.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    sad_
    Guest

Moderated:Хората говорят, че съм лека жена

Хора,помогнете ми,забарках се в огромна каша....Почвам да разправям...
    Момчето,с което се сваляхме няколко месеца най-накрая ми предложи и трагнахме,ходихме 2 месеца и всичко ок.Да,ама той на 18 и си има нужди момчето,пък аз съм на 15 и до скоро не бях готова за секс! Та ходихме 2 месеца и скъсахе по тая причина. На мен ми беше гадно първите 4-5 дена и малко след това видях момчето,с което ходех,да се целува с една отт моя клас,дори може да се каже ,че ми е фр. Отидох до тях и й викам: "честито,изгубила си девствеността си" и оная само ме погледна на криво и аз си заминах! Вечерта аз съм си в скайп и ми се включва някакъв и от дума на дума,много ми допадна! Излязохме на другия ден и всичко ок пак. С него го направих за първи път и не беше лошо...но в крайна сметка излезе,че той само ме е използвам за секса,а бил и фр на момчето,за което говорех в началото и направо съм се видяла в ужас честно!!! Няколко дни незнаех къде съм,жива ли съм,умряла ли съм...УЖАС! На всичкото от горе целия ми град ме мисли за курва,вече всеки разправя,че ме бил "скъсал",не мога да повярвам,че това се случва на мен. Даже бих могла да кажа,че не чувствам всичката болка,която би трябвало да изпитвам,имам чувството,че си гледам живоо от страни...нз откачам,незнам и дори какъв съвет да поискам,просто ме изкоментирайте,това ще е достатъчно поне за сега...

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!

typa si ako se trevojish ot horsokto mnenie
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Horskoto mnenie nE E VAJno vajno e kak se 4yvstvash ti...
    i na men sa mi vikali kurva ama na men vaobshte ne mi pykashe..daje se saglasqvah s tova kato mi kazvaha "ei k*rvo" az im kazvah 'mersi'
    i taka oshte poveche se qdosvaha... i sprqha
    ne trqbvashe da puskash na tozi koito pochti ne poznavash
    vaobshte za ko go napravi?? pyrviqt put trqbva da e s nqkoi koito naistina obichash,i mu imash doverie a ti si se zapoznala s nqkav glopak ot skype i aide nae*a se s nego...predi tova si imala vruzka.mojeshe da go napravish s tova momche pone go poznavashe po dobre...

ei tova mu e gadnoto na toq purvi put- 4e go vzimate tolkova navutre kato ne e bilo s 4oveka za koito 6te se ojeni6 golqm pras, 6te doide edin mig v koito kato se poqvi to4niq 4ovek 6te ti e za purvi put nezavisimo dali si devstvena ili ne!A za horskoto mnenie e mn tupo da se vprqga6!Izpravi glava i kakto kazva edna moq priqtelka "DRUJ SE MUJKI P*TKO"!Vsi4ko 6te otmine 6te vidi6 a ako se durji6 na nivo dori 6te te uvajavat za tova koeto se e slu4ilo!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Доста тъпа или може би по-скоро лапешка ти е постъпката, но всичко е вече минало и дори и да се ядосваш - смисъл няма. Както и другите ти казаха - не се впрягай толкова в мнението на другите. И нека това да ти е за урок!!!

То затова се мисли преди да се прави нещо. Ама станалото станало, не можеш да го промениш. Това да ти е за урок и да не се доверяваш толкова лесно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    Те нека хората кажат, че сестра ти е курва , пак ти върви обяснявай, че немаш сестра!!!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

aide sega nito si parvata nito si poslednata deto go e pravila.....izob6to ne dei se ot4aiva izlez ti i razpravqi na vsi4ki 4e e bilo mnogo trydno da te "skasa" samo za 2 minyti....ili izmisli ne6to takova i ti da go posrami6 nqma se predava6 macko
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Това, че са те зарязали след секс, не те прави лека. И дори да го беше направила просто така, пак нямаше да си курва. Онзи го е било яд, че не си му пуснала, после го е хванал яда, че приятелят му е успял да те вкара в леглото, и затова разправя подобни неща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ава ей! хорското мнение след мойто погребение!!!

Мила, не се влияй от мнението на останалите. Мислят ,че си курва?!- Ами остави ги да си мислят каквото искат. Ти не им обръщай внимание!
    Искам да ти кажа едно голямо БРАВО за това , което си направила като си видяла бившия ти с новото му гадже! Аз също съм на 15 и бившето ми гадже ме заряза точно заради това ( той също беше на 1 и сега само чакам да го видя с новата (ако вече има такава)
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Не ти ли хрумва, че не си постъпила правилно с другото момиче? Тя какво ти е виновна, че той те е зарязал, а после е тръгнал с нея? Това твоето си е чиста злоба и завист. И, щом онзи му е приятел, може всичко да е било нагласено, за да ти го върне. Както и да го погледнеш, сама си си виновна и по-добре си понеси последствията с вдигната глава. Докато се обясняваш, всички ще си мислят, че си гузна...
    ПП: И се извини на момичето. Още повече, че ти е била приятелка... Ако това ми го беше казала на мен, сигурно щях да ти отвъртя един шамар за наглостта!

