- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Секси тренировка за жени
аз искам да попитам DarkKisss дали спазва някакъв режим на хранене и ако Да какъв е точно защото винаги съм се лутала относно с какво да се храня за да поддържам фигурата си![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...265983&start=0Първоначално написано от Irenchety
заповядай![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
darkKiss искам да те попитам като човек навътре в поддържането на идеално тяло какво ще ми препоръчаш за плосък корем,стегнато дупе и секси бедра?Аз тичам сутрин в 7:00 на стадион 6 обиколки,след това правя 1 час кардио,26 упражнения,колан 7омнипотенс,на ден изминавам по 4км на разходка,храненето ми е като твоето,искачвам стълби,понякога карам колело по 2км.И тва от април.Но нямам желания резултат.Аз съм на 14г. висока 163см. 53кг.
Ще пробвам някой път....![]()
е как не може да няма резултат.Първоначално написано от bekhama
![]()
погледна ли ми темата? между другото и аз го имам този зеления колан.
[quote="DarkKisss"]е как не може да няма резултат.Първоначално написано от bekhama
![]()
погледна ли ми темата? между другото и аз го имам този зеления колан.
да прочетох я.От нея само това коремните преси неправя щот в този форум имаше една тема според,която от коремните преси се разширява талията ако имаш мазнинки по нея.
Еми премахни мазнините с тичане и скачане на въже. Моята талия е 59-60 санта и имам 6 изваяни плочки. Премахваш мазнините а и успоредно с тва стягаш задника и бедрата от скачане и бягане и започваш лека полека коремни преси))) Храната добре така, еми наистина не знам какво повече да ти кажа при положение че изпълняваш всичко стриктно...
много ти благодаря,че отделяш от времето си,за да ми отговаряшПървоначално написано от DarkKisss
моляПървоначално написано от bekhama
![]()
искам да се оплача преди малко се теглих в един магазин незнам кантара да ли е верен или не,но показа че съм 53кг. това означава,че всичките ми усилия са напразно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толкова ми е зле,че незная вече какво да правя
Darkkisss в някоя тема бях мела,че някога ще пуснеш снимки от преди време,на които не си така стегнатаМисля,че на много хора,ще им бъре интересно...А,иначе ще съм много благодарна,ако някой ми даде линк за изтеглянето на упражененията на Сидни.
![]()
Няма ли някакъв по- лесен начин?![]()
![]()
след толкова диети се убедих че лесно няма , трябва да е по-дълга диетата за да има хубав и траен резултат и по-ефикасно от фитнес упражнения , тичане и т.н. няма да намериш![]()
ONE LIFE ONE LOVE
E az pusnax beПървоначално написано от Beautyful
Nameri temata mi i ogledai
![]()
xxaxaxax и на мен мн ми куцаПървоначално написано от Margy
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от m0n4yyy
лесно няма ако имаш кораш ще оспееш да сфалиш но ако винаги казваш така никога няма да сфалиш.![]()
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
аз правя гимнастиката на кармен електра, много ми е забавно, не се уморявам твърде, и не се налага да ходя да се потя в някой фитнес барабар с още няколко препотени лелки... у нас си я пратя, после душче, и деня започва![]()
Абе, момиче, 53 кг много ли са...?! Килограмите изобщо не са важни, важно е как изглеждаш, да си стегната и оформена, а не колко тежиш...!Първоначално написано от bekhama
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
По-добре да си стоя пълничка
^ уау
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ЛоЛ.. интрестингПървоначално написано от Miriam
![]()