- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Незнам дали му е тук мястото, но тук ми се струва най-добре да я сложа темата!!
Та тия дни ще се вида с едно момиче(досега не сам я виждал, само по снимки) и си мисля, че не е умесно да й купувам нещо...как мислите?
И дайте някакви съвети![]()
pi4,moeto mnenie e ne pove4e ot edno cvete,kolkoto i staromodno da e.
И според мен не е уместно да и взимаш каквото и да е.Ако отношенията ви се задълбочат на тази среща,вземи и на следващата,но нека да е цвете![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ок и аз така си мисля, но просто исках и чуждо мнениеПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
подкрепям горните мнения, на 2рата среща /евентуално/ цветенце![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Мерси за отговорите, ще ви послушам...Първоначално написано от Umno mace
Ако вземеш на първата среща излеждаш отчаян и сякаш и ближеш задника...
Вземи и на втората,така показваш че се е представила добре и си заинтригуван![]()
Подкрепям всеобщото мнение![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами понеже си пиша с нея от месец и нещо и ми харесва страшно много не сам физически но ми харесва и като си пишем, та въпроса ми е да кажа ли си4ко както е или да се въздържам и ако е така от кво?
Един съвет-не карай по сценарии.Не го премисляй,осатви нещата да си станат от самосебе си.То ако има химия,както се каэваПървоначално написано от cracken
,работата ще се получи сама.А и първо иэчакай да се видите,не се иэхвърляй в огромни очаквания,да не се раэочароваш.
[size=7][b][u]fosse cos
Именно в това ми е грешката с големи очаквания самПървоначално написано от Presley`n`Sum
...
Хъх, а сигурен ли си, че не е някой рус извратен чичко?Или някое не толкова привлекателно момиче, което ти е пратило снимка на друго по-'убаво момиче?![]()
Бе минами през главатаПървоначално написано от AFT
Ми то като цяло няма лошо,но эа жалост в повечето случай срещата не оправдава очакванията.И все пак дано твоите да се оправдаятПървоначално написано от cracken
!И не эабравяй-не си съставяй сценарии!
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Недей да бъдеш с големи очаквания, защото може да се разочароваш.Както казах по-горе, може да е някой маниак или някое отчаяно момиче, може да е човекът, който очакваш, но наживо да не се държи, както в интернет, или да изглежда по-зле/добре.А, бе, има много варианти за разочарование.Хъх ,малко съм песимистично настроена на тая тема ("срещи с непознати"), надявам се, че не съм те отчаяла.![]()
Ми не и аз сам си мислел за тия неща дето каза,но отивам и ков вида видаПървоначално написано от AFT
![]()
Че, за к'фо ше си даваш парите за глупости ... хич не се харчи ... като се запонайте и викаш " Мацо, Ела те Водя у нас, Ф хОла ми Има ГонДола " и така стават нещата![]()
Айде приятел и успеххх ин дъ фърст дейт
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
хихиих мерсиПървоначално написано от young_rich_famous
![]()
ПЪЛЕН НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕД!!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
точно така-и аз мисля че едно цветенце ще свърши чудесна работа,но ако нещата се позадълбочат....![]()
Епа ше вида кво ще стане на 1вата среща...на там нз...Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Мда....и гледай после да не кажеш кво е станало...аххх тиииии....Първоначално написано от cracken
хаха.....ебавка...ам верно да кажеш кво е станало..
![]()
Ем ще кажа...![]()
![]()
na4i, ni6to 4e temata e malku poprikliu4ila, az da se izkaja, 6tot na men puk tiq dni mi predstoi su6to edna takava sre6ta(sa da ne se okaje 4e e s tebe
)
Na4i, ne nosi cvete (az bih se po4ustvala glupavo). Za da napravi6 dobro vpe4atlenie, just stay cool, i q zavedi v nqkoe hubavo kafe
Ae, uspeh at the first date, da spodeli6 posle![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!