Цитирай Първоначално написано от Nikolov
    Те нека хората кажат, че сестра ти е курва , пак ти върви обяснявай, че немаш сестра!!!
    evala mn to4no izkazvane!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Кво ти пука... ако се засягаш от всяко нещо, което говорят за теб на края няма да излизаш от вас от срам... Я се стегни! Нека си говорят... За мен кви ли не слухове са се носели... и кво от това?!
    Споко
    На който му се убива време...

Guest
    То затова се мисли преди да се прави нещо. Ама станалото станало, не можеш да го промениш. Това да ти е за урок и да не се доверяваш толкова лесно.
    Деба модератора ти се гледа ко пишат другите стакмяваш 1 отговор и си мислиш , че си помогнала я са опрай малко ве жина!

Колко теми вече прочетох всеки твой отговор е събран от на всички останали. Ай въри да са учиш да пишеш.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    другия път като си девствена, много внимавай какво ги вършиш
    и да, леко момиче си
    утре заета ли си м/у другото ? кафенце, нещо ?

Град
    Over the hills and far away
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Доста тъпа или може би по-скоро лапешка ти е постъпката, но всичко е вече минало и дори и да се ядосваш - смисъл няма. Както и другите ти казаха - не се впрягай толкова в мнението на другите. И нека това да ти е за урок!!!
    присъединявам се ..

Guest
    Всяко чудо за три дни. Не се тревожи...всичко ще отмине.Важното е обаче до тогава да не правиш глупости и да МИСЛИШ. Уважавай се повече и всичко ще е ок. Ако си знаеш цената и се уважаваш сама и другите ще го правят Всичко хубаво

Ти да не плащаш данък хорско мнение много лесно се поддавате аз чаках бифшата ми приятелка 6 месеца докато бъде готова да прави секс а ти на 2-рия месец айде ами да не ти пука излизаш с гордо вдигната глава и да не ти пука кво говорят хората като видят че не обръщаш внимание ще спрат.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и да, леко момиче си

ъффф и кф0 и е? че я мислиш за лека жена..можеби е от малак град и така се познаат и затфа е мислят за лека жена...а тия дет ся по на 12 113 14 години се е*ат кфо да говорим за тях? тя даняя се пази до парвата брачна нощ!?

XTiNe
    Guest
    Излизах с 1 и после се оказа че е разправял на вс му приятели ,че ме е .... и дори и че съм му въртяла свирки...И в даскалото ми се е разчуло нещо такова.Но виж не трябва да ти пука тъй като не е вярно.Пак и нали знаеш всяко чудо за 3 дни.Предполагам че живееш в малък град и за това вс се знае.Не се безпокой ще се случи нещо по-инт и др ще почнат да говорят за него и ще забравят за твоята особа

"mnenieto na drugite ne e vajno" taka pishat v pove4eto mneniq....ami predstavete si momi4eto moje da jivee v po maluk grad i ako se govori samo tova za neq...povqrvaite bila sum svidetel kak horskoto mnenie sasipva jivota na dve momi4eta....bqha gi iznasilili i vsi4ki kazwaha 4e te sami sa si vinovni ...ako si v maluk grad TOVA MOJE DA TE SASIPE I DA POLUDEE6 taka 4e ne pishete samo tova za mnenieto na horata shtoto ne e taka!

a po temata : skupa neznam kvo moga da pomogna po tozi tvoi vupros...ne sum popadala v takova polujenie i se nadqvam nikoga da ne popadna....kusmet i dano se opravish s tova....
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Град
    зад ъгъла
    Гледам те тука питаш нещо ...аз може ли да те питам и аз нещо!?

ЩО не им е#$ш майката не тея дето ти викат че си лека жена!? Кво толкова като че ли ти си първата която е правила секс за една нощ!? Та това в по-големите градове си е редовна практика...и честно казано не виждам нищо лошо в това ! Нито си лека нито си курва! Не си направила нищо лошо!? Просто си преспала с някой и толкова....голяма работа...кажи им да се таковат на онея прости селски сноби и си гледай живота и се кефи че не си като тях!
    Play hard,go PRO!

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Pocu_Ty
    ...ako si v maluk grad TOVA MOJE DA TE SASIPE I DA POLUDEE6 ...........:
    Да за това пък спокойно можеш да се преместиш в някой по-голям град където не са толкова ограничени хората и можеш да си живееш на чисто! Иначе тоя ефект на малкия град е супер мизерия!

сори за двата поста ама не ми се играеше да едитвам
    Play hard,go PRO!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от HaPySHeH
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и да, леко момиче си

ъффф и кф0 и е? че я мислиш за лека жена..можеби е от малак град и така се познаат и затфа е мислят за лека жена...а тия дет ся по на 12 113 14 години се е*ат кфо да говорим за тях? тя даняя се пази до парвата брачна нощ!?
    как, какво, защо го мисля - моя си работа
    не дължа обяснения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си