.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    lubopitnata_
    Guest

Какво мислите за връзките от растояние?Как да я опазим...

Az jiveq v Pleven,a gadjeto mi v Sofiq.Zaedno sme blizo 7 meseca i po4ti vsi4ko e 6+.Vzehme si karti na Vivatel Simpatiq i si govorim napulno bezplatno i to postoqnno .Vuprosa e kak tova da produlji,kak da opazim vruzkata si i da se spravim s trudnostite ,koito ni spoletqvat kogato ne sme edin do drug i takiva neshta.Iskam vseki da napishe svoeto mnenie i moje bi ako ima drugi v moeto polojenie da spodelqt kak se 4uvstvat i kak se spravqt s tova polojenie.PISHETE MOLQ VI!

Аз съм от Варна а той от Стара Загора и сме от 1.8 месеца заедно и много се обичаме има си начини на запзване на връзки

Аз съм от варна, а той заминава за Бристъл. Надявам се да успеем да запазим връзката си.

ами, от опит мога да те посъветвам - заеби цялата работа от растояние...
    нищо не става...винаги идва моментът в който поне един от двамата има спешна нужда от психическа и физическа подкрепа от половинката ... и уви - не може да я получи...

имах същата случка миналата година...само аз съм в София, а мацката беше в Плевен...голяма любов, голямо нещо беше...сеа направо се учудвам какви чудесии съм праил само и само да се видиме, че и работата си напуснах тогава, за да мога да я виждам. до балчик ходих за да работя там и да имам пари да ида да я видя в плевен...и накрая - нищо. тя разправя - "много са километрите , не мога"...

тоя момент - ВИНАГИ ИДВА...не искам да те отчайвам, във вярата лошо няма...в надеждата също. но моя опит...говори обратното...успехс
    BATE PESHO WEB SITE COMING SOON...
    Studio Buster - neshtata ne sa takiva, kakvito izglejdat. Neshtata sa takiva, kakvito se chuvat.

Не мисля,че връзка от разстояние може д асе опази особено дълго.Но ти се опитвай да ходиш при нея да кажем през уикендите,тя да идва.....абе просто да се осъществява физически контакт (не става въпрос за секс,понякога дори една прегръдка може да преобърне света)

сестра ми си има гадже от Шумен(от Плевен съм) и се чуват секи ден и т.н. заедно са от повече от година и нещо. но пък аз от друга страна нямам същия късмет. гаджето ми замина за испания и няколко дена след това скъсахме. така че е относително, ако се обичате както сестра ми и нейното гадже нямате никви проблеми

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    С моя мъж за момента сме в подобно положение, макар че градът, където е той, е доста на близо и се виждаме често, освен това си пишем постоянно в Skype и общо взето няма ден, в който да не поддържаме връзка.
    Но всъщност той преди беше от моето училище, тази година завърши и след това вече му се наложи да се върне при техните, иначе преди си живееше в моя град и нямаше как да прекратим всичко след това, което бяхме преживели до момента.. въпреки че преди бях против подобни връзки, когато има желание, не можеш просто да сложиш край, а и при нас километрите са малко.
    Трудно е, но имаме достатъчно средства за комуникации и липсата се преодолява по-лесно
    Плюс това не го приеха на кандидатстудентските изпити и след месец се връща отново за постоянно тук
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Да имаш гадже от разстояние е най-тъпото нещо,което може да направи един разумно мислещ човек...
    LaraFairie Photography ...

Град
    California...why not?
    ми ако трябва да споделя горчивия личен опит - това никога не би могла да бъде една пълноценна връзка според моите виждания. така че заеби тая работа и не се измъчвай!
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

при мене общуването в гаджето (тогава) , ми съспиваше отношенията...
    все недоразбиране, все "ама що не си на компа" , "ти не ми обръщаш внимание" и не знам още кво....
    зарекъл съм се че повече изпълнения от растояние нема да праа....

ПО ДОБРЕ САМ ОТКОЛКОТО С НЕПОДХОДЯЩАТА
    за тва си седим сам и си живееея :Д :Д :Д хахах
    BATE PESHO WEB SITE COMING SOON...
    Studio Buster - neshtata ne sa takiva, kakvito izglejdat. Neshtata sa takiva, kakvito se chuvat.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Стига бе,хора...Не ме отчайвайте...
    Incomplete..........

