- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samo za Momi4eta
Estestveno chovek 1-vo vijda vanshniq vid.I da,toi opredeleno e vajen,no ne 4ak do takava stepen,che ot nego da zavisi dali shte sam s tova momche ili ne.Kakvo bi me vpe4atlilo li?Ami naprimer chuvstvoto za humor.Obojavam mom4eto,s koeto izlizam da me razsmiva.Sashto taka trqbva da imame i nqkoi ob6ti interesi,za da imame za kakvo da govorim.Haresvam razgovorlivite mom4eta,a ne tezi,koito mylchat.Predpo4itam da slu6am,zatova gi haresvam.Haresvam milite mom4eta,koito znaqt kak da se dyrjat s edno momi4e.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Има един тон такива теми...пфф
Ами първоначално се гледа външността.Във външният вид аэ гледам очите и тялото,абе да има добри пропорции и мускулчета!Иначе характера е от по-голямо эначение,естествено.харесв ам мили момчета с чувство эа хумор.
[size=7][b][u]fosse cos
Абе може с много неща да ме впечатли.....характер,чувств о за хумор,очи,тяло,даже сега като се замисля и височина.Никога не съм си падала по момче,което е по-ниско от мен или е по-висок от мен с няма и 15-20 сантиметра.Важното е обаче,като тръгнем да спорим за нещо,той да не изпада в някъкъв ужас,че не мисля като него,нито пък да се съгласява със всяка моя дума....Абе с много неща може...![]()
Ами първо да има чувство за хумор ,да е естествен, да не се прави на гъзар да се лигави с мен :P да си играе с мен :P ммм.....да спори с мен...а за външния вид да е по -висок от мен, да не е кльощав..... Абе мн са нещата , то си зависи от ситуацията и от самия човек, но това са нещата които първо ми правят впечатление и биха ме накарали да опозная момчето![]()
emmi za men e vajen haraktera. moje da me vpe4atli sus milo otno6enie nai-ve4e da e umno mom4eto i da e romanti4noa puk aku e i sladko i hubavko ne moje da navred, ama vinagi haraktera na purvo mqstu
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
накратко: gothic face and the voice of godПървоначално написано от Clio_21
![]()
Първото ми впечетление от едно момче е държанието а пък външноста има съвсем малко значение , но ако трябваше да избирам между хубаво момче лош характер и симпатично момче с як характер бих избрала второто
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
Попринцип първо се забелязва външността , но това не е от голямо значение за мен е не ве пак да прилича на смъртта . По - важното според мен е характера - да е мил , готин по характер и забавен и най-важното да се разбираме добре.
Еми, аз съм с О.К. визия, имам "теракот," знам два езика, водя се интелигентен, ама като не мога да вържа два лафа пред момиче какво правя? Познахте - духам!
Хмм т'ва е мн мн мн кофти...Всичко звучи добре и изведнъж "не мога да вържа 2 лафа пред момиче..."Ами вземи направи нещо по въпроса, защото като гледам всичко останало ти е екстра и би било жалко такова "съкровище" да "духа"...Първоначално написано от aI R lo0ser?!:(
![]()
Т'ва горе го написах аз, забравих обаче да влезна преди това![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....