- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сектор Б
ami ne stryva taq darta mrasnicaПървоначално написано от ATAKABG
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
SoulCrewHools се завърна![]()
ONLY LIVERPOOL
http://www.zazz.bg/play:a61c2f8e
you'll never walk alone
Ъъъъ,кур за Лизърпул.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
eee 1 svqsno ne6to da kaje6Първоначално написано от Alcohooligan
4e6em eziciteПървоначално написано от exploitedteen
seki razkazva ne6to ot sorta s nai-koravite lads se sabrahme v puba tragnahme na haika no bqhme prihvana ti ot o.b. `s i tn
![]()
хах .. ред и дисциплина, тоест да влизат само левскари
а мога ли да те попитам, тъй като си голям патриот :
в евротурнирите поддържаш ли другите български отбори : Литекс, ЦСКА , Локо СФ или си срещу тях ?
Абе,ти май не си с всичкия си...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
отговори на въпроса ми, националисте ?Първоначално написано от ATAKABG
Сам90, ти пък къде се буташ в шамарите, мъжка к*рво ?
не стига, че си п*дераст, ами се и дървиш тука.. марш при сексуалните ти партньорчета в един друг раздел
Мъжка ку*ва?![]()
![]()
Уау... ти май си мислиш, че много ме познаваш, а? Е, никога не те е бивало в мисленето, тъй че не се очудвам
![]()
Между чии шамари се бутам, приятел - твоите? Моля те, не ме разсмивай, че ям и ше си наплюя монитора....
Човек, който пуска подобни теми, не може да претендира за повече акъл от тризначките например...
Първоначално написано от Sam90
хохохохо... в мисленето съм далееееч по-напред от теб и имам доказателства за това..
ти какво имаш ?
документ за полова неориентираност?
пак ядеш някой чеп ти...
гнусен си бе, недоразумение на природата
май ти ги ядеш чеповетеПървоначално написано от OtherDimension
PROfessional cock-sucker
dobre 4e si go prizna!a i nemoga da razbera za kvo pedali kato teb pi6at v taq temaПървоначално написано от OtherDimension
Днес цяла България(като изключим турското,еврейското и ромското население) стиска палци за финландския отбор. Мачкай Тампере,мачкай !!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
това е игра на думи, morron..Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
баща ти стиска палци да ни пръснеме путката на майка ти !!! Искрено се надявам целата ти рода да фане левкимия и едра шарка.Дано през последните секунди от живот си дишат през сламка.После аз ръчно ще ви сритам в общия ви гроб и ще ви погреба с камъни !!! Ще си потанцувам и пикая върху него,а после ще го взривя,боклукПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
dai i 6e snimame s kamera i sled tva 6e go punsme v nai sme6nite doma6ni vidio klipove btw: ba6tati e ky4e koeto qde laina i ako ima6 bratq ili sestri da im pikam na groba ako nqma6 na tvoq i na nai-dibriq ti priqtel i na kyrvata koqto obi4a6 i na seki koito nari4a6 priqtel ili rodnina da im sera na dy6iteПървоначално написано от SoulCrew
Я пак...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Да не става дума за комбат 18 Събрия?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
http://img178.imageshack.us/img178/1...serbia1cp2.jpg
Ако е така,поздравления,хубави хора имаш...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Що е майна се е лайна Е е !Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Що е майна се е лайна Е е !
Що е майна се е лайна Е е !
No Money >>> No Honey !!!
na maika ti shundrata nad vsichko !!!![]()