.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    Sofia

Първа среща

Незнам дали му е тук мястото, но тук ми се струва най-добре да я сложа темата!!

Та тия дни ще се вида с едно момиче(досега не сам я виждал, само по снимки) и си мисля, че не е умесно да й купувам нещо...как мислите?
    И дайте някакви съвети

pi4,moeto mnenie e ne pove4e ot edno cvete,kolkoto i staromodno da e.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    И според мен не е уместно да и взимаш каквото и да е.Ако отношенията ви се задълбочат на тази среща,вземи и на следващата,но нека да е цвете
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    И според мен не е уместно да и взимаш каквото и да е.Ако отношенията ви се задълбочат на тази среща,вземи и на следващата,но нека да е цвете
    Ок и аз така си мисля, но просто исках и чуждо мнение

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^

Град
    California...why not?
    подкрепям горните мнения, на 2рата среща /евентуално/ цветенце
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Umno mace
    подкрепям горните мнения, на 2рата среща /евентуално/ цветенце
    Мерси за отговорите, ще ви послушам...

Guest
    Ако вземеш на първата среща излеждаш отчаян и сякаш и ближеш задника...
    Вземи и на втората,така показваш че се е представила добре и си заинтригуван

Мега фен
    Град
    София
    Подкрепям всеобщото мнение
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    Sofia
    Ами понеже си пиша с нея от месец и нещо и ми харесва страшно много не сам физически но ми харесва и като си пишем, та въпроса ми е да кажа ли си4ко както е или да се въздържам и ако е така от кво?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cracken
    Ами понеже си пиша с нея от месец и нещо и ми харесва страшно много не сам физически но ми харесва и като си пишем, та въпроса ми е да кажа ли си4ко както е или да се въздържам и ако е така от кво?
    Един съвет-не карай по сценарии.Не го премисляй,осатви нещата да си станат от самосебе си.То ако има химия,както се каэва ,работата ще се получи сама.А и първо иэчакай да се видите,не се иэхвърляй в огромни очаквания,да не се раэочароваш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Един съвет-не карай по сценарии.Не го премисляй,осатви нещата да си станат от самосебе си.То ако има химия,както се каэва ,работата ще се получи сама.А и първо иэчакай да се видите,не се иэхвърляй в огромни очаквания,да не се раэочароваш.
    Именно в това ми е грешката с големи очаквания сам ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Хъх, а сигурен ли си, че не е някой рус извратен чичко?Или някое не толкова привлекателно момиче, което ти е пратило снимка на друго по-'убаво момиче?

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Хъх, а сигурен ли си, че не е някой рус извратен чичко?Или някое не толкова привлекателно момиче, което ти е пратило снимка на друго по-'убаво момиче?
    Бе минами през главата

Мега фен
    Град
    София
    Именно в това ми е грешката с големи очаквания сам ...
    Ми то като цяло няма лошо,но эа жалост в повечето случай срещата не оправдава очакванията.И все пак дано твоите да се оправдаят !И не эабравяй-не си съставяй сценарии!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    40 Miles from the Sun
    Недей да бъдеш с големи очаквания, защото може да се разочароваш.Както казах по-горе, може да е някой маниак или някое отчаяно момиче, може да е човекът, който очакваш, но наживо да не се държи, както в интернет, или да изглежда по-зле/добре.А, бе, има много варианти за разочарование.Хъх ,малко съм песимистично настроена на тая тема ("срещи с непознати"), надявам се, че не съм те отчаяла.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Недей да бъдеш с големи очаквания, защото може да се разочароваш.Както казах по-горе, може да е някой маниак или някое отчаяно момиче, може да е човекът, който очакваш, но наживо да не се държи, както в интернет, или да изглежда по-зле/добре.А, бе, има много варианти за разочарование.Хъх ,малко съм песимистично настроена на тая тема ("срещи с непознати"), надявам се, че не съм те отчаяла.
    Ми не и аз сам си мислел за тия неща дето каза,но отивам и ков вида вида

RQ

Че, за к'фо ше си даваш парите за глупости ... хич не се харчи ... като се запонайте и викаш " Мацо, Ела те Водя у нас, Ф хОла ми Има ГонДола " и така стават нещата Айде приятел и успеххх ин дъ фърст дейт
    ... k33p w@lkinG ...

Фен
    Град
    Sofia

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Че, за к'фо ше си даваш парите за глупости ... хич не се харчи ... като се запонайте и викаш " Мацо, Ела те Водя у нас, Ф хОла ми Има ГонДола " и така стават нещата Айде приятел и успеххх ин дъ фърст дейт
    хихиих мерси

ПЪЛЕН НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕД!!!
    точно така-и аз мисля че едно цветенце ще свърши чудесна работа,но ако нещата се позадълбочат....

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    ПЪЛЕН НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕД!!!
    точно така-и аз мисля че едно цветенце ще свърши чудесна работа,но ако нещата се позадълбочат....
    Епа ше вида кво ще стане на 1вата среща...на там нз...

Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    ПЪЛЕН НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕД!!!
    Епа ше вида кво ще стане на 1вата среща...на там нз...
    Мда....и гледай после да не кажеш кво е станало...аххх тиииии.... хаха.....ебавка...ам верно да кажеш кво е станало..

Фен
    Град
    Sofia
    Ем ще кажа...

na4i, ni6to 4e temata e malku poprikliu4ila, az da se izkaja, 6tot na men puk tiq dni mi predstoi su6to edna takava sre6ta (sa da ne se okaje 4e e s tebe )
    Na4i, ne nosi cvete (az bih se po4ustvala glupavo). Za da napravi6 dobro vpe4atlenie, just stay cool, i q zavedi v nqkoe hubavo kafe
    Ae, uspeh at the first date, da spodeli6 posle

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си