.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Obichkam_te
    Guest

Samo za seriozni momicheta!

ZDR.. na 17 godini sym, no oshte ne sym pravila Cekc , a veche si imam priqtel ot 3 meseca i mislq da si legna s nego, no vsichki me plashat Iskam da mi razkajete za pyrviqt si pyt.. kade e bilo kak e bilo s nai-malkata podrobnost i.. syshto taka ako si legna s nego i nqkoi den ako skysame.. nz sram shte me e da si legna s drug ..

Супер фен
    Айде използвай малко търсачката, има хиляди такива теми!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Samo za seriozni momicheta!

Цитирай Първоначално написано от Obichkam_te
    i.. syshto taka ako si legna s nego i nqkoi den ako skysame.. nz sram shte me e da si legna s drug ..
    Все някога ще настъпи края.
    Спокойно, то се свиква след тва.
    Няма кво да се притесняваш. Не си го слагай прекалено присърце.

Успокой се. Първите пъти няма да е много приятно, но ако е с човек, за когото ти пука, и на когото му пука за теб, няма да е и неприятно. Оттам нататък ще става все по-хубаво.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ashli
    Guest
    i az bqx na tvoqta vazrast i go napravix na 4 mesec,vuv vilata na semeistvoto mi prosto my kazax znaesh li kade she xodim sega i se ozovaxme tam,4esno boleshe me no ne beshe bolka za ymirane,vajno e kak she te predrazpoloji momcheto,xybavo e da si vzemesh ovlajnitel na vodna osnova,za da namalish nepriqtnite oseshtaniq ,prosto se otpysni

emi nz na men li4no parviq mi pat be6e dosta sme6een za6toto i 2-ta s priqtelqt mi bqhme destveni...i se se6tate kakva parodiq e bilo...a skopo za tova 4e ako skasate posle 6te te bade sram da spi6 s dr..i as si go misleh...ama ne e taka ...taka 4e..osven da ti pojelaq yspeh dr nz...davai
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И при мен беше така-девствени и двамата. Малко смях имаше, малко болка, малко романтика, малко сълзи, че най-накрая се е случило. Абе с 1 дума-съжалявам, че не го направихме по-рано. Беше си добре. Кръв нямаше. А за болката- то не е гаранция, че като правиш 2-3 пъти секс после няма да те боли. Важното е човекът с теб да те разбира, да те утешава и да спира, ако е невъзможно да се прави секс.

ako iska6 i te spira samo straha,ne se pritesnqvai prosto se otpusni i go napravete.Az kvi li ne ujasni raboti si predstavqh:4e 6te umra ot bolka,4e 6te napravq vsi4ko v krav,4e nz kak da se darja i kakvo da pravq....krav nqma6e,ne kazvam 4e ne me bole6e ama ne e bolka za umirane PROSTO TRQBVA DA TE PREDRAZPOLOJI i vsi4ko 6te e nared.Ako naistina go iska6 go napravi bez mn da mu misli6

Град
    РЮАР

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Спокойно, то се свиква след тва.

Ама да не земе след това да свикне прекаленно много, че после мамата си трака, etc !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Айде използвай малко търсачката, има хиляди такива теми!
    =D> ела и жис 18 г хуи

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Obichkam_te
    i.. syshto taka ako si legna s nego i nqkoi den ako skysame.. nz sram shte me e da si legna s drug ..
    Все някога ще настъпи края.
    Защо мислиш така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си