- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вижте и помогнете
историята е следната оби4ам много приятеля си с който ходих 3 месеца и след тва скъсахме но сега пак сме заедно,та проблема който ме мъ4и е в това 4е той ме заряза заради най-добрата ми приятелка той тръгна с нея но се върна пак при мен...и след като един месец бяхме разделени аз много страдах и просто мислех 4е никога няма да мога да се изправя на краката си,запо4нах да пия непрекъснато,пла4ех и за кво за нищо.сега пак сме заедно но искам да му отмъстя за тва което ми при4ини,искам и той да страда както аз сега не съм много наясно с 4уствата си и незнам кво да правя искам да си отмъстя,той твърди 4е много ме оби4а но аз не му вярвам и никога няма да му повярвам още немога да забравя какво ми при4ина с тази която до в4ера ми беше като сестра,тя е предателка също така и той.мразя нея а оби4ам него...но сега аз трябва да си отмъстя...сега той ще страда...вие как мислите дали ще сгреша ако го накарам да страда....благодаря предварително
Не само че ще сгрешиш,а може би ще направиш и най-голямата грешка в живота си!!!Ти каза: Мразя нея,но обичам него".Тогава за какво искаш да му отмъщаваш-за това,че е момче,а твойта "прителка" е курва ли? Извинявай,но мисля че не трябва да виниш до такава степен него,а .... нея....Нали ти е приятелка,нали приятелките не се предават,нали прителките могат да разчитат една на друга за всичко....а това "всичко" включва и момчета,и проблеми с родителите,и проблемите в даскалото,и радостта от нещо,което е постигнала след много усилия.....
Айде успех мацка,дано направиш правилният избор!!!!!![]()
![]()
awe ti ne znae6 kvo to4no iska6...xem go obi4a6 ...hem iska6 da stradaako naistina durji6 na nego 6e mu prosti6 i 6e mu dade6 2ri 6ans...vseki mje da sgre6i
Прости му...но не забравай![]()
като не му вярваш эа какво отново си се събрала с него?А и това са пълни глупости с отмъщението...!След,като му нямаш доверие и не се чувстваш добре,просто се раэделете.Недей да се иэлагаш и като по сапунените сериали да търсиш начин да му отвъстиш!Много се филмираш.Просто късате и си продължаваш.И да му отмъщаваш и да не му отмъщаваш,това което ти е причинил си остава.
[size=7][b][u]fosse cos
Май и ти не си на ясмо с чуствата си,а? Ако го обичаш толкова много остани с него, и не му отмаштаваи, а накарай "приятелката" си да страда. Но... ако наистина както казваш не мойеш да му простиш, за какво си с него сега![]()
Желанието за отмъщение е слабост.
Щом го обичаш, защо искаш и той да страда? Това не е истинска любов.
Ama ti sama si protivorechish.Xem kazvash che go obichash,xem iskash da strada,a i ne mu vqrvash...To tova tvoito golqma liubov be.
vij milichka q se vzemi v r1ce we. kak she mu otm1shtavash kato go obichash, a? vse pak nali kato strada liubimiq chovek stradash i ti.i az izpadanah v podobna situaciq i znam kakvo e taka che ne ti prepor1chvam da mu otm1shtavash
![]()
Аз постъпих по почти същия начин... Но по-добре да го оставиш да размисли... аз изневерих на третия месец с най добрата и приятелка но после се върнах и разбрах че съм наранил сърце което не заслужава тази участ... сега ходим 2 години![]()
Otma6tenieto hrani jivota no kogato e izpalneno jivota umira ot glad.....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти си глупачка. За какво си хабиш времето с глупости. Остави го. Това е достатъчно! Не разбрахте ли, че живота е прекалено ценен, за да го изпълваме с омраза. И как така обичаш него, а мразиш нея?!?![]()
eeee kak 6te mu otm16tava6 be momi4e!nali e kazano -ako obi4a6 nqkogo pusni go na svoboda i ako se v1rne pri teb znai 4e te obi4a istinski,a ako li ne 6tavliv e toi bez teb i nqma smisal da starda6! a i kato ne mu vqrva6 za6to otnovo si s nego ,samo izli6no 6te se tormozi6 za gluposti i "jajda za must" !
Аве как мой така гадну тъ е предал, ама пак след негу хойш![]()
![]()
пфф не та разбирам!!! Харесваш го и кфо !?!?1 Тфа не знае4и 4е за си4ко тряя му прощаваш!!! Кажи му кфо мислиш по жъпроса и си поговорете на сериозно, пък ако той ти каже:
-Но това ве4е е минало
Ти ша мъ каиш 4е не е минало за теб и дъра бъра
Не знам за кво става въпрос в тая тема, ама под ягодите, права си.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Тя е глупачка.