.
Отговор в тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 342

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мисля че е по-добре наистина без ВВД... ядеш си мазнините и тъкмо забравиш за вкуса на картофите и ориза (примерно) и изведнъж се връщащ обратно към тях ...
    +++
    ~Little Miss Planet 2009-2010~ in London

хубаво дупе
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Ако този режим наистина има такъв ефект - СУПЕР ! Мисля да го почвам пък ще видим какво ще стане ..

Повече от фен
    Нищо не разбрах (изглежда съм тъпа) а иначе едно толямо БРАВО за труда на автора

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fogdog
    Нищо не разбрах (изглежда съм тъпа) а иначе едно толямо БРАВО за труда на автора
    Аз го схванах от 5тия прочит.
    Опитай.

лелелеле катоо видяхх колко мн усилия ш са изискватт .. напраоо ми са скапа настроението и желанието да имам хубаво дупенце , тънки бедра и тънка талия

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Хубава е диетата,но аз съм си слабичка само трябва да се стегна за плажа...
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

ето я и моята дилема: аз съм акробатка,но сега нали за лятото спрях да тренирам аз имам малък проблем с целулита. имам стегнат корем стегнато дупе, но частта под дупето (задната част на бедрата) имам целулит и не мога да го махна имам мускули (то няма как да нямам защото тренираме като луди) и въпреки това целулита си седи.мисля да пробвам с твоята диета,но проблема е че нашите няма да се съобразяват с мен и да готвят неща според моята диета с по-малко или повече въглехидрати и т.н...... иначе упражненията си ги правя, но диетата...........

Град
    няма значение
    олее колко много неща
    незнам за вас , но аз правя по 200 коремни преси на ден вече от година и половина и мога да кажа , че имам много хубав , слаб и стегнат корем
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Ами аз ходя на фитнес 2 или 3 пъти седмично - зависи от това кога имам време. Ето какво правя там:
    30 минути на пътеката - 20 бързо ходене, 10 по-бавно
    30 минути на колелото
    и после
    на 2 уреда за краката правя 5 серии по 40 повторения
    за ръцете с 2кг гирички: сгъване на ръцете в лактите, вдигане на ръцете на горе, разтваряне на ряцете в страни, изпъната ръка нагоре и свиване в лакътя.
    След това за талията - с 3кг гирички - разтягане.
    После 2 серии по 20 повторения коремни.

Това е. Не се ограничавам в храната. И искам да смъкна коремчето. Да видим дали ще има резултат.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

вие как мислите?
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

DIETA

Zdraveite.Sega 6te vi kaja mnogo efikasna dieta as bqx na neq nqkolko meseca za6toto predi tejax 100 kg sega sam 70 kg i sam se steganl tqloto no sega treniram za da postigna plo4ki.A dietata vklu4va pile6ko file 4isto bqlo meso pile riba mle4ni produkti kato obesmasleno prqsno mqlko kiselo mlqko sirene i drugi salati kato zelena salata kato vmesto olio slagam zextin
    6opska salata sa6to qm zeleva salata ot qdkite qm vsi4ko drugo no ne i fastaci kakvito i vidove da sa za6toto ot tqx dosta se palnee.Koito iska pove4e da mu kaja da mi pi6e na skype.Moqt e nikola40001
    Valentin

Голям фен Аватара на DesSsi
    Какво мислите за упражненията на Cindy Crawford ?

Правили ли сте ги ?

Кога забелязахте първите резултати ?
    Съдбата помага на смелите !

Град
    София

Re: DIETA

Цитирай Първоначално написано от dulsemariqanai
    ot qdkite qm vsi4ko drugo no ne i fastaci kakvito i vidove da sa za6toto ot tqx dosta se palnee.
    Всъщност от никои ядки не се пълнее, дори и от фъстъците. Вярно е, че ядките са богати на мазнини, но това са така наречените "полезни" мастни киселини, защото те са ненаситени. Дори на запад в момента са залегнали във всички диети, а за вегетарианците са абсолютно задължителни, т.к. предоставят някои незаменими белтъчини.

Ако на някой му се рови в уикипедия, ще види и колко много витамини и минерали съдържат. Така че, пре-спокойно можете да хапвате по една шепа ядки на седмица, стига да не сте алергични.
    Това, което днес си, утре може да не бъдеш. Затова радвай му се!

Аз лично си правя по малко в разумни бройки коремни преси ,клякания за стягането на дупето ,и упражнения за талията си се харесвам
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi

Правили ли сте ги ?

