- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Edno film4e........
Zna4i predi mn vreme davaha edin film mai se kazva6e opasni igri ili ne6ty takova. Razkazva se za nqkolko momi4eta i ednata ot tqh be6e nai izvestnata v daskaloto i se kazva6e Elizabet i i vikaha Liz- momi4eto me4ta i vednuj tq ima6e rojden den i te da q iznenadat i slojiga edna topka v ustata i q ka4iha v edna kola no tq q glutna topkata i umrq i sled vreme v u4ili6te doide nqkfo novo momi4e i se zapozna s tiq izvestnite i stana edna ot tqh! Ako nqkoi se se6ta za filma ili znae ot kude da si go drupna da dade link4e 4e mn mi trqa! Mersi predvaritelno![]()
Хмм струва ми се познато, но не се сещам кой филм е..Ако някой знае да каже, щот ми изглежда интересен..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
уф сигурна съм че съм го гледала, по Бтв го даваха, обаче немога да си спомня как се казваше![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
gledala sum go ne se se6tam za zaglavieto ako se setq 6ti pi6a.
mai se kazva6e Opasni Igri
spomnqm si 4e go davaha po Fox Life
ama za link...nz
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
Emi to4no "Opasni igri" se kazva no iskam link4e mn me kefi filma! Pls...... [-o<
Akcent - delight (music)
Хмм никаде не го намирам или бъркате заглавието или го няма в нета впрочем на eng. как се пише?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Pls,ако някой знае как е на английски да пи6е 6тот Cruel Intentions /секс игри/ така се превежда иначе незнам.Кажете как е?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски