- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samo za Momi4eta
S kakvo 1 mom4e bi vi vpe4atlioI ot kakvo zna4enie e za vas van6nosta?
Ами почвам от втория въпрос :външноста за мен е важна не е всичко но пак момчето трябва да е с една добра външност .А с какво може да ми направи впечетление ?! Хм....доста нещица...например един интересен разговор, чувство за хумор , а също и с една доста готина външност /яко тяло , прекрасни очи /.
И какво тия дето нямат "яко тяло" и "прекрасни очи"нямат шанс с момичетата така ли или това важи само за тебПървоначално написано от djuki
Дам,и аз съм на същия принцип...А ако баткото е и с руса косица и сини или сиви очички.....Първоначално написано от djuki
![]()
Външността е първото нещо,което се забелязва в един човек,но не и най-важното.За мен важен е характера-да е мил,галантен,учтив,интелиг нтен,разбиращ,нежен и готов на всичко за мен(в рамките на нормалното :P )
П.П.Има още многоооо такива теми.Можеше да поразровиш.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
s 4uvstvoto za humor i vun6nosta si bi me vpe4atlilo a mislq 4e i dosta dr momi4eta
ами виж аз си дадох това което аз търся . Под яко тяло си имма на предвид момче с едно готино тяло -плочки мускули всичко на 6 . Но не бих отказала и едно съмсем нормално момче . А и за очите зелените или сини очи просто разтапят ме . Говоря само за себе си !Първоначално написано от DRE*
Ако целта ти е да впечатлиш момичето или да спечелиш нейното одобрение, никога няма да я впечатлиш.Първоначално написано от Clio_21
Знам, звучи странно. Но най-добрият начин да впечатлиш момичето е да я третираш така, сякаш ти си този, който трябва да бъде впечатлен, а не тя. Така, секаш тя се опитва да получи ТВОЕТО одобрение, вместо да се опитваш да получиш НЕЙНОТО. Знам, че това изглежда точно обратното на това, което повечето начинаещи са учени от родителите си и от обществото, но ако искаш да "впечатлиш" момичето, трябва да спреш да се опитваш да я впечатлиш и да запонеш да е третираш така, като че ли ТЯ има нужда да впечатли ТЕБ.
Light The Universe
Да така е. Първо забелязвам външността. Ако е некаф забавен и готин ама грозен с ужастни зъби и неизрязани нокти надали бих си го харесала особенно много ... но ако е горе доло с добра визия ... е тва е ве4е друг въпросПървоначално написано от djuki
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Лично за мен външноста не е от особено значение, по важен е характера и тока как се държи с мен. Момчето до мен трябва е мило, чаровно и да може да ме забавлява. Визията си остава на заден план, пак и повечето момчета са си готони (поне в моето обкражение), а ако са спекани аз лично се отитвам да ги поотпусна някак си, пак ако не стане, техен проблем![]()
van6nostta ima zna4enie dokato ne mi zagovori maldeja... i nai-hubaviq da e kat nqma s kvo da me vpe4atli i kvo da mi kaje, ne staa. otnositelno e tva seki go use6ta razli4no, no az si znam 4e kato sre6tna podhodq6tiq 6e go poznaq, "6e se nadu6im" det se vika
Естествено първо забелязвам външносттаНо това е първосигнално и хубавата визия бързо губи значение ако е н'екъв такъв глупав или надут...Така че поне аз имам и други критерии освен външността, които дори са по важни...Ако има чувство за хумор, държи се добре, кара ме да се чувствам special, облича се стилно, чист е, мирише добре(
) дори да не е като свален от списание пак има шанс
![]()
П.П.1:Естествено и външността си има своята мн важна и понякога определяща роля...
П.П.2:Едва ли има нужда да казвам, че между две момчета, които притежават изброените от мен качества, бих избрала по-хубавия...![]()
П.П.3:И аз мнооого си падам по теракот![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Оффф какви са тея глупостиПървоначално написано от Valar
![]()
![]()
Ти all right ли си?!Повторил си 68768 пъти "третирам"
Момичето да не е някакво растение или вещ, че да я "третираш"?!Мн ясно, че не трябва да й показваш колко мн се интересуваш от нея веднага, защото губи интерес(поне при мене е така), но да се надуваш и да чакаш тя да ти сваля звезди- е т'ва е върха на простотията, е*бах ти шибаната теория
![]()
![]()
На такива като тебе дето "третират" момичетата кат' не знам си к'во там знаеш ли кога момиче като мен например или което и да е друго уважаващо себе си момиче ще им обърне внимание?!Няма достатъчно момчета на опашка, че ше търпя аз някакъв там дето стои с ръцете в джобовете и ще го "впечатлявам"
![]()
Ей ся!
