.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Духане

Guest

Духане

Moqta istoriq e slednata.Az sum na 12 i imam gadje na 16.Sled 1 mesec stavam na 13.Toi e golqm merakliq da pravi sex s men,no az ne iskam za6toto iskam pone da navur6a 13.I hubavo dotuk dobre.No toi me nakara da mu duham,za6toto ina4e 6tql da skusa s men.A az mn go obi4am.Toi e edin ot nai-gotiniqt ot daskalo.Na vsi4koto otgore gowori 4e ako ne pravim sex,6tql da me zareje.Molq vi kagete kakvo da mu kaga.Ne moge li prosto da iz4aka da stana na 13 .I varianta da go skusam go nqma.

Guest
    Ти тъпа ли си бе?
    Еми като не искаш да го късаш духай му!
    Такива боклуци като тоя са за газовите камери!

В какво училище учиш за бога?!??!?Как е най-готиното момче и си пада по 12 годишни????
    Bring the violence

Най-готиния и ще скъса с теб, ако не правите секс или ако не му духаш? И на това му викаш "най-готиния"? И кое, ако може да попитам, му е готиното? Виншния вид ли? 'Щото по душа е пълен боклук.

Guest
    be toi te izpolzva kato kukla za sex i bas darja 4e kato go napravite 6e skasate vazmojno nai skoro

Re: Духане

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moqta istoriq e slednata.Az sum na 12 i imam gadje na 16.Sled 1 mesec stavam na 13.Toi e golqm merakliq da pravi sex s men,no az ne iskam za6toto iskam pone da navur6a 13.I hubavo dotuk dobre.No toi me nakara da mu duham,za6toto ina4e 6tql da skusa s men.A az mn go obi4am.Toi e edin ot nai-gotiniqt ot daskalo.Na vsi4koto otgore gowori 4e ako ne pravim sex,6tql da me zareje.Molq vi kagete kakvo da mu kaga.Ne moge li prosto da iz4aka da stana na 13 .I varianta da go skusam go nqma.
    Абе, момиче, ти добре ли си? На такива като него им показваш пътя. Той те заплашва с т'ва, че ще скъса именно, защото знае, че си малка и ще му се вържеш! Ти си на 13, даже още не навършени, къде си тръгнала да духаш и секс да правиш! Едно момче, ако наистина те обича и държи на теб нямаше да те кара да правиш това. Това, че е "най-готиният", това ме съмнява, не означава, че е последният индивид от мъжки пол! Ако не искаш да бъдеш наричана "курва" или "парцал" му кажи на тоя едно голямо "НЕ". Мисли за последствията!

Цитирай Първоначално написано от meaning
    В какво училище учиш за бога?!??!?Как е най-готиното момче и си пада по 12 годишни????
    Да бе някав съпер готин даже и най готиния апък си пада по лапета сравнение с него.Той е 9 клас тя е 5 баси мухлюто ако питаш мен изобщо нее готин това че така си мислиш не значи че е така

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    be toi te izpolzva kato kukla za sex i bas darja 4e kato go napravite 6e skasate vazmojno nai skoro
    100%
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си