- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 9та Френска
Ми да,хората от там да си кажат-да не се крият!!!![]()
![]()
Мене лично тая година ме приеха и са ше съм ЗАЙКО БАЙКО хахаха![]()
Айде бре,няма ли французи или французойки тука ...ауууу какъв срамНе бива така!
![]()
Една фр-ка учи в 9 ФЕГ ... но май няма що да го казвам това![]()
Аз познавам 3ма души,които сега ше учат там.1 момиче в паралелката с испански и 2 фр в паралелката с немски. Тва е![]()
Ми мен ме приеха тази година там,но си избрах класическата![]()
†·٠°◦Да жИвЕе КамАСуТрА~ОрГияТа Свята•◦°٠†
За НиКоЙ нЕ Ме ГрЕе,За нИкОй нЕ ме ЕбЕ,аЗ сЪм прОсТо КУЧКА и тО бЕз СъРцЕ!!!
Един мой приятел ще учи във френската в паралелката с немски ...
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
И аз съм там.Първоначално написано от rnb_girl4e
аз съм там,ама с английски.за какво ми е да се мъча 2 години по 3-4 часа на седмица с още един език?каква е вероятността да започня нещо?аз съм на уроци по английски от 5 години и имам още 6 до завършването, дано хората там са яки, че от френски знам само "уи" и то май ми е грешно произношението
Яка ли си ?Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
Аз съм от Френската,11 клас ще бъда тая година..
Аз съм от Френската![]()
Аз съм от Френската![]()
Имам fr в паралелката с испанси.Пич си е голям![]()
Значи съм се била объркала,моя приятел е в паралелката с испаснки...съжелявам
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
Ahahahahah DEEBA TUPITE ZAICI!!!!!oooo men me prieha vuv feeeeeeeeegggg....bla blai kfo se kefat
![]()
![]()
6te vidim dali 6te vi e tolko veselo da ste novodo6li![]()
az sum ottam i sa 6e sum 11 klasKato me prieha i az se kefim supeeer mnoguuuuu , no s vremeto razbrah 4e ne e tolkova lesno i 4e ne vsi4ko e samo kupon. Kato u4eni4ka na tazi gimnaziq az se gordeq......ako ne te murzi, naistina moje6 da nau4i6 mnogo...Ako te murzi, pak 6te izbuta6.....Naistina sum mn 6tastliva ot horata , priqtelstvata i emociite, koito i donese tova daskalo \
/
аз са ше съм 12кл там и мога да ви кажа зайченца милички че сте сбъркали ама яко. тва у-ще е най-големият ташак. учителите или са некви супер добрички и ти пишат 6-ци е така а в същото време не те учат на нищо, или са некви злобни, тъпи, ограничени и корумпирани. иначе на 15-ти с радост ще разбия нечия глава с някой по-голям морков![]()