.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема за всичко!?

Има ли някаква тема в която да има нещо като наръчник в свалки, тръгване, връзка, задържане на връзка и взаимоотношения

Съмнявам се,но ако намериш,сподели с нас.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    мда.
    в главата ти, някъде непокътнато и неоткрито от мзъка ти местенце...

Re: Тема за всичко!?

Цитирай Първоначално написано от petachnia
    Има ли някаква тема в която да има нещо като наръчник в свалки, тръгване, връзка, задържане на връзка и взаимоотношения
    в тъпите главички на малките питльовци, дето още не могат да си изперат сами гащите
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Цитирай Първоначално написано от _SilencE_
    в тъпите главички на малките питльовци, дето още не могат да си изперат сами гащите
    видях че няма ... който е навит с мен да се пробваме да направим нещо такова - да пише

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Да бе,леле вие искате всичко наготово да имате.Преди 80 години бабите и дядовците ни не са имали наръчници.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Да бе,леле вие искате всичко наготово да имате.Преди 80 години бабите и дядовците ни не са имали наръчници.
    дето обича да казва баща ми: баба ти само от наръчници се е учила
    "Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."

Град
    dimitrovgrad
    predi 80 godini grubo kazano sa te jeneli za koi si iskat bez da ti iskat mnenieto
    be crazy!!!..and love the world!

Град
    In the corner of my mind ...
    Не мисля, че има такава тема..Пък и да има е тъпо да тръгнеш да сваляш някого с помощта на някакъв наръчник..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Мега фен
    Град
    София
    И эа кво ти е такава тема?
    [size=7][b][u]fosse cos

Понякога и най - големия сваляч да си - се появява момент, в който си затруднен, незнаеш какво да направиш и всеки ход ти се струва грешен и не на подходящото място... може да си имал милион жени преди това , появи ли се този момент си като девственик

намерих перфектния сайт за учител ! наистина перфектния... \/

намерих перфектния сайт за учител ! наистина перфектния... \/
    Кажи ни го и на нас де.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Според мен да тръгнеш да сваляш различни хора по един и същи метод (който дори не е твой) е супер тъпо. Всеки е различен. Не може едно нещо да действа за всички. Тъпо е

По мое мнение всеки човек сам трябва да открие начина да свали и задържи човека който харесва. Все пак ако не си себе си и започнеш да се държиш ''като по учебник'' даденият обект на чувствата ти ще се влюби не в теб,а в ''много запознатия с нещата '' човек,който ти е дал съветите...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си