здравейте! аз съм на 14 години и съм висок само 161 сммоля ви кажете някакви лекарства и тем подобни с които да ми се ускори растежа.
всичко си е до ген...уви, няма лекарства.
edit: имаш още време да вирееш... за едно лято някои се издължават доста.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
че това не е малко за 14 годишен![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ам малко е.съучениците ми са по 170-175 а някои по 180-185
уфф...пак другите гледаме...
ходи на лостове, играй баскетбол...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ъъ аз на 14 бях сред най - ниските.. 163-4, сега съм 181... на 19 съм. Тъпото е, че на килограми си останах същия колкото и на 14, ама к'во да се прави![]()
ами гадно е че аз съм най ниския
^ Пушиш ли?От моя клас един пич порасна с 5 см за 5 години
ама беше като кумин и се наливаше с всякакви лайна...
е да ...кофти е..
и аз бях така..
ама живее се...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хвани се за някой лост и виси там час-два.
не не пуша
ше му се откъснат ръцете бе...просто да прави упражнения някакви по лостовете...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Хаха....ем аз като съм на 14 и съм 158..един фр ми каза,че ако се запиша да играя баскет,ще порасна.Аз обаче като му напраих една невинна физиономия,която тряаше да значи,че тоя метод е опитан......щеше да припадне човека.Той е по-малък от мен-на 13 е,но е 178 см...
......Абе сичко е до ген-споко
![]()
Имах един съученик.. винаги беше най-ниския,просто всеки си го знаеше като Джучката... И кво стана? За 1 година се издължи сигурно с една глава.. ако не и повече.. С момчетата винаги е така.. дръпват на височина изведнъж.
LaraFairie Photography ...
Ляля, такива теми винаги ми напомнят за - xLOOKINGFORWARDx - Drama Queen(King в случая)![]()
Аз съм на 15 и съм 150 см.Проблема при теб е, че си момче..но ти не си чак толкова нисък. А и както казаха има възможност да кратко време да се издължиш доста. Преди и аз исках да взимам лекарства, но когато разбрах страничните ефекти, се отказах. Обилно окосмяване на лицето например..за едно момиче това е най-лошото, което може да се случи. Имаше и други, но не ги помня. Та...аз ще си остана 150, но пък няма да се бръсна всеки ден
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами аз като на 17 години съм 168 см и съм порастал по-малко от 2 см за последните 2 години и половина.![]()
баси а преди това бях порастнал 10 см за 1 година и след това нищо.![]()
има доста време да дръпнеш на височина.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
още си малък тепърва ще растеж,а тва ,че твойте съученици са такива монтирали съвременни великани си е тяхна работа![]()
Не си нисък,и аз на 14 бях почти толкова (163).
Ще се издължиш,спокс.
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Упражнения за разтягане ти трябват - лостове и тем подобни - имах един познат дето така порасна, правейки упражнения всеки ден.
А пък и си още малък - има време да се издължиш.
Слушай сега момчето миПървоначално написано от станимир сф
По-добре да не растеж повече от 170
Аз съм 180 и се дразня, защото един пич от класа е 70 килограма както и аз... е той е 171-2 cm висок някъде и изглежда 3 пъти по-здрав и голям от мен.
И все пак си едва на 14 години... аз от 8-ми до 9-ти клас се издължих с достаЦъкай там женичките апа не се сдухвай от тея лунгури :Р
Споко аз съм също на 14 и съм даже малко по-нисък от теб.но не се притеснявам.все ще порасна още има време.споковсички ми казват че след 1-2 години ще порасна доста СПОКО
![]()
i az sym 1.67-8-9 ama ne se oplakvam nali ?Първоначално написано от станимир сф