- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се родителите ви
и при нас положението е същотоПървоначално написано от valantain_love
![]()
мм знаеш ли как руснак брани фанатично родината си от немците през Великата отечествена Воина еми нещо такова е при мен полужението ама после са здобряват то не може брак без караници къв ша е тоя брак отговори ми? :lol
HE v nas samo brat mi i tati se karat i to za gluposti![]()
mi i az bqh v tva polojenie ama v posledno vreme sqka6 ne6tata se uspokoiha
Не,естествено.Само когато у нас е разхвърляно с части![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
амии 4есто се карам с майка ми ... баща ми никога не ми се е карал :ама майка мииииии
![]()
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Еми бащата ми си живеем сами и за това не се налага да се кара с никой,дори и с мен![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Не ми се карат.Много се уважаваме тримата и почти никога не сме си повишавали глас.
<3 ^^
Mnogo rqdko se karat!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Много рядко, за щастие![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
за щастие не. в смислъл, че 3- 4 пъти в годината нещо може да се сдърпат леко, но иначе не се карат изобщо![]()
спокойно ве! във всяка една връзка има караници! нормално е!
дори тези които си мислят 4е родителите им не се карат се заблуждават! могат да не го показват...но от време на време всеки си излива душата дори да е за нещо дребно!
е то е нормално да има караници, у нас те не са много и не са често![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не мога да кажа, че се карат. Разбира се, че понякога имат спорове и разногласия, но в кое семейство ги няма. Много добре си се разбираме цялото семейство \/
Първоначално написано от Devilka
наще ако се скарат е за някфа пълна простотия карат се доста рядко ама последния път беше за тфа кой играе в Час Пик 3 баща ми казваше негарът ама мама го бъркаше с "шанхайско слънце" и тя си държеше на русия и просто беше страшно спорене докато не им се развиках!!в нас ако се карат аз оправям нещата![]()
ВСИ4КИ РОДИТЕЛИ СЕ КАРАТ
Хъм аз не съм ги чувало имам прекрасно семейство.Дай Боже винаги да е така!Иначе съм ги чувала да се скарат за нещо дребно но после всичко завършва с усмивка норлмално е всяко семейство има проблеми
Естествено, всеки ден, естествено, почти винаги е за пари. Приела съм го за част от скучното ежедневие. Напоследък майка ми за най-малкото нещо се кара с бащата. Примерно вчера пътуваме си ние с колата и минаваме по еднопосочна улица, където един се е наврял и не може да се мине от него. И баща ми ръкомаха да го пита кво прави в еднопосочното. Майка ми се развика като луда как тяка баща ми не трябвало да ръкомаха и не знам си кво.![]()
![]()
Накрая всички като едно сплотено семейство се изпоскараха и всеки трушна вратата на собствената си стая - включително и аз
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
daaaa maika mi e super nervno sa6testvo samo kre6ti i vika..s ba6ta mi ako si goovorqt za ne6to,vinagi se karat.ba6ta mi e temerut.toi po4ti ne govori,samo ako e za ne6to vajno i kato izbesnee vika.naprao po nqkoi pyt sa me razrevavali s texnite gluposti..az si seda i si reva ,te ne me zabelqzvat..maa sviknala sym,sega ne gi slu6am
![]()
Ми наще не се карат никога.Само няколко пъти се е случвало понеже майка ми е леко истерична на моменти \/