.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

6emet
    Guest

Избухливост

Нз какво ми става, наистина се плаша от .. себе си. Днес например четох една книга в даскало и някой я намокри, аз станах ритнах един стол по стената и тои разби мазилката. всички млъкнаха. по -късно разбрай че тъпата класна ми е писала ниска оценка на класно което определя много неща - разбих един шкаф с юмрук. нервите ми избиват постоянно, реагирам много остро на всичко , в постоянен проблем съм с майка си например и тн. развивам, удрям ядосвам се а не го искам.. то сякаш ме грабва . това става отскоро и направо ме е срам от себе си, нз на какво се дължи. постоянно нещо ми е криво без причина, имам чувството че нищо не се нарежда както трябва. Познато ли ви е, какво мислите за това - освен че съм "перка" ест.

Мега фен
    Град
    София
    попринцип е трудно човек да осъэнае грешката си.но след като си я осъэнала,какъв ти е проблема?Би трябвало ако искаш да я поправиш,да можеш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    София
    Като начало не разбирам какво за перчене има в случая... Проявата на остра агресия е типична за много хора и говори за твоята висока емоционалност, хубавото е че теб това ти прави впечатление и то май ако не се лъжа - не хубаво впечатление... Лично на мен ми е познато, но ако си със силна воля се опитай да задушиш отрицателните силни емоции И още нещо- я по-позитивно, ти с това убеждение
    имам чувството че нищо не се нарежда както трябва
    какво мислиш, че ще постигнеш

Guest
    stiga si fantaziral

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе и аз имам проблеми с нервите, ама чак пък толкоз

Град
    Плевен
    хах много често се е случвало ,ако някой ме излъже или прецака,направо избухвам и веднъж така говорих със моята по телефона че като се изнервих и вратата на стаята със всичка сила се засихил към нея и касата на вратата наполовина излезе от основите.После нашите ме караха да давам от спестяванията за ремонт...

6emet,
    Добре е,че усещаш нещата. Да, наистина това не си ти и се извършва насилие над твоята свободна воля. За всичко това вероятно са отговорни мисловни вируси. Леснои можеш да провериш като помолиш някой да провери дали на тила ти(често е в окосмената част) има червено петно. Това червено петно означава ,че в твоя организъм има наличие на мисловни вируси.
    За повече инфромация по темата можеш да напишеше' егология' в някоя интернет търсачка и да видиш за какво става въпрос малко по-подробно. Също така можеш да разгледаш темата 'За депресираните' в клуб 'У дома', която аз създадох:
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825

Нека заглавието не те подвежда, депресията е само едно от многото проявления на мисловните вируси. Агресията(в твоя случай) е друго проявление.
    Радвам се,че осъзнаваш нуждата от помощ и се надявам,че тази инфромация ще ти бъде полезна.

Guest
    спри амфетамините

Каква е тази агресия? Другият път брой до 10 и мисли преди да действаш.

и на мен се е случвало, като нещо или някой ме ядоса, да тръшкам, ритам разни неща и почвам да паля цигара след цигара.

Еми нз... Примерно може да поговориш с училищния психолог или с някой възрастен, който те познава добре

Град
    your mind,your body and your soul
    pubertet mu se vika na tva
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    и аз съм избухлива и то най-много в даскало изригвам. но понеже съм момиче и не мога чак да чупя, но просто мн се ядосвам викам и крещя на сички дето не ми изнасят, затова няма да се учудя ако мн съученици са си променили мнението за мен. но приятелите ми ме познават,знаят каква съм а това ми е най-важно в случая.
    няма любов

Голям фен Аватара на 50cent

Re: избухливост

Цитирай Първоначално написано от 6emet
    Нз какво ми става, наистина се плаша от .. себе си. Днес например четох една книга в даскало и някой я намокри, аз станах ритнах един стол по стената и тои разби мазилката. всички млъкнаха. по -късно разбрай че тъпата класна ми е писала ниска оценка на класно което определя много неща - разбих един шкаф с юмрук. нервите ми избиват постоянно, реагирам много остро на всичко , в постоянен проблем съм с майка си например и тн. развивам, удрям ядосвам се а не го искам.. то сякаш ме грабва . това става отскоро и направо ме е срам от себе си, нз на какво се дължи. постоянно нещо ми е криво без причина, имам чувството че нищо не се нарежда както трябва. Познато ли ви е, какво мислите за това - освен че съм "перка" ест.
    4estno kazano i az sum taka samo deto ne tro6a ami vikam ako nqkoi suvsem muni4ko me izdrazni i naro4no go karam da mi se qdosa da se zbiem i da mu potro6a mucunata i da mi stane kef ili puk hodq i zapo4vam da vdigam tejesti da treniram kat lud i qvno e normalno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си