.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: problem:(

Guest

problem:(

zdr...neudobni mi e,no ot 4 dni ne sum hodila po golqma nujda i ve4e po4vam da se pritesnqvam..ot kakvo moje da e tova i kak se opravq?help pls

Guest
    ami mislq 4e ako pie6 pove4e voda 6te pomogne?

Не вода,а прясно мляко

Guest

Re: problem:(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr...neudobni mi e,no ot 4 dni ne sum hodila po golqma nujda i ve4e po4vam da se pritesnqvam..ot kakvo moje da e tova i kak se opravq?help pls
    emi probvai sega se prodavat edni 6okolad4eta za hodene po golqma nyjda deistvat naistina probai!

Guest

Re: problem:(

emi probvai sega se prodavat edni 6okolad4eta za hodene po golqma nyjda deistvat naistina probai!
    kude se prodavat i na koq firma sa??

Мега фен
    Град
    София
    Вика му се эапек !пиини една чаша прясно мляко и едновременно с това хапвай праскови или каисии примерно.Може и да тръгне
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    qj varena carevica i posle se nagultai qkata s voda i 6te ima efekt - li4en opit ili otidi v aptekata i si kupi 6okolad4eta za razhlabvane / te a aptekite gi znaqt /mn hora se oplakvat ot zapek vse pak/

Guest
    шоколадчето комфорт помага,точно пък и прясното мляко мога да кажа че предизвиква запек,яж повече плодове и пий повече вода

Guest
    шоколадчето комфорт помага,точно пък и прясното мляко мога да кажа че предизвиква запек,яж повече плодове и пий повече вода

Guest
    mersi na vs,6te se radvam ako dadete oshte suveti

Guest
    abe sutrinta stani i pii 2-3 golemi chashi topla voda i she te podgoni sigurno
    inache shokoladche Komfort (be nei ot nai vkusnite ama stava, marcipan e vse pak) ili Bisalax - do 6-7 chasa she te podgoni. I ako piesh Bisalax ne poveche ot 1 che posle ne moish da izlezesh ot WC-to

Uspeh!

Попитай в аптеката,там ще ти кажат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

бозата също помага поне при мене ае успех най-добре отиди до някоя аптека там ще ти дадат нещо те си знаят
    My paradise is hell to you !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си