Те са ефективни само за хора, които по принцип не спортуват.
    Аз нямах резултати от тях, може би само коремните преси са "интензивни".
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Кажете някакви упражнения за стягане на дупе

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    Ходя на аеробика от почти един месец ..щото сега съм 1ва смяна,иначе щях да тръгна и от по-рано....спрях цигарите, от нова година не съм пушила. Не прекалявам с яденето..... днеска се претеглих на кантара във фитнеса и ми показа 55кг. .. а преди месец бях 51-52... въобще не ми личат килограмите,обаче ми става много кофти само като си го помисля ..... ;xx ии направо съм се отчаяла .. хД Чудя се дали ще постигна нещо ако гладувам или ям само плодове и зеленчуци 4-5 дена? (ако издържа хД)
    Да, ще си минус 3-4 кила. Обаче в момента, в който си сложиш нещо друго, освен зеленчук или плод в устата, ще си ги върнеш. Няма смисъл!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Проблемът на мен са ми многото празници Преди бях изкарала почти месец със 90 дневната с видим резултат - всичко отиде на кино след Коледа. Сега отново я започнах, ама ми писнаха и тези празници, когато съм канена някъде все я нарушавам, а не мога да отида на гости и да не ям нищо. Преди майка ми готвеше и специално заради мен, ама ми дойде до гуша да я нарушавам.

обмислях вариант да си зашия устата за да не ям
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

най-добрата тренировка е много ама много и качествен секс такива калории се топят че ви е бедна фантазията, а и няма да се налага да се лишавате от любимите вкусотийки, само няма да трябва да прекалявате с тях

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от Pospalanka
    Аз лично си правя по малко в разумни бройки коремни преси ,клякания за стягането на дупето ,и упражнения за талията си се харесвам
    какви упражнения за талията правиш?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi

Правили ли сте ги ?

деси, аз лично случайно ги намерих упражненията в замунда и проучих насам-натам мнения от хора, които са я пробвали и видях ,че почти всички са останали много доволни от програмите.Аз почнах да ги правя преди около 4- 4 и половина месеца и почнах с първото от 1992 -то е по-лекото и го правех околко 2 месеца и имаше резултат.Не съм спирала, не ми е и отнемало много време и усилия- с желание го правех и имаше ефект,като го съчетах и с хранителен режим.Лично на мен ми беше супер и затова реших ,че ми трябва нещо по-натоварващо(аз вече се бях стегнала все пак ,но ми се искаше да пробвам и по-трудното ).почнах второто от 1993- то си е сравнително по-натоварващо, особено в началото, но много ми хареса, защото се потиш и чувстваш повече изразходване на енергия с него.По-интензивно е наистина.И така без да се усетя с по 1 час на ден( аз го правя всеки ден от около 2 -2 месеца и половина -второто) и балансираното хранене свалих около 5 килограма за тея 4 месеца.Но все пак мисля, че главно от втората тренировка се стегнах повече, така че си я продължавам и даже си я обогатявам с още упражнения- вече съм добавила още няколко серии главно за крака.А за храненето- отначало си мислех ,че ще ми е по-трудно ,но се оказа ,че лесно спрях или ограничих храни,кото преди съм яла в големи количества( голяма съм си лакомия,или поне бях )-храни като чипс,бейк ролс,марети,солети,бисквит ,вафли,шоколадчета и десертчета, които много хора ядат в свободното време навън като няма друго вече не съм близвала от много време.Нямам и апетит за тях като се сетя от какви неща са направени.А инъче не се лишавам от всичко все пак- обичам от време на време да си хапвам по малко черен шоколад или пък спагети с ъс някакъв сос ,които обожавам.

Мацки,
    и аз да се включа!
    Никога не съм спазвала диети - залагам на спорта и движението. Казвам движение, защото не е достатъчно да тренираш по 1.5 часа 3 пъти в седмицата, а да водиш заседнал начин на живот - разбирайте стоене седнал, придвижване само с кола и т.н.т Трябва да се движите и извън тренировките.
    Отнсоно храненето - просто може да наблегнете на салатите и месцето. А ако тренирате 3 пъти в седмицата, може и малко сладичко да хапвате По-добре яжте шоколадче, а пропуснете алкохола в петъчните вечери и готово!
    "Само децата знаят какво търсят" Малкият Принц

Супер фен Аватара на lqlq89
    Вижте какво намерих http://www.ladyzone.bg/dieti-i-sport...intervali.html
    Какво ще рече това Завършете тренировката с 10-минутна почивка за мускулите?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на spopi
    Я кажете за стягане на задни части (знаете какво имам предвид) без сваляне на килограми Достатъчно съм слаба.Нямам много време така,че за упражненията по 10минути.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си