- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шибаният живот..
Оооооо, я стига!Има хора, които и това нямат!Има инвалиди, има сираци, има хора, които умират от глад и студ!Има слепи хора, има нями хора, има деца, чиито родители ги бият и деца, чиито родители са пияници!Има наркомани, има момичета, които са били изнасилвани!Има толкова нещастни хора по света!Толкова добри хора, които ... а, бе, не ми се говори!Няк'во момче няма да го има цяло лято!Знаеш ли колко ми пука?!Ае стегни се малко и стига си хленчила като бебе!Мамка му, искам да те видя след 10 години като по цял ден работиш за 200 - 300 лв на месец и тогава ли ще хленчиш?!С хленчене нищо не се постига!Разберете го най-сетне!Аман от тъпи пикли!И не, не се извинявам!!!!!
Ponqkoga trqbva da ti se sluchi neshto losho za da ocenish prkrasnite momenti koito si prejivql!Moje da e za dobro vse pak ako naistina vie pisano da ste zaedno vie shte badete zaedno![]()
![]()
изрежи си сърцето![]()
то не мое всичко да е секс, пари и рок енд рол( с една дума КЕФ)
.............или пък може.........?![]()
Тва е най-добрия отговор. Да не е единствен? Я си представи че някога трябва да се разведеш!!! АЙде НарОДе шЕ МрЕм!!!Първоначално написано от AFT
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Живота е гаден наистина , но това е положението...или го живееш по някав начин или загиваш...всеки има трудни моменти в живота си...но трябва да се преудолеят...дори и да отнеме повече време...не се впрягай толкова...![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Порасни. Не е имало трейлър, докато си била в корема на майка ти, в който е казано "животът ви ще е американска романтична комедия", нали? Тогава какво е толкова разочароващо
Абсолютно.Първоначално написано от AFT
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.