.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Aнонимен
    Guest

Дайте предложение за подарък за момиче?

Здравейте, приятели!

Обръщам се към вас, защото имам нужда от помощ с избирането на подарък за моята приятелка (гадже). Тя скоро навършва 17 и искам да я изненадам по някъв начин затова разчитам на вас! Приемам всякъкви предложения: от нещо практично до нещо, което ще и остане като скъп спомен от мен. Благодаря ви предварително!

П.П. Извинявам се ако има такива теми, но наистина нямам време да търся. Надявам се ще ме разберете

Супер фен

Re: Дайте предложение за подарък за момиче?

Цитирай Първоначално написано от Aнонимен
    Здравейте, приятели!

Обръщам се към вас, защото имам нужда от помощ с избирането на подарък за моята приятелка (гадже). Тя скоро навършва 17 и искам да я изненадам по някъв начин затова разчитам на вас! Приемам всякъкви предложения: от нещо практично до нещо, което ще и остане като скъп спомен от мен. Благодаря ви предварително!

П.П. Извинявам се ако има такива теми, но наистина нямам време да търся. Надявам се ще ме разберете
    Може да е нещо просто като парфюм ,може да е нещо по-скъпо ако и знаеш размера някоя блузка или пък ако сте много близки може и бельо.Може да е нещо романтично като например стаята си да я обсипеш с цветчета , една хубава вечеря и примерно гривничка или колие или пръстен УСПЕХ! Уууу сетих се може ако е вечерта да погледате звездите..и то как ,ами качете се на покрива на блока може там да вечеряте и после да влезете у вас

Освен това,което казаха може и книга,ако знаеш какви предпочита или пък ваша снимка в рамка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    на луната
    Можеш да и подариш някакво бижу (ако носи, разбира се), ако си пада по плюшени нещица-едно плюшено нещо Айде успех и от мен!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

нещо практично
    Уред за стъргане на мазоли.

нещо, което ще и остане като скъп спомен от мен.
    Ухото ти мариновано в горчица. *мляс*
    Нях нях нях нях нях!

Супер фен
    skokove s bynji

Guest
    kolko pari ima6

Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    нещо практично
    Уред за стъргане на мазоли.

нещо, което ще и остане като скъп спомен от мен.
    Ухото ти мариновано в горчица. *мляс*
    Йееее..колко готино....

Момичетата се радват много на плюшковци-едно мече би свърщило чудесна работа

Мега фен
    Град
    София
    Може някаква плюшена играчка огромна !Аэ много бих се эарадвала ! Може пък и някакво бижу ,например гривна (естествено ако носи бижута).Или пък и купи някаква голяматорта и отгоре да пише нещо. Всъщност що не и направиш серенада?
    [size=7][b][u]fosse cos

~-()-~ Simvoli4na pliu6ena igra4ka (primerno ako i vika6 ''slunce'' potyrsi igra4ka slun4ice)
    ~-()-~ Sreburna grivni4ka ili medalion4e (takova deto se otvarq i vutre bi mogal da sloji6 va6a snimka)
    ~-()-~ Zavedi q nqkade i napravete ne6to neobi4aino i 6turo - primerno skok s bundji,skok s para6ut, spuskane s lodka po reka, letene s paraplaner ... razme4tah se
    ~-()-~ Ako nqma doma6en liubimec, no iska da ima takuv, podari i ku4ence, kotence, papagal4e, iguana .....

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Аз дадох 30 лв. за подарък на едно момиче - плюшена играчка.Май много й е харесала.Предлагам ти да й купиш такова нещо ...
    Incomplete..........

Град
    In the corner of my mind ...
    Да, наистина може плюшена играчка!Аз много ги обичам! А иначе всичко друго, което казаха по-горе..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

great_mari
    Guest
    mi moje edna ogrooooooooooooooomna plu6ena igra4ka / naprimer me4e sus sur4ice na koeto da pi6e obi4am te ili ne6to takova/
    moje nqkoi prusten ili klie
    moje /ako obi4a da se grimira i pro4ie/ nnqkakaf ogroomen komplekt s grimove i ne6ta ot sorta
    moje nqkoq krasiva 4anti4ka ili ne6to takova
    abe q nai dobre q pitai kvo iska

Можеш да и вземеш албумче , плюшената играчка също е добра идея . Един парфюм които и на теб да ти хареса сигурна съм че от тук са сетне ще ходи само с него . Можеш да я заведеш някъде или някакво бижу . А на скоро една приятелка се похвали с пръстен на който от вътре беше гравирано "обичам те " много беше сладко !

Guest
    udari i edna pi6ka

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Ами 2 чифта чорапи от пазара,едни пликчета и един сютюен без подплънки от лев и педесе.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Guest
    хм..защо не локет, от тези малките, които се отварят и вътре могат да се слагат снимки? това е мн красив жест...

Град
    Пловдив
    Най силният подарък е Емоционалния подарък а не някакъв предмет който накрая ще се озове на чекмеджето. Подаракъв трябва да е такъв че да навява някакъв много добър спомен.Ето пример кое ще се запомни повече:
    1. Подаряваш и книга и казваш : Мило обичам те ,ЧРД ,заповядай?

ИЛИ осмислен план,все пак Р.Д е един ден в годината трябва да се подготвиш:

2. В тези летни жеги един уикенд на Пампорово е към 60лв.Един прекрасен уют в многозвезден хотел.Един приятен ден в хладен краси курорт.Една прекрасна вечеря.

Общо взето искам да кажа че всеки може да подари Материален подарък но малко могат да подарят истинки Емоционален такъв

Guest
    да. но не пренебрегвай факта, че доста от момичетата си падат материалистки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си