.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

какво смятате?

Преди няколко дни с няколко приятели бяхме на кафе. Тогава дойде друг наш приятел заедно с ено момиче, което явно се опитваше да вкара в леглото. Той се скара с едно от другите момчета и по едно време каза "Абе, пич, аз съм дошъл тука с путката а ти ме излагаш!". Вие как бихте реагирали, ако някой каже нещо подобно за вас?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    6te mu 6ibna edin 6amar i 6te stana i 6te si otida!!
    И аз тъй!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Пловдив
    докато той не отвърне на шамара нали

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    И аз тъй!
    Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако путката беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    И аз тъй!
    Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако п****та беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!
    Какво, ако му забие шамар мацката, той ще я удари? Той ако си позволи да удари момичето, аз ако бях на мястото на някое от другите момчета щях да му направя зъбите такси.

Само в момента, в които я е нарекъл "Пу**а" пред всички, щях да му забия шамар.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Щях да му кажа, че той е путката и да си тръгна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Ще му забия такъж шамар,че няма да може да се свести цел ден!!!
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Цитирай Първоначално написано от Unexpected Error
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    И аз тъй!
    Ми аз съм съгласна с вас, но точно на това момче което го каза тия номера не му минават! Така че помислете друг вариант, защото ако п****та беше направила това нещо щеше да се запознае с мощта на тухлената стена!
    Какво, ако му забие шамар мацката, той ще я удари? Той ако си позволи да удари момичето, аз ако бях на мястото на някое от другите момчета щях да му направя зъбите такси.

Само в момента, в които я е нарекъл "Пу**а" пред всички, щях да му забия шамар.
    eee br br...se o6te ima svestni mom4eta ei....ne sa svar6ili.... \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Ще му забия такъж шамар,че няма да може да се свести цел ден!!!
    =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Определено ми би направило лошо впечетление, макар че на някои им свикнах и не ми прави, просто така си говорят.Като каже така се разбира, че не я иска за нещо повече, освен да чукане!Това в случая, когато не ми го казва на мен, а ако го каже на мен ще му залепя един шамар и ще си тръгна!

Guest
    Ако направи такова изказване аз ще го напрая на "п****" пред приятелите му и това ще го заболи мн повече от един шамар които после сигурно и аз ще изям хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си