.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 342

Hybrid View

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Darkkisss в някоя тема бях мела,че някога ще пуснеш снимки от преди време,на които не си така стегната Мисля,че на много хора,ще им бъре интересно...А,иначе ще съм много благодарна,ако някой ми даде линк за изтеглянето на упражененията на Сидни.
    E az pusnax be Nameri temata mi i ogledai
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Няма ли някакъв по- лесен начин?
    щеше да е хубаво да има

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Цитирай Първоначално написано от lookatme
    ха-ха!и аз искам да сваля 10 килокрамчета,ама нещо ми куца волята.
    Опитай се! Сигурна съм, че ще успееш! \/ Успех!
    xxaxaxax и на мен мн ми куца

Град
    Sozopol
    Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Няма ли някакъв по- лесен начин?

лесно няма ако имаш кораш ще оспееш да сфалиш но ако винаги казваш така никога няма да сфалиш.
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

аз правя гимнастиката на кармен електра, много ми е забавно, не се уморявам твърде, и не се налага да ходя да се потя в някой фитнес барабар с още няколко препотени лелки... у нас си я пратя, после душче, и деня започва

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от bekhama
    искам да се оплача преди малко се теглих в един магазин незнам кантара да ли е верен или не,но показа че съм 53кг. това означава,че всичките ми усилия са напразно. толкова ми е зле,че незная вече какво да правя
    Абе, момиче, 53 кг много ли са...?! Килограмите изобщо не са важни, важно е как изглеждаш, да си стегната и оформена, а не колко тежиш...!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

По-добре да си стоя пълничка

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ уау

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Miriam
    По-добре да си стоя пълничка
    ЛоЛ.. интрестинг

Здравейте,аз съм на 14г,висока 157см и тегло 53кг.ИЗКАМ ДА ОТСЛАБНА.От април до сега опитвах всички видове тренировки,но само вкъщи,защото нямам възможност да ходя на фитнес.Искам да стопя мазнините по корема,бедрата,ужасните паласки и да стегна дупето.Някой ако може да ми каже къде греша,за да се поправя:правила съм кардио,каланетика,упражнен ия,изкачване на стълби,бягане,от 3 дни скачам на въже,не ям между трите основни хранения,ям много рядко тестено,сладко,солено,мазн ,никакво газирано,алкохол,пържено,п кетирано,наблягам на плодове,вода,чай,сутрин на гладно пия топла вода с лимон,от 30 ноември правя кръгова тренировка и масаж на горе посочените области.

Град
    Неопределено
    Правиш това всичкото от април и няма ефект ?

Сигурно ти е гадно ?

Град
    ТърговищеЕеЕеЕеееее
    Яка диетка! Мое да я пробвам! И това с калориите и по колко трябва да приемаш ми се струва интересно.
    Какви очи?!
    Каква коса?!
    Какъв тоалет?!
    Но стига за мен...
    Ти как си?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от avrillavinge
    Здравейте,аз съм на 14г,висока 157см и тегло 53кг.ИЗКАМ ДА ОТСЛАБНА.От април до сега опитвах всички видове тренировки,но само вкъщи,защото нямам възможност да ходя на фитнес.Искам да стопя мазнините по корема,бедрата,ужасните паласки и да стегна дупето.Някой ако може да ми каже къде греша,за да се поправя:правила съм кардио,каланетика,упражнен ия,изкачване на стълби,бягане,от 3 дни скачам на въже,не ям между трите основни хранения,ям много рядко тестено,сладко,солено,мазн ,никакво газирано,алкохол,пържено,п кетирано,наблягам на плодове,вода,чай,сутрин на гладно пия топла вода с лимон,от 30 ноември правя кръгова тренировка и масаж на горе посочените области.
    Яж по 4-5 пъти на ден. Минимум.

parvo da kaja evala na darckiss bravooo! i iskam da pitam az sam na po4ti 14 visoka sam 170 i teja 56kg tva mn li e spored vas ?
    ms predvaritelno sq 6a probvam tiq uprajneniq 6toto iskam malko da svalq dano da stane p.p.a i kajete nqkvi uprajneniq za stqgane na korema

Е кой не иска Жестоко..

Цитирай Първоначално написано от dreamer4etoo
    parvo da kaja evala na darckiss bravooo! i iskam da pitam az sam na po4ti 14 visoka sam 170 i teja 56kg tva mn li e spored vas ?
    ms predvaritelno sq 6a probvam tiq uprajneniq 6toto iskam malko da svalq dano da stane p.p.a i kajete nqkvi uprajneniq za stqgane na korema
    neee mn si dobre

Темата е ненормална! Мерси много
    „И моят рай избухна в пламъци, и моят ад застина в лед."

Аз лично харесвам страшно много Брит.И това с коремчето направо....тя Брит си имаше психо проблем през 2006 и сега е направо толкова дебела-64 кг.Хората се променят.Аз ви съветвам докато още растете и костите ви се развиват не правете някакви упражнения за коремче за крара и т.н.От всичко по малко.

И сори за това мнение но ако искате да видите дали килограмите са добре за ръста ви вижте тук :

http://www.tialoto.bg/calculators/itt.php

http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Ходя на аеробика от почти един месец ..щото сега съм 1ва смяна,иначе щях да тръгна и от по-рано....спрях цигарите, от нова година не съм пушила. Не прекалявам с яденето..... днеска се претеглих на кантара във фитнеса и ми показа 55кг. .. а преди месец бях 51-52... въобще не ми личат килограмите,обаче ми става много кофти само като си го помисля ..... ;xx ии направо съм се отчаяла .. хД Чудя се дали ще постигна нещо ако гладувам или ям само плодове и зеленчуци 4-5 дена? (ако издържа хД)

opitah trenirovkata predi tova mom4etata ne me zabeliazvaha ama sega moga da vi se pohvalia s nai iakoto gaje (dori ve4e go pravihme mnogo pati )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не съм писала в тая тема от три години.
    Препоръчвам ви тоя режим, момичетаааа!
    Няма да сбъркате, няма да съжалявате! (По-банално не знам дали можа да прозвучи ).
    Кюфтетата, свинското и пилешкото ми идваха в повече. Помня вече към края съм си сложила две кюфтета в чинията и толкова се бях пренаситила откъм кюфтета, че ги ядох един час смучех ги супер много, после едвам едвам ги сдъвквах и изяждах ужас

хм..честно казано ,аз мисля че който си седи пред компа по цял ден и да я спазва тая диета пък и която и да е друга..може и да не отслабне,..и да няма резултат ..така чее е тъпо да се самосъжелявате..по-добре дийствайте :smt036 :D 8)

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    ...
    Чудя се дали ще постигна нещо ако гладувам или ям само плодове и зеленчуци 4-5 дена? (ако издържа хД)[/b][/i]
    Да, ще си прецакаш метаболизма. Според мене си качила мусколна маса, което не е лошо. Щом не виждаш разлика от преди и сега, значи нямаш нужда да отслабваш. Но ако толкова искаш да свалиш цифрата на кантара- родължи с тренировките и спазвай режим. Яж по- малко с 1/3 от сегашното ти меню и избягвай сладко, пържено и тестено. Така без да гладуваш, ще постигнеш добри резултати. Успех!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

аз свалих 5кг и след това мама донесе сладоледени торти и край пак ги качих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си