.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: vazmojno li e ????

Guest

vazmojno li e ????

davam po temata napravo bez zaobikalki ... zna4i problema e sledniq : predi 2 sedmici pravih sex s priqtelq mi i togava toi ne uspq da svr6i v men no se pritisnih da ne e stanal nqkoi fal poneje toi uj se izmi s voda i sled tova mi vkara pr1stite si otdolu no nz... 2 dni sled tova pravihme pak sex bez prezervativ za okolo 20 min en be6e mn.. bez da se izprazva v men nz daje dali sv1r6i vaob6te .. no se 4udq sega kogato trqbva da mi doide t.e. dnes trqbva6e no ne mi doide vazmojno li e da sam bremenna ?

Guest
    plSsSS otgovorete mi mnogo e vajno plSss adski sam pritesnena ;(;(;(

Ееее изчакай де може да ти закъснява ... ама нека и момичетата да ти отговорят

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Направи си тест
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

О.о
    Guest
    Я не се излагай... Тест?! Да бе, да! Изчакай някой друг ден!

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    тест на 2рия ден не можееееее

Guest
    Това първият ти път ли беше? Защото след първия път се наблюдават известни изменения (закъсняване/подраняване) в цикъла. Поне такива наблюдения съм имала И все пак...защо не ползвате презервативи? Сега нямаше да се притесняваш за това :/
    Колкото за теста - 3 седмици след акта.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Не мисля , че си бременна. От топлото време малко се бъгва организмът. Споко. Нормално е да ти закъснее с 4-5-6 дена. Бебетата не стават толкова лесно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

простачка
    Guest
    ама сте едни докториии...че и врачки сякаш! не е истина просто.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма начин да си бременна. Изключено е просто

Guest
    Според мен няма шанс да си бременна, може да ти закъснява от мн неща! Но занапред все пак ползвайте презервативи, ще се чувствате мн по-спокойни! Късмет скоро да ти дойде!

1 den..GOMQMA RAOTA...iz4akai malko,ne sa panirai,4e moje i ot pritesnenie da ti zakasnqq....ama ne si ve....1 den

Guest
    И що да няма шанс.. Шанса да си бременна е на лице.. купувай един тест за 3 кинта и си го прави, че иначе ще пукнеш от притеснение!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И що да няма шанс.. Шанса да си бременна е на лице.. купувай един тест за 3 кинта и си го прави, че иначе ще пукнеш от притеснение!!
    Щото водата и времето са си свършили работата.

Guest
    pXXx zna4i nqma na4in da ebremenna zashtoto i az go imam s16tiq problem ?

иска ти се да си бременна...
    след като не е свършвал в теб, щом се е миел и т.н., и т.н. шансът е пове4е от минимален...
    оба4е се психираш за глупости и ще ти закъснее... и от топлото също ще ти закъснеее... и изобщо... ще ти закъснеее
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    сф
    i az bqh pritesnena,oba4e pri nas razli4noto be6e 4e bqhme piqni..i 2 dni sled kato se pritesnqah i se korkah mi doide-spoko macka,ako mn te e strah zemi edin test 10 leva e!yspeh4e

Guest
    oxxx dano da e taka za6toto napravo treska me trese takava panika sam 4e prostoo... .. blagodarq vi vse pak i naistina sam vi mnogo priznatelna na vsi4ki koito otdeliha malko vreme za da mi dadat mnenieto si

Бебетата,слава богу,не стават така лесно! Успокой се,защото от стрес ще ти закъснее още повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си