- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Samo za seriozni momicheta!
ZDR.. na 17 godini sym, no oshte ne sym pravila Cekc , a veche si imam priqtel ot 3 meseca i mislq da si legna s nego, no vsichki me plashatIskam da mi razkajete za pyrviqt si pyt.. kade e bilo kak e bilo
s nai-malkata podrobnost
i.. syshto taka ako si legna s nego i nqkoi den ako skysame.. nz sram shte me e da si legna s drug ..
![]()
Айде използвай малко търсачката, има хиляди такива теми!
Все някога ще настъпи края.Първоначално написано от Obichkam_te
Спокойно, то се свиква след тва.
Няма кво да се притесняваш. Не си го слагай прекалено присърце.
Успокой се. Първите пъти няма да е много приятно, но ако е с човек, за когото ти пука, и на когото му пука за теб, няма да е и неприятно. Оттам нататък ще става все по-хубаво.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i az bqx na tvoqta vazrast i go napravix na 4 mesec,vuv vilata na semeistvoto miprosto my kazax znaesh li kade she xodim sega i se ozovaxme tam,4esno boleshe me no ne beshe bolka za ymirane,vajno e kak she te predrazpoloji momcheto,xybavo e da si vzemesh ovlajnitel na vodna osnova,za da namalish nepriqtnite oseshtaniq ,prosto se otpysni
![]()
emi nz na men li4no parviq mi pat be6e dosta sme6eenza6toto i 2-ta s priqtelqt mi bqhme destveni...i se se6tate kakva parodiq e bilo...a skopo za tova 4e ako skasate posle 6te te bade sram da spi6 s dr..i as si go misleh...ama ne e taka
...taka 4e..osven da ti pojelaq yspeh dr nz...davai
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
И при мен беше така-девствени и двамата. Малко смях имаше, малко болка, малко романтика, малко сълзи, че най-накрая се е случило. Абе с 1 дума-съжалявам, че не го направихме по-рано. Беше си добре. Кръв нямаше. А за болката- то не е гаранция, че като правиш 2-3 пъти секс после няма да те боли. Важното е човекът с теб да те разбира, да те утешава и да спира, ако е невъзможно да се прави секс.
ako iska6 i te spira samo straha,ne se pritesnqvai prosto se otpusni i go napravete.Az kvi li ne ujasni raboti si predstavqh:4e 6te umra ot bolka,4e 6te napravq vsi4ko v krav,4e nz kak da se darja i kakvo da pravq....krav nqma6e,ne kazvam 4e ne me bole6e ama ne e bolka za umirane PROSTO TRQBVA DA TE PREDRAZPOLOJI i vsi4ko 6te e nared.Ako naistina go iska6 go napravi bez mn da mu misli6![]()
Първоначално написано от cherinka
Ама да не земе след това да свикне прекаленно много, че после мамата си трака, etc !
=D> ела и жис 18 г хуиПървоначално написано от Sexapilna_kukla
Защо мислиш така?Първоначално написано от cherinka