- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разбирате ,че обичате
Значи имам следния проблем ходя с едно момиче вече една година но незнам дали я обичам. Вие как разбирате дали обичате защото аз не мога да определя мойто любов ли е превързаност ли е какво е?
Иначе като не съм с нея ми е криво или като сме се скарали пак ми е гадно. Но пък немога да кажа че нонстоп искам да е с мен
Ох то не е 'като изпитате еди какво си и еди що си сте влюбени.'
Просто го усещаш и разбираш, че това е любов. Сега щом се чудиш не си влюбен в нея, спокойно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ъъъъ ти пък откъде знаеш какво чувства? На този въпрос отговор може да намериш само в себе си...ся ще кажете ми той каза това...какво е казал и какво му е отвътре понякога са 2 различни неща...
Emi nqma to4no opredelen kriterii,po koito da razbere6 dali si vluben ili ne.Tva e 4uvstva,koeto pri vseki e induvidualno nemoje da se opi6e s dumi,to se 4uvstva.Kogato se vlubi6 istinski ti 6te go useti6!!!I 6te razbere6 kakvo e da obi4a6!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ъъъъъ ми братле много лесно се разбира какво изпитваш към даден човек както е като някой те дразни със самото му присъствие или нешо от този род така е с любовта и обичта!!!Съвсем нормално е да се колеебаеш и чудиш какво точно изпитваш!!! \/
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
оф,много са ми интересни такива теми,4естно.
това не ти е компютър ,в който можеш да шуснеш търса4ката и тя да ти намери "love files".любовта е субективно нещо,за всеки има разли4но зна4ение.нито има срокове,нито гаранции и най-ве4е няма предпазни клаузи.
или се 4увстваш на седмото небе (т.е си влюбен),или си силно привързан (но не екато да не можеш да дишаш без един 4овек),или просто си повърхностен и нещата опират до елементарни отношения.това е -средно положение няма!
Vseki ispitva razlichni chuvsTva tova si e Do choveka ti sam trqbva da precenishA otnosno men az poprincip kato haresvam nqkoi postoqnno mislq za nego i t.n.
![]()
![]()
Това не се разбира, усеща се и оттам се разбира.Така без да чувстваш нищо...не става.
Когато имаш нужда да си до човека, когато всяка мисъл лети към него, когато изглежда идеален в очите ти, когато си готов на много компромиси и да простиш много неща, когато ти липсва дори 1 ден да не сте заедно, когато....обичаш. Това е чувство, затова е много трудно да се даде точно описание. Ако не си сигурен...едва ли си наистина влюбен...![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
Вътре в тебе е ако не си го усетил начи не си влюбен...решено...дел на темата
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Що за тъпичак въпрос ..Неможе да се обесни с думи ти откаде знаеш че обичаш маика си например ?
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Е,тук е доста по-различно...да обичаш майка си е вродено,инстинкт,а да обичаш някой,да си влюбен в него това вече е друго...Първоначално написано от dantro
Let the beats control your soul...
Когато съм отдадена на тоя човек изцяло.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
това само ти можеш да працениш - сам за себе си , ние не можем да знаем дали си влюбен или не! ако все още чувстваш нещо миличко, нещо различно като си с нея - значи я обичаш, ако не...
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
A za6to e tolkova vajno da dade6 ime na tova koeto izpitva6? Iska6 li da ste zaedno? Haresva6 li ia? Dobre li ti e s neia? Lipsva li ti kato ia niama?....Nare4i go liybov,privurzanost,obi4...niama zna4enie vajnoto e da 4ystva6 4e tova e koeto iska6 i koeto te pravi 6tastliv.![]()
Ами то не е нещо което разбираш, просто го чувстваш. Ако си влюбен в това момиче трябва да го почувстваш инче....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Оффф има още 1000 такива теми![]()