aRGuMeNT, Не съм съгласна ...Но си прав от една страна-генетиката е страшно важна , НО това не значи че не можем да променим тялото си и това, което ни е заложено ще ни бъде винаги такова тялото!! един човек с воля независимо какъв му е процента на мазнини, мускули и тн. ако се вземе в ръце и съвестно се занимава със спорт и яде здравословно то следователно той ще си промени тялото и генетиката може да си гледа работата, защото ако си поддържаш тялото и си го оформиш както си искаш, то тогава няма да я има изобщо частта с генетиката! другия важен момент е структурата, само че тя не определя колко да сме мускулести или дебели така че това си е наш избор! ако искаш да бъдеш слаб, положиш ли усилията, които трябва, ако ще баща ти да е 100 кила, ти ще бъдеш слаб стига да се занимаваш поне 2 пъти седмично със спорт. и все пак тук опираме до факта, че всичко е строго индивидуално и на всеки човек му струва различни усилия да постигне това... въпросът е да не се отказваме, защото всеки може да каже о, не нямам никакво време за фитнес и тн, както и да измисли още куп оправдания , но друго е да станеш и да отделиш дори минималните 20 минути за физиката си на ден пак е нещо! човек ако иска намира време и може да направи максималното от тялото си, но разбира се винаги идва момента с 'аз не мога', който е реално следствие на 'аз не искам' ... ние сами правим своя избор, генетиката не избира вместо нас , имаме силата да променим тялото си