Цитирай Първоначално написано от Valar
Цитирай Първоначално написано от Clio_21
S kakvo 1 mom4e bi vi vpe4atlio I ot kakvo zna4enie e za vas van6nosta?
Ако целта ти е да впечатлиш момичето или да спечелиш нейното одобрение, никога няма да я впечатлиш.

Знам, звучи странно. Но най-добрият начин да впечатлиш момичето е да я третираш така, сякаш ти си този, който трябва да бъде впечатлен, а не тя. Така, секаш тя се опитва да получи ТВОЕТО одобрение, вместо да се опитваш да получиш НЕЙНОТО. Знам, че това изглежда точно обратното на това, което повечето начинаещи са учени от родителите си и от обществото, но ако искаш да "впечатлиш" момичето, трябва да спреш да се опитваш да я впечатлиш и да запонеш да е третираш така, като че ли ТЯ има нужда да впечатли ТЕБ.
Оффф какви са тея глупости Ти all right ли си?!Повторил си 68768 пъти "третирам" Момичето да не е някакво растение или вещ, че да я "третираш"?!Мн ясно, че не трябва да й показваш колко мн се интересуваш от нея веднага, защото губи интерес(поне при мене е така), но да се надуваш и да чакаш тя да ти сваля звезди- е т'ва е върха на простотията, е*бах ти шибаната теория На такива като тебе дето "третират" момичетата кат' не знам си к'во там знаеш ли кога момиче като мен например или което и да е друго уважаващо себе си момиче ще им обърне внимание?!Няма достатъчно момчета на опашка, че ше търпя аз някакъв там дето стои с ръцете в джобовете и ще го "впечатлявам" Ей ся!