Офф егати гафа стана.....влюбих се в един мой приятел(вярно,че не е най-добрия,но все пак сме в доста добри отношения).Гадното е,че той е с 1 година по-малък от мен,но не е кой знае какъв проблема щото е доста по висок и по-мускулестот мен.
Почти всеки ден го виждам и със всеки изминал ден го харесвам все повече и повече....
Искам да разбера начин,по който не трябва да му каца че го харесвам,а просто да престана да го харесвам,но....дали има такъв изобщо?
ПЛС хелп![]()
Абе то не може да решиш ,че не искаш да го харесваш и хоп-готово.Не става така.А всъщност какво ,като ти е приятел?Нещо лошо има ли?Може пък и да се получи нещо..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Е не е така-какво като ти е приятел.Познаваме се от много време и държа на него най-вече като на приятел.Но нали момичетата сме такива глупачки и се влюбваме точно в този,в когото не трябва-приятелите![]()
Не слагай всички момичета под общ эначенател.А и ,като държиш на него ,като на приятел,эащо от горния ти пост раэбрах друго?Май и ти не энаеш какво искаш?
Не може да спреш да иэпитваш чувства към накой просто ей така.няма формула эа това-става си от самосебе си.Ако толкова много те притеснява ,това че сте приятел си трайкаш и това е.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
na mene mi bqxa kazvali 4e priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e nqmaa nevijdam problem shtom ti xaresva kaji mu go i shtom ste tolkova dobre priqteli shte te razbere predpolagam
![]()
Ох,много съм объркана....![]()
Той постоянно ме базика за едно момче,което най-вероятно смята за мое гадже(под базика да се разбира "абе кво прави **** ,той ти се обажда ама ти си беше оставила телефона и си говорихме с него" и някво такива)и сега изведнъж да му сервирам някво "абе знаеш ли кво...аз те харесвам"като се има впредвид,че се познаваме от около 8-9 години и от началото сме си се разбирали добре..... ОФФф![]()
![]()
nali se seshtash4e da q razbere i da i otvurne na chuvstvata sa savsem razlichni neshta.Първоначално написано от Анонимко
Men ako pitash nedei mu kazva nishto,ne vzimai neshtata tolkova navutre...pravi mu leki nameci,obrushtaite si vnimanie...dali nqkoi te haresva ili ne vinagi si lichi,oshte pove4e imaiki predvid,4e se poznavate to tolkova mn vreme..zna4i ako te iska po nqkakav na4in bi mogla da ulovi6 znacite
No ne mu kazvai ni6to dokato ne si sigurna dali te haresva,moje vsi4ko da se provali...
направи така че той да те хареса... когато излизате облечи се по предизвикателно, дръж се по начин който той би аресал и го гледай страстно![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ДА,мисля че си напълно прав.Затова ще се опитам да последвам съвета ти,въпреки че ще ми е трудно да не му кажа(не защото искам,а просто защото имам чувството че без да искам ще го изкрещя)Положението ми е КРИТИЧНО.....Охх...се някак си ще се оправя.
Но като се замисля,може пък и той да има нещо към мен,защото всеки път като се разминаваме например и той винаги или ме хваща за ръката и казва ама на шега де "каде отиваш дееееее" или нещо от сорта.даже един случай-една моя фр го харесва и аз един ден му намеквах (тогава не го харесвах толкова-мислех си че е временно увлечение) да иде при нея и да си поговорят,ама той много се дразнеше и на шега разбира се тръгваше да ме гони,а аз се му бягах.после бях се облегнала на една стена и той се приближи и ми каза: "е сега ми падна" но аз бях уморена вече и нищо не направих.Тогава той дойде и ме гушна много силно.Може би от тогава започнах да го харесвам толкова много,но все пак.....![]()
виж, драга, не всички момичета (в частност АЗПървоначално написано от eXuSe My FrEnCh
) се мислят за глупачки
аз никога не съм изпитвала към приятелите си момчета нещо повече от приятелска привързаност, но двама към мен да
е, какво? пак ли момичетата са глупачките? моля ти се говори в първо лице, единствено число
![]()
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
и аз имам същия проблем разликата е че аз му казах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
затова по добре не му казвай нищо ЗА СЕГА :P :P :P :P :P другото ще стане от само себе си айде УСПЕХ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THUG LIFE
Е тва го казах от собствени наблюдения,но явно съм грешала-PEACEПървоначално написано от _SilencE_
![]()
Ами за жалост няма как да си кажеш, че ще спреш да го харесваш, и това да стане..Ако искаш може да му признаеш чувствата си, но това ще се отрази по някакъв начин на приятелството ви..А предполагам ти държиш на него..Доста сложна ситуация.Според мен трябва да оставиш нещата така...![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
em az 6e ti kaja 4e priqtelstvoto mejdu mom4e i momi4e ponqkoga e mn po silno otkolkoto mejdu mom4eta ili momi4etaa ina4e v liubovta nqma pravilen i nepravile...6tom si vliubena mu kaji
![]()
emi da ....kvo lo6y ima....?Първоначално написано от nIkOl4OoO
i az sam hoila s nai dobriq mi frend i kvo kat skasahme pak sme si adski blizki.....
Еми, виждаш ли до какво водят понякога добрите отношения между момиче и момче-чувства поне от едната страна.Това, че е с година по-малък от мен не мисля, че е големия проблем, още повече, че не му личи, какво толкова?
Оф ми не знам...Наистина положението е доста сложно.
До преди 5 мин беше в нас и си прекарахме супер яко.....нооо.....офф абе започвам да забелязвам че при всеки удобен момент или ме прегръща по някъкъв начин или ми хваща ръцете отзад...Не знам тва с ръцете кво точно би могло да значи,но започвам да си мисля че и той има нещо към мен.Обаче освен по това,по друго не мога да разбера дали наистина ме харесва затва ще си мълча......поне за сега![]()
![]()
shtom ti e kazal ,,Abe az mai te haresvam" normalno da te haresva..moje prosto da pravi neshto za da vidi ti kak shte reagirash i dali moje da se poluchi neshto..no kato se zamislish..ot 8-9 godini ste priqteli i da se poluchi neshto ako e za kratko i da zagubish tova priqtelstvo..ne sam sigurna dali si zaslujava..no ti nai dobre moje da si precenish situaciqta..i kakvo da pravish![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Не си прочела внимателно-той никога не ми е казвал "абе аз май те харесвам".Сигурно се бъркаш с момента,в който аз бях се облегнала,защото бях мн изморена от цялата гоненица и той застана пред мен и ми каза "Е сега ми падна!" след което ме гушна много силно.Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
am..znachi greshkata e moq..no vse pak..mnenieto mi si ostava sashtotono..kato se zamislish..kakvoto i da ti kajat drugite..samo ti moje da reshish kakvo da si pravish, zashtoto jivota si e tvoi..ako sbyrkash shte si tarpish posledstviqta a ako si prava-shte si shtastliva
![]()
Не знам вече!
Предадох се преди малкоЩе си се виждаме както досега,ще опитам да се държа както досега.А вече ако той ме харесва,ще трябва да се постарае да го забележа повече.Не искам да разрушавам всичко,което е градено от 8 години.
![]()
da..nali i az tova ti kazvam..se pak shtom tolkova vreme ste bili priqteli, znachi vi e dobre zaedno kato takiva..ostavi neshtata taka..otpusni se i vsichko samo shte se podredi![]()
Дааа....надявам се всичко да се подредиПървоначално написано от BaD_GiRl_mL2
![]()
![]()
nie sme s teb![]()
![]()
![]()
![]()