нях!
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:ad8ef7f6e2]Първоначално написано от Актрис х.Х
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...
Горкичкият![]()
Това кенгуру бях аз, замесен си в конспирация.
Руснаците са виновни.
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:003c678f5b]Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:003c678f5b]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.
Нях нях нях нях нях!
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:01af08454a]Първоначално написано от Актрис х.Х
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:01af08454a]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:01af08454a]
Отказвам се, печелиш... опаковка от дъвка печелиш.
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:4e984751cb]Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:4e984751cb]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:4e984751cb]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:4e984751cb]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^
Нях нях нях нях нях!
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:8e869e9313]Първоначално написано от Актрис х.Х
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:8e869e9313]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:8e869e9313]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:8e869e9313]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:8e869e9313]
Ууу... аз шмъркам смекта и мазилка...
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:e1264db771]Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:e1264db771]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:e1264db771]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:e1264db771]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:e1264db771]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:e1264db771]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:a2e2c8eb5b]Първоначално написано от dunapren
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:a2e2c8eb5b]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:a2e2c8eb5b]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:a2e2c8eb5b]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:a2e2c8eb5b]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:a2e2c8eb5b]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа[/quote:a2e2c8eb5b]
Млъкни. Нищо не разбираш, времената се променят, ти не си ли ям генномодифицирани домати?!
Ама че комунист.
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:e8b70cbc7a]Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:e8b70cbc7a]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:e8b70cbc7a]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:e8b70cbc7a]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:e8b70cbc7a]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:e8b70cbc7a]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа[/quote:e8b70cbc7a]
Млъкни. Нищо не разбираш, времената се променят, ти не си ли ям генномодифицирани домати?!
Ама че комунист.[/quote:e8b70cbc7a]
OMS! Заради генномодифицираните домати ли имам тази ноздра на ръката?
Нях нях нях нях нях!
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:49b6c46ac6]Първоначално написано от Актрис х.Х
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:49b6c46ac6]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:49b6c46ac6]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:49b6c46ac6]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:49b6c46ac6]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:49b6c46ac6]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа[/quote:49b6c46ac6]
Ама че комунист.[/quote:49b6c46ac6]
OMS! Заради генномодифицираните домати ли имам тази ноздра на ръката?[/quote:49b6c46ac6]
Не, твоето е заради глобалното затопляне и облъчването с мобилен телефон.
Гаден мутант.
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:2989a58bfd]Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:2989a58bfd]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:2989a58bfd]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:2989a58bfd]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:2989a58bfd]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:2989a58bfd]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа[/quote:2989a58bfd]
Ама че комунист.[/quote:2989a58bfd]
OMS! Заради генномодифицираните домати ли имам тази ноздра на ръката?[/quote:2989a58bfd]
Гаден мутант.[/quote:2989a58bfd]
Просто многото прозорчета са ми забавни.
Хм... не знаех, че най-сетне учените са открили вещество, с което са успели да ги разтворят.[/quote:23bc1a9edd]Първоначално написано от Жилав Сатър
Пепси, след като въпросното течно намерило широко приложение в прочистването на задръстените канали и изместило от пазара Мистър Мускуло...[/quote:23bc1a9edd]
Ами нищо чудно, все пак Мистър Мускуло имаше отвратителен вкус - дори доближаваше този на Кока-Колата.[/quote:23bc1a9edd]
Ти не ставаш ли силен, като пиеш мистър Мускуло?[/quote:23bc1a9edd]
Ами не... но поне после нямам вече запек. ^^[/quote:23bc1a9edd]
Както и да е, знаеш ли каква е истината за живота? *гледа мъдро се едно е спестила три стотинки от килограм домати*[/quote:23bc1a9edd]
истината за живота вселената и всичко останало е 42нали го обсъдихме вече тфа[/quote:23bc1a9edd]
Ама че комунист.[/quote:23bc1a9edd]
OMS! Заради генномодифицираните домати ли имам тази ноздра на ръката?[/quote:23bc1a9edd]
Гаден мутант.[/quote:23bc1a9edd]
Просто многото прозорчета са ми забавни.[/quote:23bc1a9edd]
И на мен О.о Уииии...