.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Преди са ставали големи скандали понякога, но вече не. Майка ми доста се е променила и промяната определено е положителна
    и при нас положението е същото

М1Garand masta
    Guest
    мм знаеш ли как руснак брани фанатично родината си от немците през Великата отечествена Воина еми нещо такова е при мен полужението ама после са здобряват то не може брак без караници къв ша е тоя брак отговори ми? :lol

Голям фен Аватара на Ice
    Карат се много рядко
    Everything happens for a reason..

HE v nas samo brat mi i tati se karat i to za gluposti

Голям фен
    Град
    sofiq
    mi i az bqh v tva polojenie ama v posledno vreme sqka6 ne6tata se uspokoiha

Град
    Sofia
    Не,естествено.Само когато у нас е разхвърляно с части
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

амии 4есто се карам с майка ми ... баща ми никога не ми се е карал : ама майка мииииии
    •° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Само когато се пребирам в 6 сутринта иначе са екстра

Еми бащата ми си живеем сами и за това не се налага да се кара с никой,дори и с мен
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Не ми се карат.Много се уважаваме тримата и почти никога не сме си повишавали глас.
    <3 ^^

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Mnogo rqdko se karat!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Много рядко, за щастие
    Jebem te u usta, jebem te u oko

за щастие не. в смислъл, че 3- 4 пъти в годината нещо може да се сдърпат леко, но иначе не се карат изобщо

спокойно ве! във всяка една връзка има караници! нормално е!
    дори тези които си мислят 4е родителите им не се карат се заблуждават! могат да не го показват...но от време на време всеки си излива душата дори да е за нещо дребно!

Голям фен
    Град
    на луната
    е то е нормално да има караници, у нас те не са много и не са често
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не мога да кажа, че се карат. Разбира се, че понякога имат спорове и разногласия, но в кое семейство ги няма. Много добре си се разбираме цялото семейство \/

Голям фен Аватара на Devilka
    Карат се,разбира се.Нормално е.

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Карат се,разбира се.Нормално е.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    наще ако се скарат е за някфа пълна простотия карат се доста рядко ама последния път беше за тфа кой играе в Час Пик 3 баща ми казваше негарът ама мама го бъркаше с "шанхайско слънце" и тя си държеше на русия и просто беше страшно спорене докато не им се развиках!!в нас ако се карат аз оправям нещата

Град
    OUT OF SPACE
    ВСИ4КИ РОДИТЕЛИ СЕ КАРАТ

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Наще са разделени и НИКОГА не съм ги чувала даже да се сдърпват Дори и когато решиха да се разведат....Съдият даже им казал, че такъв развод се среща 1 на 10000

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Хъм аз не съм ги чувало имам прекрасно семейство.Дай Боже винаги да е така!Иначе съм ги чувала да се скарат за нещо дребно но после всичко завършва с усмивка норлмално е всяко семейство има проблеми

Естествено, всеки ден, естествено, почти винаги е за пари. Приела съм го за част от скучното ежедневие. Напоследък майка ми за най-малкото нещо се кара с бащата. Примерно вчера пътуваме си ние с колата и минаваме по еднопосочна улица, където един се е наврял и не може да се мине от него. И баща ми ръкомаха да го пита кво прави в еднопосочното. Майка ми се развика като луда как тяка баща ми не трябвало да ръкомаха и не знам си кво. Накрая всички като едно сплотено семейство се изпоскараха и всеки трушна вратата на собствената си стая - включително и аз
    Memento moriendum esse!

Guest
    daaaa maika mi e super nervno sa6testvo samo kre6ti i vika..s ba6ta mi ako si goovorqt za ne6to,vinagi se karat.ba6ta mi e temerut.toi po4ti ne govori,samo ako e za ne6to vajno i kato izbesnee vika.naprao po nqkoi pyt sa me razrevavali s texnite gluposti..az si seda i si reva ,te ne me zabelqzvat ..maa sviknala sym,sega ne gi slu6am

Ми наще не се карат никога.Само няколко пъти се е случвало понеже майка ми е леко истерична на моменти \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си