- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- priznavate li si?
bihte li priznali na gadjeto vi, 4e ste se samozadovolqvali i t.n TVA SE ODNASQ DO MIMI4ETATA. govorime ako imate sexualen kontakt s tva mom4e i ste zaedno to g/d dalgo vremebihte li si kazali???
хехе като имам гадже, ръчичките не ми трябват за тая частайде сега всички да си обсъждаме с гаджетата кой, как, кога е мастурбирал... пф
![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Не вярвам да седне да те разпитва за това...поне аз не бих разпитвал приятелката си за такова нещо!
Да ти разправя с подробности не, но ако я попиташ дали го прави, защо да те лъже? Не е като да ти изневерява.
kato si ima6 gadje za kvo ti e da se samozadavolqva6?!?!??!...emi ddz ne bih si priznala![]()
ами така де ...но и да ме пита не мисля че има нещо срамно в това ама все пак ако си имаш гадже ако му кажеш може и да му стане гадно защото той не може да те задоволи . Но не ми се е случвало да съчетавам и двете !Първоначално написано от CuRly Doll
moje da mu stane kofti DA,ama ako ne moji da me zadovoli sry pi4,ama trqq da mu sa kaji,za da se popraviПървоначално написано от djuki
![]()
Първоначално написано от rgvf
много ясно че ще и кажа
ne govorime dali se samozadovolqva6 po vreme na vrazkata. a primerno v sasvesm 4esten priqtelski razgovor s nego, ako te pita awe ti praila li si go nqkoga..... si4ki momi4eta otri4at.... i t.n no az znam 4e i te go pravqt. kvo bihte mu kazali? bihte li priznali
e 4e mnoo qsny,6o da ne mu kaja.....to ako ne si go prail nqkoga na4i ne6ty ima ima.....Първоначално написано от fgsg
![]()
Мда той знае, че го правя![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Естествено, че знае.С него правим секс, пък няма да му кажа, че се самозадоволявам примерно.![]()
Защо пък да не се самозадоволяваш,дори когато имаш гадже? Аз не виждам нищо странно или срамно.Просто понякога се случва така, че няма време или терен,пък и усещането е по-различно,когато се докосваш сами да - приятелят ми знае,че и сама се оправям понякога,както и аз знам,че той също го прави
![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Първоначално написано от Naked in the wind
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И как разбирате, че го прявят приятелите или приятелките ви?? Как би звучал един такъв въпрос![]()
"Бебе/мило/слънце/етц., ти самозадоволяваш ли се/мастурбираш ли?"Първоначално написано от Анонимко
Така би звучал.
Аз имам гадже, но това не ми пречи да го правя. Просто не може винаги да си с гаджето си, а и обикновено го правя когато съм бясна и ядосана на нещо, за да се разтоваря. Той знае и се радва-той даже ме насърчи да го правя, за да опозная по-добре ерогенните си зони. След като ги опознах и му ги казах сексът се подобри. Гаджето ти не може да е 100% от времето си при тебе. При мен се случва да не го виждам по 3 дни!Първоначално написано от CuRly Doll
Аз пък го правя пред него \/
az sa6to i nego mn go kefiПървоначално написано от Wicked_Kid
mi az nzsas sigurnost zavisi ot slu4aq mojei da kaja no po veroqtno e da otreka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Питал ме е и аз му казах, че го правя. Аз пък даже и не питах...то е ясно, че го прави. И когато сме заедно също сме го правили.
Защо не,в това няма нищо лошо,при положение,че и той го прави![]()
знае и той и казва![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
em mislq 44e suvsem normalno 6e priema ako mi kaje gajeto 4e se e opravqla sama \/