.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: samo za Momi4eta

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Estestveno chovek 1-vo vijda vanshniq vid.I da,toi opredeleno e vajen,no ne 4ak do takava stepen,che ot nego da zavisi dali shte sam s tova momche ili ne.Kakvo bi me vpe4atlilo li?Ami naprimer chuvstvoto za humor.Obojavam mom4eto,s koeto izlizam da me razsmiva.Sashto taka trqbva da imame i nqkoi ob6ti interesi,za da imame za kakvo da govorim.Haresvam razgovorlivite mom4eta,a ne tezi,koito mylchat.Predpo4itam da slu6am,zatova gi haresvam. Haresvam milite mom4eta,koito znaqt kak da se dyrjat s edno momi4e.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    И за външноста има значение но много малко ... защото не е наи-важното нещо по скоро бих искала едно момче да може да води нормален разговор ... а не само да мисли кога ще те вкара в леглото си
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен
    Град
    София
    Има един тон такива теми...пфф
    Ами първоначално се гледа външността.Във външният вид аэ гледам очите и тялото,абе да има добри пропорции и мускулчета !Иначе характера е от по-голямо эначение,естествено.харесв ам мили момчета с чувство эа хумор.
    [size=7][b][u]fosse cos

Абе може с много неща да ме впечатли.....характер,чувств о за хумор,очи,тяло,даже сега като се замисля и височина.Никога не съм си падала по момче,което е по-ниско от мен или е по-висок от мен с няма и 15-20 сантиметра.Важното е обаче,като тръгнем да спорим за нещо,той да не изпада в някъкъв ужас,че не мисля като него,нито пък да се съгласява със всяка моя дума....Абе с много неща може...

Ами първо да има чувство за хумор ,да е естествен, да не се прави на гъзар да се лигави с мен :P да си играе с мен :P ммм.....да спори с мен...а за външния вид да е по -висок от мен, да не е кльощав..... Абе мн са нещата , то си зависи от ситуацията и от самия човек, но това са нещата които първо ми правят впечатление и биха ме накарали да опозная момчето

Град
    sf-to
    emmi za men e vajen haraktera. moje da me vpe4atli sus milo otno6enie nai-ve4e da e umno mom4eto i da e romanti4no a puk aku e i sladko i hubavko ne moje da navred, ama vinagi haraktera na purvo mqstu
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Guest

Re: samo za Momi4eta

Цитирай Първоначално написано от Clio_21
    S kakvo 1 mom4e bi vi vpe4atlio I ot kakvo zna4enie e za vas van6nosta?
    накратко: gothic face and the voice of god

Първото ми впечетление от едно момче е държанието а пък външноста има съвсем малко значение , но ако трябваше да избирам между хубаво момче лош характер и симпатично момче с як характер бих избрала второто
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Попринцип първо се забелязва външността , но това не е от голямо значение за мен е не ве пак да прилича на смъртта . По - важното според мен е характера - да е мил , готин по характер и забавен и най-важното да се разбираме добре.

aI R lo0ser?!:(
    Guest
    Еми, аз съм с О.К. визия, имам "теракот," знам два езика, водя се интелигентен, ама като не мога да вържа два лафа пред момиче какво правя? Познахте - духам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aI R lo0ser?!:(
    Еми, аз съм с О.К. визия, имам "теракот," знам два езика, водя се интелигентен, ама като не мога да вържа два лафа пред момиче какво правя? Познахте - духам!
    Хмм т'ва е мн мн мн кофти...Всичко звучи добре и изведнъж "не мога да вържа 2 лафа пред момиче..."Ами вземи направи нещо по въпроса, защото като гледам всичко останало ти е екстра и би било жалко такова "съкровище" да "духа"...

Т'ва горе го написах аз, забравих обаче да влезна преди това
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си