- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- krem4et0, защо бездействаш?!/
Форумът е пълен с безмислени теми, а никой нищо не прави!
А, вярно! Що така? Кога ще станеш пак модератор?Първоначално написано от krem4et0
krem4et0
Модератор "Тийн интереси и проблеми"
![]()
![]()
![]()
вирус ако го разбере това ше ни убие от спам и ебавки. Дано по - бързо да ни върнат модераторите!
Престанете да критикувате и псувате модовете бе глупаци, такива! Това е форум, не е общ чат! Тъпаци! Модовете си знаят работата и най малко вие можете да им казвате кво да праят.. Тряя тука да ви стегнат както ни стягат в data.bg да видите после как се праят скапаните теми и как модовете ще имат 10пъти по малко работа. Искате да се ядоса админа и да ви забрани да пишете с анонимен ник. Смотани борсуцИ! Не оценявате това което ви се предлага!
Ама не съм в червенко. Нямам права за сега. Има други модератори-споко!
Браво!Първоначално написано от Анонимко
Отивай си в датата! Тук не си желан!Първоначално написано от Анонимко
Трябва да има ред ве льохман, кво сте тръгнали да плюете модовете, защото не ви заключват малоумните теми, защо не спрете да ги пишете?? И модовете са хора и те дишат. Не са длъжни да се занимават с вас постоянно. Научете се на ред малко! Изсипаняци!Първоначално написано от Анонимко
ЕЙ, СВИНЬО ДЕБЕЛА, ШЕ ТИ НАПЪЛНЯ ЛАЙНАРНИКА С ГЪСТО ЛЕПИЛО И НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕРЕШ НОРМАЛНО ЕДНА СЕДМИЦА МА, ПУТКО ДРИСЛИВА!Първоначално написано от Анонимко
на бас, че си прекалено тъпа за датата и затова си дошла тука, да се правиш на голяма работа, обаче ВИРУz ше ти покаже вратата!Първоначално написано от Анонимко
Dam.....ne si v 4erveno...6to ti zeha pravata...samo na tebe ili na si4ki moderatori?
Като навършиш 13 ми звънни.Първоначално написано от ВИРУz
Що реши че съм момиче бе хипопотам еректирал?Първоначално написано от Анонимко
ууу голямо момиче, ебат я в гъза и тя вече се мисли за голяма работа! горда е, че патка я е пронизала! Като стане на 30 ше мяза на адската пенсия ахахахахахаПървоначално написано от sexita
В тоя форум всеки си прави каквото си иска и пуска всякакви безмислени теми и деца като теб и някои други дрисли пускат теми "Защо кремчето ми локна темата" ... Или Кремчето е с тва кремчето е онова... модовете не са длъжни 24 часа в денонощието да ви трият лайната. научете се малко на ред. То тука на нищо не е заприличало.Първоначално написано от sexita
Тваа ууу не е от мене. Имам предвид че не е отговор към този на когото си писалаПървоначално написано от Анонимко
Виж си огромния аватар и подпис, извинявай ама си супер безмозъчна.Първоначално написано от sexita