- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тъп вапрос
така ето го и проблемат на една моя приятелКА ТЯ НЕ Е ПРАВИЛА СЕКС А САМО Е МАСТРУБИРАЛА но я боли корема и тя се страхува и аз незнам защо също така и закъснява и се тревожи дали има някаква вероятност да е бременна
BOJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ot den na den vse po typi stavat .......
но кажете може ли тя е на 15
Наистина много тъп въпрос!Първоначално написано от Анонимко
Как ше забременее бе абе вие тука елементарна сексуална култура ли няматеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Абе момче, една жена, за да забременее трябва да прави секс и мъжът да свърши в нея. Как ще бъде бременно гаджето ти, няма как! По-добре почетете с приятелката си за половата система. Не се обиждай, но звучи много смешно и тъпо.Първоначално написано от Анонимко
ооооооофф...! Как ще забремнее беее...пфффффф.....!Първо мисли преди да питаш!![]()
Май ти нямаш елементарана обща култура!Първоначално написано от cristiqn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Връхчетата на пръстите отделят теност подобна на семенната, така че е напълно възможно да е бременна![]()
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Боже...прости им [-o<
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
ооо извинявай аз не знаехПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честито да очаква тризнаци!!!
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Няма проблем! За това съм тук-да ви просветлявам!Първоначално написано от cristiqn
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ХаХахАахАПървоначално написано от nofi
![]()
100% е бременна! Само да внимава да не роди нещо различно от човешко същество, че тогава става лошо..![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
=D>Първоначално написано от DeAd_LooSeR
А...дано.Първоначално написано от изгонена__от__рая
Bring the violence
vidqlo sa e 4e imam mnogoOooo da se prosvetlqqm....ujasПървоначално написано от nofi
![]()
dali e bremenna.....ha poznai.....hahahahahahahahah![]()
Dobre be!! Tva e sp nevyzmojno!!! Ot kvo da zabremenee,a? Ot prystite si li?(ili tam s kvot e masturbirala) Mn e zle taq devoika.Ne vqrvah,4e ima tolkova prosti hora![]()
![]()
![]()
щОм вЕднЪж пРобуДи сЕ женсКатА мИ зЛоба съМ готоВа дА изПратЯ вСякА тъПа кучКа,кОятО тЕ хареСа в гРобА
ООО,да то така лесно стават бебетата....Понякога Ви се чудя на акъла
Казваш,че е на 15 девойката,да се позасрами и да прочети някоя друга статийка,няма да и навреди.Най-много само да спомогне занапред в главата и да няма подобни тъпи въпроси.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да и понеже собствените й пръсти са я оплодили, сега ще ви се наордят малки пръстчета![]()
![]()
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Остави, те култура въобще нямат, па сексуална ... ХА-ХА-ХАПървоначално написано от cristiqn
Наистина въпроса е тъп, евала ашколсъм , аферим ...![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
ot tup-ta po-tup
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...