- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Сектор Б
ti hi4 ne si v red,na6ta agitka e godini napred pred va6ata,to4no ti nqma6 pravoto da govori6 6toto tam va6ta frakciq koqto uj se e otdelila ste palni poserkovci,da ne govorim 4e na na6iq stadion ne svirqt orkestri i tn. kolkoto i raznoglasiq da imame s praseta,ili koito i da e bilo si4ki sme edinni po 1 vapros i toi e 4e vie ste agitkata s nai-selski mantalitet,avatara ti go dokazva, i vinagi 6te si ostanete takiva.Sme6noto vi otbor4e koeto nz toq sezon kak se kazva 4e moje pak da sa my smenili imeto,e izkustveno sazdanenПървоначално написано от Alcohooligan
nqmate nito istoriq nito 4est ta vie na 1 evro ma4 ne moje da si napalnite stadion4eto za 10 000
pak ne mi govori koq agitka bila impotentna.sabrali ste se nqkolko 4oveka deto ste gledali gsh i ff nosite nqkvi mentaci i se mislite za nqkakvi,nakazano zname imate li?boi s kyki imate li? i tn. za tva nedei da mi govori6 za na6ta agitka a si gledai tam filmite i se radvai!ZA6TOTO KOGATO NIE SME GRADILI ISTORIQ litx o6te nikoi ne go e 4yval!!!! NIE SME LEVSKI OT SOFIQ a vie koi ste
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!