- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е по-малка, приятели сме и не знам какво да правя?
Имам чувството,че човека вече е решил проблема и не смята за необходимо да ни каже какво е станало![]()
ЕЕ миличък няма да се отървеш толкова лесно-поне от мен.Много са ми интересни теми като твойте,защото и аз имам чувства към 2ма мои приятели....
OO стига де...няма ли да влезеш да кажеш кво става?!?!?!![]()
Не се излагай де,я казвай кво е станало![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя верно си е намерил решенийце без да каже....епа ако искаш!!!!
Аз съм ти сърдит!!!!
![]()
![]()
![]()
А тя ако седи и говори пред екрана, ние как ше разберем?Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Хехехе няма що,имате само до колкото разбрах и до колкото мога да смятам само 3 години разлика.Така че и да мислиш и да не мислиш,ако те харесва и ти нея(както казваш) пробвайте се,туко виж излезе нещо,ако видиш,че не потрагва режеш и толкоз![]()
Първоначално написано от muhlqsal 4orap
тва па кво тряаше да значи
Не се притеснявай, ти просто си прекалено тъпа, за да разбереш.Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
4e to i az imam golqma razlika s priqtelq mi ama tova ne mi pre4i da si imam seriozna vr1ska s nego...p1k i az s1m 8 klas a toi e po golqm ot tebe....godinite nqmat zna4enie...posledno vreme to4no momi4etata ot 8 klas po4vat da si t1rsqt seriozni vr1ski
Ами може и тъпа да съм,ама мисля че онова се отнасяше за мене и ти сега ще ми кажеш кво трябваше да значиПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
Първоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
SORY 4E NE PISAH KO E STANALO,NO STANAHA NQKOI NE6TA DOSTA NA BARZO I SPRQH DA GLEDAM ZA OTGOVORI PO TEMATA.NA4I PARVO SMETNAH 4E E PO DOBRE V SLU4AQ DA OSTANEM PRIQTELI,DR NE6TO KOETO ME NAKARA DA RAZMISLQ E TOVA 4E MAIKA I E NAPALNO LUDA,POZNAVA ME SE I I BEZ TVA "MNOO ME OBI4A"
VE4E MONAHA NEZNAM TO4NO KOKO 4 MESECA NQKADE,TZNAM 4E TQ SI HARESVA NQKAV,I AZ PRODALZIH NAPREDIMAH SIMPATII KAM 1 OT MOETO DASKALO,NO TQ MI NAPRAI MAZEN NOMER TA NI6TO NE STANA.
A M/U DR PAD SER VRAZKA IMAM VPREDVID MESEC DVA,A NE TIQ GLUPAVI 2 SEDMI4NI VRAZKI,10SX ZA MNENIQTA.
i ko kat e 8-mi klas?i az bqh minalata god i sq s1m 9-ti no minalata godina hodeh s edin 11-ti klas koito sq e 12-ti
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Според мен ти не си готов за сериозна връзка а не тя ..как може да си 11 клас а да те е страх да флиртуваш с 8-мо класничка .. не се излагаи човек аиде лапаи я и не я испускаи .. успех
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ами, не знам какво ще правиш с 13 годишно момиче, но щом я харесваш, давай. Годините нямат значение....
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
3 години изобщо не са голяма разлика...
Ако наистина я харесваш-давай!
Защо си мислиш, че като е 8ми клас е малка![]()
\Първоначално написано от DjBaloon
/
Не е толкова малка,вярвай ми.Да не излезе,че има повече опит от теб.![]()