.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: свирка

грррр
    Guest

свирка

Эдравейте!Вчера гаджето м много искаше да му духам!Аэ не бях навита ,ама все пак го направих.Направих му свирка,свърши,дори му глътнах спермата.А какво стан-каэа ми,че не духам хубаво Как да се науча?

Guest
    mi s praktika to drug na4in nqma ama az si mislq 4e e drug problema mislq 4e priqtelq ti se pravi na vajen i si misli 4e si4ko se vurti okolo nego i sushto mislq 4e ako te obi4ashe kolkoto i da ne mu e xaresalo nqmashe da ti kaje to4no tova zamisli se dali prosto ne te izpolzva

Град
    Някаде по Дунав
    С опит
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    i na men ne mi hareswashe w nachaloto , no mi naprawi 5-6 pyti i posledniq pyt beshe wylsheben , makar che sym momche she ti dam nqkolko syweta : namokrqi si ustnite , pazi si zybkite , zashtoto mnogo draznqt glawichkata , gledai da nalapash kolkoto se moje po-golqma chast ot penisa , razbirase po twoite wyzmojnosti , a drugi raboti koito weche sa prosto za da dostawqt po-golqm kef sa zasmukwaneto na glawichkata (ama gledai da ne q glytnesh :P) i obikalqneto na glawichkata s eziche , syshto taka moje da obikolish celiq mu penish s eziche predi da pochnesh samata frenska.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вкарай малко фантазия следващия път. Просто си играй и се забавлявай с пениса му. Прави го с кеф!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си