Споко и аз съм попадала в такава ситуацияИ бившия ми най-добър приятел сега ми е гадже така че не се ритеснявай . Разбери дали и той изпитва същото към теб и ако е така би могло да с е получи нещо прекрасно
![]()
Aми преди точно 15 мин се разделихме-бяхме навън.Започвам все повече да си мисля че може да ме харесва,щото седя си аз на пейката и го моля за вода-дава ми шишето,след което сяда до мен.Аз започвам да пия и той ми блъска шишето и си намокрих блузата.....сещате се къде.И той веднага-Ау извинявай,чакай са щи дам мойта блуза и почва някво да се разсъблича там,а аз само си извъртам погледа за да не го гледам,щото се чувствам неловко.А той ми вика "къде гледаш сега,айде преобличай се,че да не настинеш".Аз му викам че няма да се преобличам щото след 5 минути се прибирам и няма смисъл и по-добре да се облече той.А той ми каза"не,така ми е добре" и аз "ми,хуу тогава,както искаш" и застана прав пред мене,а аз седя на пейката и той почва да се врътка на лоста,който е в средата.Казах му "айде стига че ше се претрепеш" и той нищо не каза.Спря и пак седна до мене.Първоначално написано от Dark_Angel_F
И поседях още 2-3 минути така,станах от пейката и викам "Ами айде хора,аз тръгвам вече" и обръщам гръб и си заминавам.А той стана и вика чакай.И дойде до мене и каза "абе искам да те питам нещо"и аз усмихната викам какво.И той ами.........айде утр е на басейн
и аз викам хубаво.Ама след секунда се сетих че не мога,поради технически причини
![]()
хаха...и той ме изпрати до нас и ме гушна пак...
Охх как искам да му кажа всичко....и може би утре това ще направя
![]()
ДАВАЙ... Стискам палци. И като прочетох това си личи , че може би и той изпитва нещо към теб , а може и просто ада е страшен джентълмен , но ниюо няма да разбереш докато не говориш с него сериозно по тои въпроси отново ти желая успех.
![]()
Мда...затова още утре след като се прибере от басейнчето,ако не излезе той навън-аз отивам у тях.Наистина трябва да поговорим...Особено след като видях тия плочкиПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()