.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как разбирате ,че обичате

Значи имам следния проблем ходя с едно момиче вече една година но незнам дали я обичам. Вие как разбирате дали обичате защото аз не мога да определя мойто любов ли е превързаност ли е какво е?
    Иначе като не съм с нея ми е криво или като сме се скарали пак ми е гадно. Но пък немога да кажа че нонстоп искам да е с мен

Ох то не е 'като изпитате еди какво си и еди що си сте влюбени.'
    Просто го усещаш и разбираш, че това е любов. Сега щом се чудиш не си влюбен в нея, спокойно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ъъъъ ти пък откъде знаеш какво чувства? На този въпрос отговор може да намериш само в себе си...ся ще кажете ми той каза това...какво е казал и какво му е отвътре понякога са 2 различни неща...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    ПрИ Теб
    Emi nqma to4no opredelen kriterii,po koito da razbere6 dali si vluben ili ne.Tva e 4uvstva,koeto pri vseki e induvidualno nemoje da se opi6e s dumi,to se 4uvstva.Kogato se vlubi6 istinski ti 6te go useti6!!!I 6te razbere6 kakvo e da obi4a6!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ъъъъъ ми братле много лесно се разбира какво изпитваш към даден човек както е като някой те дразни със самото му присъствие или нешо от този род така е с любовта и обичта!!!Съвсем нормално е да се колеебаеш и чудиш какво точно изпитваш!!! \/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на sapphirr
    оф,много са ми интересни такива теми,4естно.

това не ти е компютър ,в който можеш да шуснеш търса4ката и тя да ти намери "love files".любовта е субективно нещо,за всеки има разли4но зна4ение.нито има срокове,нито гаранции и най-ве4е няма предпазни клаузи.
    или се 4увстваш на седмото небе (т.е си влюбен),или си силно привързан (но не екато да не можеш да дишаш без един 4овек),или просто си повърхностен и нещата опират до елементарни отношения.това е -средно положение няма!

Vseki ispitva razlichni chuvsTva tova si e Do choveka ti sam trqbva da precenish A otnosno men az poprincip kato haresvam nqkoi postoqnno mislq za nego i t.n.

Мега фен Аватара на koalka
    Това не се разбира, усеща се и оттам се разбира.Така без да чувстваш нищо...не става.

Когато имаш нужда да си до човека, когато всяка мисъл лети към него, когато изглежда идеален в очите ти, когато си готов на много компромиси и да простиш много неща, когато ти липсва дори 1 ден да не сте заедно, когато....обичаш. Това е чувство, затова е много трудно да се даде точно описание. Ако не си сигурен...едва ли си наистина влюбен...
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips
    The touch of my fingertips
    This love so deep inside of me, baby

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от [PReDaToR
    ]Когато имаш нужда да си до човека, когато всяка мисъл лети към него, когато изглежда идеален в очите ти, когато си готов на много компромиси и да простиш много неща, когато ти липсва дори 1 ден да не сте заедно, когато....обичаш. Това е чувство, затова е много трудно да се даде точно описание. Ако не си сигурен...едва ли си наистина влюбен...

Напълно съм съгласен така е когато не сте се виждали ден два и не сте се чули и ти липсва много просто наистина няма обяснение точно какво е да обичаш то си идва от вътре

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Вътре в тебе е ако не си го усетил начи не си влюбен...решено...дел на темата
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен Аватара на dantro
    Що за тъпичак въпрос .. Неможе да се обесни с думи ти откаде знаеш че обичаш маика си например ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Що за тъпичак въпрос .. Неможе да се обесни с думи ти откаде знаеш че обичаш маика си например ?
    Е,тук е доста по-различно...да обичаш майка си е вродено,инстинкт,а да обичаш някой,да си влюбен в него това вече е друго...
    Let the beats control your soul...

Когато съм отдадена на тоя човек изцяло.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

това само ти можеш да працениш - сам за себе си , ние не можем да знаем дали си влюбен или не! ако все още чувстваш нещо миличко, нещо различно като си с нея - значи я обичаш , ако не...
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    A za6to e tolkova vajno da dade6 ime na tova koeto izpitva6? Iska6 li da ste zaedno? Haresva6 li ia? Dobre li ti e s neia? Lipsva li ti kato ia niama?....Nare4i go liybov,privurzanost,obi4...niama zna4enie vajnoto e da 4ystva6 4e tova e koeto iska6 i koeto te pravi 6tastliv.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами то не е нещо което разбираш, просто го чувстваш. Ако си влюбен в това момиче трябва да го почувстваш инче....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Всеки е различен -> всеки различно го усеща
    just a kid۵

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато обичаш не го обясняваш,а го доказваш.

Оффф има още 1000 такива теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си