ПОнеже веждите много ме нервеха,реших да ги оскубя,но станаха много гадни и сега искам да отида на козметик да станат като на човек () Та въпроса ми е колко горе-долу вземат там?Някой ходил ли е?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Колко пари взимат за вежди?
Еми различно.
На мен за ми взимали и 10, но тази при която ходя сега ми взима 3 лева![]()
mi razli4no zavisi kude otide6! na men moqto kozmeti4ka i struva 2 lv na mesta sum vijdala i po 3,4,5,6 max bqh vijdala! tva 10 koeto kaza mackata pred men naprao me razbi! kude e tolkova ako ne e taina i pincetata zlatna li e 4e e tolkovapitam seriozno!
![]()
Хах не беше златна, определено.
Някакви масла с алое и такива работи ми слагаше да не боляло, но то като си си свикнал с каквото и да е е все тая и не те боли. Определено не повторих при козметичката.
Просто цените на самият салон бяха високи. Една приятелка ме заведе там, понеже била много добра козметичката и т.н..
Все пак салона затвори преди година![]()
На мен ми взимат 2лв.На някои места взимат и по 6-7,ама не ми се дават 7лв за едно оформяне...
Не знам дали става хубаво, но при нас взимат един лев.![]()
2-3 leva (zavisi dali gi boqdisvat)
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Благодаря ви!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
мойте не си ги скубя, много си ги харесвам даже
мойте не са големи и само малко сама си ги махам отдолу и отгоре ,че има едно дет стърчи и ме нерви
На мен ми взимат 3 лв. и съм много доволна![]()
na men mi vzimat po 1.50-2 lv ama kozmeti4kata mi gi oformq mn gotinoaz pone se haresvam :P
Моите никога не са перфектни, но си ги правя сама от 4-5 години и стават добре. Какво ти е трудно?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен ми взеха 25 лева.
Моята взима 3-4 лв![]()
Ходя веднъж месечно някъдеПрез останалото време се справям самичка :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
дай ги на мен и аз ще ти направя веждитеПървоначално написано от М_Биг_Фен
![]()
На мен ми взимат 1лв.
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
По принцип само за вежди някъде около 2-3 лв.Но аз самичка си ги оформям моите и съм доволна![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Къде ги намирате тези козметици бе?Аз сама си ги скубя.
мойта козметичка взима по 2 лв за оформяне на вежди и пак слага някво масло уж да не те боли. Много добре си върши работата, много съм доволна от нея, но въпреки това рядко си правя веждите при нея, щото аз вече свикнах сама и хем по-удобно и хем по-ефтино
kude e tova az za 5 leva i ni6to ne praviПървоначално написано от N0_feAR
pls kajete kude v sofiq gi pravqt dobre