- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ако амфетамин се смеси с вода или друга течност
Тук в БГ масовия амфетамин е сулфатната сол на амфетамина, така че няма проблем да се приема орално.
Е то нормално за поколение като родителите ни да не знаят кое какво е и как се взима, ама чак пък за треватаПървоначално написано от Whisskas
То за повечето от тях всички наркотици са под общ знаменател
макар, че има и изключения които са доста наясно с тези неща
![]()
А сега вече как те приема майка ти ? Прави ли същите опити, ако въобще живееш при нея де..... ?![]()
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!
Зарибия и нея да земе да кротне напалноПървоначално написано от Whisskas
баа.. тате аку разбере... малии... то незнам де. ма нямам и намерения да узнаа фото и да било...и без тфа сам студент в сф иии мноу рядко се прибирам таа... се 1-2 дена в седмицата моа да издарйа чист ... колкото до амфетите с нещо за пиене... абе незнам .. друго си е да си напраиш линията да си свиеш банкнота и да си я дръпнеш... някакси кефа е по голям..
Аз издрусах всичко докрай,продадох къщата,аз не искам нищо сега,само мъничко треваа..
ммда със Shark.. има огромен ефект..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
сипвала съм си в колата веднъж
май така е по-оферта, иначе много щипе в носа.. пфуу
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от ATAKABG
Мда.. и аз така правя.
vzima6 amfetka i bqga6 na nqkoe party i sa razmazva6 tva e jivota prosto pove4eto hora ne sa go razbrali.
Това е живота в момента.....после ще видиш......![]()
боцкачи![]()
Амфетамина се боцка по-рядко отколкото си мислиш моето момче.......
Казано иначе по-малко е разпространен този начин на употреба....
Ххахахахаххаах!Дебаааааа... баси филма!
Чета тая тема и слушам Ellijah-Амфитамины!хахаха...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от Whisskas
А представи си кво се завърта ако е в абсент?
абе чак да вдишвам цялата шепа не, ама 2-3 капки колкото да прокарат и да влезе по-бързо ставаПървоначално написано от _Cuddly_
бтв тфа е доста опасно, въпросната вода ако попадне там,,,някъде из дихателните пътища мое да си умреш спокойно...и то доста по-бързо, отколкото амфета би те убил
Абсолютно нормален алкохол......Просто по силен......Само едно време е бил и с други ефекти....Сега не е така защото не го приготвят по същата рецепта(дори и да пише така)....Единствения начин да пиеш the real shit е да си набереш един чувал от активното растение и да си го дестилираш сам.......Първоначално написано от AtMosFera
Да де, не шмъркам половин литър... малко.Първоначално написано от fаke
във вазата само алкохол ли слагаш?![]()
![]()
![]()
Законите са едни!или биеш,или те бият...
Не се научихте че THC се разтваря в мазнини и алкохоли.......Като сипеш алкохол и напушва ПО-МАЛКО а не повече проумейте го......Може и да замайва повече но това е от алкохолните пари не от нещо друго.....