posledniq pyt mu dadoh 1 sedmica za razmisal i 6ans da se promeni vypreki 4e znaeh 4e nqma da e za dylgo no prosto go obi4am a toi prosto ni6to ne ocenqva ... edin podarak ne moje da mi izbere s misalta dali na men 6te mi haresa prosto vsi4ko se vyrti okolo nego ... edin vid az hodq s nego a toi ne , toi me pritejava ... ne minava edin den v koito da ne mi napravi zabelejka za oblekloto kosata ili kakvoto i da e a kogato izglejdam taka kakto toi iska se 4uvstvam kato nqkakyv trofei...no ako nqkoi me pogledne daje bi go ubil s pogled ako moje ... razbiram revnosta ot drugi mom4eta no ne i fakta 4e merevnuva ot priqtelkite mi spored nego az vinagi gi postavqm na pyrvo mqsto i kogato se naloji da izleze s men i kompaniqta mi se dyrji ujasno ne samo s men a i s tqh vypreki 4e az sym v mnogo dobri otno6eniq s negovite priqteli ... prosto nqmam predstava ve4e kakvo da napravq s ni6to ne sym predizvikala revnostta mu a o6te pove4e tova povedenie ... za men drugi mom4eta ne sy6testvuvat i vinagi gledam damu otdelqm pove4e vreme zaradi koeto ne samo 4e golqma 4ast ot poznatite mi me otbqgvat a i se karam sroditelite mi ... blagodarq vi za syvetite dano pone ne6ti4ko pomogne .