Мерсиии![]()
![]()
eXuSe My FrEnCh, ако те прегръща момче е 99% те харесва.![]()
Macka,imashe edna tema kadeto mom4eto go be6e sram da kaje 4e q haresva i tq umrq i e pro4el sled smurtta i v dnevnika 4e i tq go haresvala...Pomisli si....
Spored men trqbva da mu kajesh!Kaji mu 4e ako ne te iska6 da si ostaete priqteli i 4e tova 4e go haresva6 za poveche ot priqtel nqma da popre4i na priqtelstvoto si....Kaji mu...Puk i tova kato te pregru6ta opredeleno go ili privli4a6 ili si te haresva.... deistvai i ne izpuskai momenta...vednuj se jivee..probvai si 6ansa... ne e kato da go kaje6 na nqkoi nepoznat... 6te te razbere... a dori moje da te haresva kakto kazah.... ne se pritesnqvai... a mu KAJI
USPEH MACKA I DA KAJESH KAKVO E STANALO!!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
Даваш ми надежди....... [-o< хаха
![]()
ne che neshtu..ma te momchetata..i te neznaqt kakvo iskat ponqkoga![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Sujalqvam za gre6kite ama ne go proverih![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Охх ами ако се усмеля да му кажа.....ще му кажа![]()
ООО и то само понякога лиПървоначално написано от BaD_GiRl_mL2
![]()
Emi spored men mu kaji... ne e kato na nepoznat kakto kazah.... ili puk namekni po 4ata ako 6te ti e po lesno ili puk... go celuni.. ili kato te pregra6ta i ti go pregurni.... no dai oshte malko informaciq za obstoqtelstvata... razkaji o6te kak se durji s teb... za da znaem![]()
![]()
![]()
И аз съм в такава ситуация,е подобна.
![]()
Имам приятел с когото се разбираме,но той е по-голям.А сега за теб:ако го харесваш трудно ще го забравиш особено ако често го виждаш.
e, da ne se chuvstvat obideni..zatova taka go kazahПървоначално написано от eXuSe My FrEnCh
![]()
Ами дай идея какво друго да кажа,щото и аз вече не знамПървоначално написано от Анонимко
Какво например?
Хаха.....Ама те май повечкото си го знаят,че даже си и признаватПървоначално написано от BaD_GiRl_mL2
da si skypa 4e ne mi se obqsnqva tyka da cukam prez 5minuti ako ne mojesh skype 6te se naloji da obqsnq![]()
![]()
aaa ne,ima i takiva koito dota uporito go otrichatПървоначално написано от eXuSe My FrEnCh
![]()
Абе по-добре дай ти твоя че ако той види темата може да се сети че става въпрос за него.....или просто влез във профила си да ти го дам на личноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е,и такива животни се намиратПървоначално написано от BaD_GiRl_mL2
![]()
Ako tozi tovi priqtel e tolkoz liubvelbilen v tvoe prisustvie moje i toi te xaresva.Ako bqh na negovoto mqsto,vliuben v svoqta na-dobra priqtrelka opredeleno shtaqh da se vuzpolzvam i da q pregrushtam kolkoto moga po-cheto.Ti kaza che toi taka pravi,znachi...ima vuzmojnost i toi da te xaresva.
em kum avtorkata dai icq togava![]()
Ама ние не сме най-добри приятели...е то тва не е от особено значение в случая де..Първоначално написано от Анонимко
![]()
офф няам icq чакай са щи дам един скайп който не е моя...на една фр е-тя ше ти каже как е моя.Става ли? sladky_bebe205 e.Аз и казах че ше и пишеш и те чака.Първоначално написано от Анонимко
![]()
okive4e pisah
сигурна ли си щото тя вика че не си и писала още...може би щото тъкмо влезна в скайп....Първоначално написано от Анонимко
![]()
emi ne e na linia![]()
Aма тя влезна.....офф айде дай твоя или и пиши пак.....сиг онова съобщение не е доставеноПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()