.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    In a bathtub full of ether......
    Тук в БГ масовия амфетамин е сулфатната сол на амфетамина, така че няма проблем да се приема орално.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Преди време, когато мама все още се опитваше да ме вкара в прав път, преди да вдигне ръце напълно, още не я бях научила с кой наркотик какво се прави.. И тя една нощ, разстроена, тъжна, плакала цяла вечер и в 4h влиза в стаята ми, аз тъкмо съм си легнала и се унасям и оттам чувам трясък от отварящата се врата и крещене "Ти малка наркоманке, съсипа ми живота или ще спреш да шмъркаш трева, или просто се махни от дома ми!" ... И аз такава " " .... Питайте мама как става шмъркането...
    Е то нормално за поколение като родителите ни да не знаят кое какво е и как се взима, ама чак пък за тревата То за повечето от тях всички наркотици са под общ знаменател макар, че има и изключения които са доста наясно с тези неща

А сега вече как те приема майка ти ? Прави ли същите опити, ако въобще живееш при нея де..... ?
    Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!

Първо ме молеше да спра, после ми крещеше да спра, после ме заплашваше "ако не спреш, ще ..." ...
    Накрая обаче си спомни,че всъщност аз не съм лош човек, и щом с нея се разбираме и нямаме проблеми, може просто да се абстрахира.
    Още живея вкъщи, работя постоянна работа вече, изкарвам си парите самичка и някак си се е поуспокоила,че въпреки всичко ще стана човек... :P
    Разбираме се.
    Зарибия и нея да земе да кротне напално

баа.. тате аку разбере... малии... то незнам де. ма нямам и намерения да узнаа фото и да било...и без тфа сам студент в сф иии мноу рядко се прибирам таа... се 1-2 дена в седмицата моа да издарйа чист ... колкото до амфетите с нещо за пиене... абе незнам .. друго си е да си напраиш линията да си свиеш банкнота и да си я дръпнеш... някакси кефа е по голям..
    Аз издрусах всичко докрай,продадох къщата,аз не искам нищо сега,само мъничко треваа..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ммда със Shark.. има огромен ефект..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на FelisDirus
    сипвала съм си в колата веднъж

май така е по-оферта, иначе много щипе в носа.. пфуу
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Ми аз след като шмъркам амф,веднага отивам до мивката и си сипвам малко вода в шепата,след което вдишвам водата... Това подсилва ефекта

Мда.. и аз така правя.

vzima6 amfetka i bqga6 na nqkoe party i sa razmazva6 tva e jivota prosto pove4eto hora ne sa go razbrali.

Град
    Това е живота в момента.....после ще видиш......

Град
    Амфетамина се боцка по-рядко отколкото си мислиш моето момче.......
    Казано иначе по-малко е разпространен този начин на употреба....

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ххахахахаххаах!Дебаааааа... баси филма!
    Чета тая тема и слушам Ellijah-Амфитамины!хахаха...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P

А представи си кво се завърта ако е в абсент?

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Ми аз след като шмъркам амф,веднага отивам до мивката и си сипвам малко вода в шепата,след което вдишвам водата... Това подсилва ефекта

Мда.. и аз така правя.
    абе чак да вдишвам цялата шепа не, ама 2-3 капки колкото да прокарат и да влезе по-бързо става
    бтв тфа е доста опасно, въпросната вода ако попадне там,,,някъде из дихателните пътища мое да си умреш спокойно...и то доста по-бързо, отколкото амфета би те убил
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P

А представи си кво се завърта ако е в абсент?
    Абсолютно нормален алкохол......Просто по силен......Само едно време е бил и с други ефекти....Сега не е така защото не го приготвят по същата рецепта(дори и да пише така)....Единствения начин да пиеш the real shit е да си набереш един чувал от активното растение и да си го дестилираш сам.......

Цитирай Първоначално написано от fаke
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Мда.. и аз така правя.
    абе чак да вдишвам цялата шепа не, ама 2-3 капки колкото да прокарат и да влезе по-бързо става
    бтв тфа е доста опасно, въпросната вода ако попадне там,,,някъде из дихателните пътища мое да си умреш спокойно...и то доста по-бързо, отколкото амфета би те убил
    Да де, не шмъркам половин литър... малко.

във вазата само алкохол ли слагаш?
    или биеш,или те бият...
    Законите са едни!

Град
    Не се научихте че THC се разтваря в мазнини и алкохоли.......Като сипеш алкохол и напушва ПО-МАЛКО а не повече проумейте го......Може и да замайва повече но това е от алкохолните пари не от нещо друго.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си