.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: papki ;[

Guest

papki ;[

aaa zna4i polzvam hilqdi vidove ka4estveni i ne ka4estveni maski ama ne pomaga ni6to .. izpup4ila sam se po cqloto lice i yjasno e .. kajete mi nqkfi doma6ni metodi .. maski koito polzvate molq vi se mili4ki pomognete mi

Паста за зъби и силицилов спирт 2 %
    На мен това ми помога,но всяка кожа си е различна и й помагат различни неща.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    Пробвай с маска от хума и прясно мляко.Мажи си лицето и с крем Эдраве.И естествено иэпоэвай някакъв почистващ лосион.
    [size=7][b][u]fosse cos

за по4ивстване използвай маската на AVON PurePoreFection (на мен много ми помогна) и Скинорен а лосион, в сисъл тоник ти препоръ4вам пак на AVON Clearskin .

Guest
    Аз ти препоръчвам на Clinique серията anti-blemish solutions.Лично съм мн. доволна от нея.

pen
    Guest
    a majete li si licata s nqkfi plodove ili zelen4yci ...

Guest
    абе ти луда ли си да питаш за такиа работи тук...нима някой от вас е дерматолог...а пък и тез глупости с дом рецепти изобщо не помагат...трябва да се консултираш с лекар и да ти напраят изследвания преди да се лекуваш...мен ме мотаха 2 год преди да попадна на лекар който се отнесе по сериозно с проблема и ми пусна изследвания...а още повече само с мазила нищо няма да стане от лич опит ти го казвам

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе ти луда ли си да питаш за такиа работи тук...нима някой от вас е дерматолог...а пък и тез глупости с дом рецепти изобщо не помагат...трябва да се консултираш с лекар и да ти напраят изследвания преди да се лекуваш...мен ме мотаха 2 год преди да попадна на лекар който се отнесе по сериозно с проблема и ми пусна изследвания...а още повече само с мазила нищо няма да стане от лич опит ти го казвам
    Nikoi ot nas ne e dermatolog,no vsichki prosto spodelqt kakvo im e pomognalo.I ne sym syglasna,che domashnite recedpti ne pomagat!Pomagat,no veche kakvo shte povliqe na tvoqa koja si zavisi ot tipa i.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    ako ne iska6 da stane po-zle, otidi na dermatolog; ima proceduri s koito "6te se rodi6"; doma6nite ne sa s takyv silen effect; te sa po-skoro za poddryjka; s pasta za zybi ne te syvetvam da probva6 - az vednyj probvah i na dr den mi izlqzaha bez da sym imala predi tova, stava adski 4uvstvitelna kojata i vsi4ko i se otrazqva - dori i slynceto
    P.S. I hraneneto e ot zna4eniq - po-malko maznini! :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си