Цитирай Първоначално написано от SkoRpiOn4etO__:)
И аз сега искам да питам нещо.. За 3 седмици трябва да сваля 5 кг, но и да се стегна, защото само със свалянето нищо не правим . Пия по 1,5 л вода на ден, ям малко - 2 пъти на ден, попринцип не ям след 6 часа. Избягвам сладките работи, само дето на ядене изяждам по 1 филийка хляб,иначе не мога да се наям. Всеки ден по 40 мин правя упражнения: коремни преси, лицеви опори, и за дупето 2 упр. ..не знам как се казват точно де.. И така.. Правя го от 2 седмици.. Обаче до сега няма някакви видими промени.. Преди време тичах сутрин, но колената много ме болят при повече натоварване и престанах. Можете ли да подскажете с какво друго мога да ускоря процеса?
Как очакваш след 2 седмици да има някакви промени в тялото???Аз спортувам от месец и половина редовно и още няма кой знае какви промени,но не се отчайвам ,защото знам че хубавите неща стават бавно...Ходя на аеробика и наистина е много хубаво!Инструкторките ти показват какво да правиш и така продължава един астрономически час почти без почивка!!Доста е натоварващо и накрая на тренировката се чувстваш като парцал и умираш от желание да се изкъпеш...Но също така действа много зареждащо и те разсейва малко от ежедневието!Хубаво е да да ходи по такива места,ако искате да постегнете тяло!Освен че ходя 2 пъти в седмицата на аеробика,си правя всяка вечер упражнения-най-различни видове коремни преси,за крака,ако имате обръч и въже за скачане също ще ви е много полезно!!!Единственото което трябва да спазвате е постоянството и да не се отказвате!!!Понякога всички упражнения стават много отегчителни,но този проблем може да се реши ,ако разнообразявате и си пускате музика ,която ви предразполага към спорт!Тичането също е хубаво нещо,стига да не е много студено....,каране на колело ,но това вече е по избор,може би към пролетта като се затопли можете да започнете!Относно храната не се ограничавам!Ям си нормално 3 пъти на ден и не се тъпча!!Не съм някаква маниачка колко калории има в този шоколад примерно!Все пак на човек му трябва енергия ,особено ако спортува или ако се занимава с нещо,което изисква много енергия!!!С храната може да поемате някакви витамини,за да се чувствате по-енергични!Ами това е за което се сещам,диети не ви препоръчвам,защото е опасно и можете да хванете някоя болест,спорта му е майката и разбира се да се храните без да преяждате!!!