![]()
в4ера Valar или някой др беше постнал цяла тема-статия по този въпрос...жалко само, 4е се затри... имаше доста верни неща в нея![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Третирам къде го има повторено бе !?
Но ок що казваш ти ги разбираш повче хахах..![]()
Тема бях поствал преди 2 дни беше за всичко и от полза!
По на там ще направя друга подобна дано не изчезне и тя!![]()
Light The Universe
всяка дума написана пове4е от един път е повторена... а ти си написал 'третирам' цели 2 пъти...не се брои, 4е има 10реда м/у 'повторенията'... виновен си и се примири...Първоначално написано от Valar
'отношението' ти към моми4етата е под всякаква критика
![]()
![]()
ПП с'я сериозно... твоя ли беше оная статия в4ера?![]()
едит: пфф беше интересна...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ОЧИТЕ!!! това е най важно за мен. нали казват че очите са огелдало на душата? да, знам че е мн клише, но за мен е мн вярно. за предпочитане да е с яко тяло(мускулесто, но не мн и т.н.) сладур и тем подобни тъпи критерийтри са най важните неща за характера му- да ме разбира, да ме разсмива и да ме обича! другото не е от значение
![]()
Това за третирането беше до ^^^lovely^![]()
Статията /темата беше моя,утре други ден ако ми дойде музата а тя винаги идва без да пита!ще направя нова по подобие на онази!
Не се повтарях думите нали!?![]()
Light The Universe
Za men vun6nosta e samo na4aloto.Ne e nujno mom4eto da e izlqzlo ot korica na modno spisanie,4e da go haresam!Mnogo vajen za men e harektera i durjanieto na mom4eto v razli4ni situacii.Vun6niq vid ima zna4enie samo v na4aloto,za6toto za da imam nqkukvi otno6eniq s opredeleno mom4e,to trqbva da e pone 4arovno,vupreki 4e vseki ima svoi vijdaniq.Taka 4e za men e po vajen haraktera
Едно момче би ме впечатлило най вече с доброто му сърце и чувство за хумор.![]()
S kakvo 1 mom4e bi vi vpe4atlio: S mn ne6ta, no nai-ve4e trqbva da e samiqt sebe si za6toto togava nqma da se vpe4atlq ot nego a ot igrata mu
..a primer kakvo bi me vpe4atlilo(kato izklui4im viziqta) ako me rasmee iskrenno,ako e 4esten s men i daje i da ne me poznava mn dobre bi mi se doveril za ne6ty,ako me za6titi pred nqkogo,ako e mil s mene i se griji i se trevoji za men,ako me razbira i me podkrepq,ako imame ednakvi interesi i mneniata ni suvpadat v vs edno otne6enie(me4ta) emi nai-razli4ni ne6taa
BI ME VPE4ATLILO NA4INA PO KOITO ME KARA DA SE 4UVSTVAM S NEGO...
I ot kakvo zna4enie e za vas van6nosta?: e ima si dosta zna4enie se pak 1vo vijdame vun6nosta a sled tova haraktera...no ako se pak sum si go haresala i da ne e golqm krasavec 6te trugna s nego mn qsnose pak tova koeto sym napisala gore e po vajno...no se pak edno momi4e kakto i edno mom4e gadjety mu da e gotino i vs da se obru6tat i da zavijdat i t.n a we se pak kofti e ako trugne6 s nqkuv groznik ili pone nqkuv koito ne se podurja (pri4eska,drehi,tqlo i t.n) i vs po4nat da komentirat i t.n
![]()
С мозък.Първоначално написано от Clio_21
edit: И с хубава усмивка.![]()
Хм да аплодисменти, не си се повтарял тоя път =D> Не съм искала да бъда груба, но онова за "тртирането" ме изкара от нерви, беше адски тъпоПървоначално написано от Valar
![]()
![]()
![]()
nqma nachin..vynshtiq vid se vijda ot nachalo..no ako momcheto uspee da me vpechatli..dr otpada..moje i samo s tova che imame temi za razgovori,mislim ednakvo po nqkoi vaprosi..a dr s techenie na vremeto shte go razbera![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