- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора, ако сте добри, помогнете!
pytewoditel na galakti4eskiq spopadjiq ?Първоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
a po temata kogato si tyjen kogato si sam,vyl6ebnoto hap4e glytni i stava6 magiosnik,magiosnik golqm,magiosnik sys stranni o4i![]()
Ти си странен *сочи с пръст*Първоначално написано от dunapren
*подуш* И миришеш на развалени мушмули.
Педофил!
Ти на екстази ли си или на халюциногенни кисели краставички?!Първоначално написано от dunapren
Иначе, виждам че си намерил приложение на гова велико нещо, Книгата. Може да се чете, преди да я ползваш за подпалки.
и така може.... ама аз просто се опитах да помогна на човека гледам не може да спи депресиран е и....Първоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
Ми запиши се готварски курсове...там не само че ще можеш да се научиш да си праиш таратора,ами може да разбереш и как да сготвиш и някоя друга манджа...драсни после нещо да се науча и аз![]()
![]()
Аз знам,защо не се е записал на готварски курсове.Защото е закуравял колинар,издирван от полицията за злоупотреба с боб.
Incomplete..........
Еми драс. Но на мен не ми трабват други манджи. ИСКАМ СИ ТАРАТОРА ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!!Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
И мисля че вие всички ми завиждате.
Точка.
.Първоначално написано от Жилав Сатър
^ точка
.< точка
v точка
.
А може ли да те питам нещо......ИСКАМ СИ ТАРАТОРА ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!!
охх как да го кажа.......ами такова.....Да не би случайно да са те изгонили вече.......от...............4 км???![]()
![]()
![]()
OoOoOo Жилав Сатър predizvikvam te na duel!!! I az sym vlubena v taratorahahah samo kaji kade i koga i 6te si primerim silite za nashata polovinka
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Сега чети внимателно
--------------------------КАК ДА СИ НАПРАВИМ ТАРАТОР----------------------
Начи трябва ти кисело мляко,краставица,чесън,коп р,сол и олио и водица.
И съотношението мляко-вода трябва да е 75-мляко и 25-вода ако обичаш по гъст таратор иначе 50 на 50.И така сато си сложиш водота и млекцето трябва да сложиш олио (количеството по твоя преценка) след това сол,чесънче и копър на вкус и еи го на стана ракиено време
П.П. Ако си поръсиш шчукани орехчета отгоре оште по-добре
И аз много обичам таратор, но моя винаги става много хубав!
![]()
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
От вас ми се дояде таратор,деа.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Мразя те.Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
Не.Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
П.П.: И вече не си ми приятел.
Първоначално написано от Жилав Сатър
Ееее що беее?
Ммм вкусно тараторче..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
След малко ще си правя таратор!
и като е готов ще ви кажа какво точно
се е получило.
![]()
Жилав Сатър, като вегетарианка, как не те е срам да ядеш таратор?!
kupi si ot magazina batko 1L tarator e 1.70 ama t1i qko nabl1skan s 4es1n ii e super qk![]()
Mnogo losho,pri mene se poluchava taka s alkohola...Vse ne moga da nacelq tochnoto kolichestvo.I rezultata vinagi e mahmurluk i mirizma na buchva v celiq apartament
яж само краставица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Тараторът е чудесен.
малко прекалих с чесъна май,но нищо.
Юпиий!Първоначално написано от muhlqsal 4orap
_точка v
точка >.< точка
_точка ^
............. < точки танцуват конга \/
Нях нях нях нях нях!
avtore-az go pravq mn xubav!moga da te nau4a!!!
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
znachi eto kakva e tainata: slagash 4ubri.....MheeeMheemHeeMheeeeMheeee.... Izvinqvaite bihte li povtorili pak kakvo se slaga.... Da slagate 4ubri....MheeeMeeMheeeMeeHeee.... ai pishi posle ko e stanalo![]()