Цитирай Първоначално написано от batkodoki
Цитирай Първоначално написано от punk14
аз съм на 14(сега май месец ги навърших) и проблема ми е много особен.както си седа на стола и играя игри по едно време осещам малкия отдолу как пуска в много малки количества с****а или когато видя някакво много красиво момиче или когато малкия се изправи за малко поради някоя друга причина.затова много се притеснявам и се обръщам към вас за да ми помогнете.
а и другия проблем който беше отдавна.мастурбирах за пръв път и това нещо ми е оттогава,та не съм карал полюции.Има ли някакъв проблем в това или просто всичко ще е наред и ще мине добре пубертета.
не мастурбирам често,само веднаж беше това и немисля че повече ще мастурбирам .
другия ми въпрос:мастурбирането ускорява ли пубертета,защото един от нашия клас казва че ускорява пубертета,ама не му вярвам.
и последния ми въпрос:ако съм мастурбирал преди да съм имал полюции,ще имам ли полюции?
много съм притеснен и срамежлив в това има ли лошо?
Предварително благодаря
не мисля, че имаш проблем!

виж, нормално е при много млади но полово зрели момчета да има такова "изтичане". това не е сперма всъщност, а по-скоро е предеякулационна течност. но НЕ е и патология когато Момче се "изпразни" при контактни игри, борба, футбол, силно натоварващи емоционално моменти - при изпити, или в критична ситуация - ВСИЧКО това е нормално!

"не мастурбирам често,само веднаж беше това и немисля че повече ще мастурбирам " - това не го рабрах

точно редовната мастурбацията е "лечението" на твоя вид проблеми
мерси много ,ама искам да питам и нещо друго,
Кога ще се оправи това,и след колко горе-долу години (или при всеки е индивидуално) ще се замени с спе***.
това какво означава че вече съм зрял или какво?
малко ми е неудобно когато съм в ерекция 1-2 минути и това да изтича,или когато съм с приятелка,или когато забелвам главичката,за да я опъвам на макс,защото после трябва да ходя на мивката,за да се измия.Забравих да питам и още нещо:един от нашия клас,каза че мастурбира редовно,и каза че му е по добре така,незнам не питах защо ,и че ускорява пубертета,и каза още нещо че малкият му е пораснал сравнително доста,тогава никой не повярва от нашия клас,и тои се нави за пари всеки заложи по левче и той си свали гащите и наистина не се е бил шегувал,та събра всичките пари. ?