- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата
Има едно момче дет мн ме кефи и наскоро бяхме на диско и си разменяме погледи това онова но не смея да го заговоря шото ми изглежда някав надут...затуи искам да питам момчетата кво да му кажа кат отида и как да са държа шото досега не съм излизала с някви надути![]()
Az ne sym mom4e no moga da ti kaja kvo da napravish ... pyrvo ako celiq ti grad go poznava tova mom4e i izglejda nadyt izob6to ne si trovi nervite da go zagovarqsh a se pravi na "Po" ot nego za da te zagovori toi ... Kato mu pokajesh che si neshto poveche toi shte te zagovori! I kato te zagovori bydi originalna ako naprimer ti kaje neshto za teb ... neshto te izkomentira kaji mu emi takava sym si az koito ne me ponasq da se iznasq i zaminavash ... pravi se na poveche ot nego![]()
I'm The Best Damn Thing That Your Eyes Have Ever Seen !!!
Това,че изглежда надут,не означава,че е.![]()
Аз много пъти така съм се лъгала за хората - изглеждат ми някакви надути и си казвам "О беги от тука с тоя/тая" , но после като ги опозная виждам,че съм сгрешила и че всъщност са много готини хора.Е,понякога се оказвам права,но в повечето случай си променям първото мнение за един човек.
Отиди при въпросното момче и го заговори.Не се притеснявай - и той е човек.Дръж се нормално,не се прави на такава,каквато не си.Ако той започне да се държи гадно му кажи - "Ми ОК.Аз се връщам при тайфата.Чао." Даже не го изчаквай да ти отвърне.Тръгни си и не се обръщай.Може пък така да привлечеш интереса му и по-късно да дойде сам при теб.Ако ли не - да е жив и здрав.Не забравяй,че не е единствения.
Успех !![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
евала
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
дам и на мен ми се е случвало да променя мнението си за даден човек след време....сиг така ша напрая....мс мн
otnosno postovete OMG
otnosno temata zna4i otiva6 pri nego v pove4eto diskoteki ima tymni mesta no ako nablizo nqma abe trqq da ima zna4i dyrpa6 go buta6 go kym stenata slaga6 mu v djoba list4e s tvoq tel nomer i mu kazva6 obadi mi se no trenirai da go kaje6 po sexy sled tva si fa6ta6 pyti no po dobre napravo si trygni ot diskotekata bi trqbvalo da stane ako naistina ti hvyrlq pogledi
=D> =D>Първоначално написано от TreeHill
=D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
tova 4e izglejda nadut neozna4ava 4e e takuv.LostAngel E PRAVA.i edna zabele6ka-kogato iska6 takuv savet opredeleno trqbva da go iska6 ot momi4e![]()
=D> \Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
/