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Не мисля,че връзка от разстояние може д асе опази особено дълго.Но ти се опитвай да ходиш при нея да кажем през уикендите,тя да идва.....абе просто да се осъществява физически контакт (не става въпрос за секс,понякога дори една прегръдка може да преобърне света)
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Абее кой квото иска да казва,ама и мойта връзка е от разтояние,аз сам от София,той е от Стара Загора.Вече ходим почти година и се виждаме всеки уикенд,демек 4 дни сме си в градовете и 3 сме заедно.Ваканцийте сме заедно през цялото време,защото селото ни е едно и също.Понякога си ходим и в градовете на гости и ни е мн яко и хич не се оплаквам!
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не смятам че връзка от растояние ще прогресира мн дълго време.Все пак винаги има изключения,но аз лично смятам че е глупаво.Хубаво вие постояно си говорите,но когато ти се случи нещо интересно или просто имаш нужда да прегърнеш и да целунеш гаджето си и оп изведнаж се сещаш,че той е на хиляди километри от теб.И така двамата само се измъчвате и накрая се разделяте.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ами аз съм с моя приятел от 9 месеца,но сега се налага да се виждаме по рядко,заради работата му.поддържаме връзка постоянно и веднага когато се освободи идва за два ,три дена.и засега ще я караме така известно време. ако се обичат двама човека,ще преодолеят всичко и ще си останат заедно. всичко зависи от чувствата...
    ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от edin_pe60
    нищо не става...винаги идва моментът в който поне един от двамата има спешна нужда от психическа и физическа подкрепа от половинката ... и уви - не може да я получи...

имах същата случка миналата година...само аз съм в София, а мацката беше в Плевен...голяма любов, голямо нещо беше...сеа направо се учудвам какви чудесии съм праил само и само да се видиме, че и работата си напуснах тогава, за да мога да я виждам. до балчик ходих за да работя там и да имам пари да ида да я видя в плевен...и накрая - нищо. тя разправя - "много са километрите , не мога"...

тоя момент - ВИНАГИ ИДВА...не искам да те отчайвам, във вярата лошо няма...в надеждата също. но моя опит...говори обратното...успехс
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    The Moon

Съгласна съм с пича !!!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Физическата раздяла води до емоционална...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    ТОЙ Е ОТ СОФИЯ,А АЗ СЛИВЕН И СМЕ ЗАЕДНО ОТ 2005 ГОДИНА :P
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh

Hora istina e 4e ne e nevyzmojno.Kolkoto i trudno da vi se struva ponqkoga...Ima li jelanie i obi4 ot 2te strani ni6to ne moje da vi razdeli.I nali pomnite kakvo kazvat na6te priqteli ot Sblysyk - Nqma nevyzmojni ne6ta.Da...naistina fizi4eskata blizost lipsva...mn...no ne e nevyzmojno .Zavisi izcqlo ot 2kata.Smiyl v momenta pri men e taka...ama ne se otkazvame ... i si se obi4ame.
    Gl & HF

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ами винаги съм била против връзките от разстояние,но сега съм точно в такаво положение.Момчето,което харесвам е на морето,а аз съм си в София и той се пприбира чак септември и ние си говорим всеки ден,ама не е същото,като да си се виждам и да си кажа честно,колкото и да ми се иска не съм сигурна,че нещата ще се получат.Е при вас може би ситуацията е друга.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

bgbuffgirl
    Guest

връзката на разсояние

Днес пак се изпокарахме с моя...
    Той е от Бургас(в момента живее там иначе не е от България),а аз от София..еми мн е гадно
    Познаваме се вече 2 години,от които все мъки и все се разделяме, ама като е видим и химията си казва думата ;(
    И всяка раздяла е като малка смърт за мене-наистина-направо изпадам в депресия и ми е тежко и вече не знам какво да правя ...
    Пробвах с други ама него си искам и тва е!
    Оффф полудявам писах му писмо, че не мога повече преди малко ама знам какво ще последва...пак мили думи пак чакане пак пак че се видим и че летя много на високо за да падна от там и да боли .... много

syglasna sym.. s moq bifsh priqtel ne bqhme ot edin i syshti grad, no pak bqhme blizo, vijdahme se, makar i rqdko, shtoto vse pak toi raboteshe, hodihme blizo 6 godini i nakraq me odrqza, zaradi tfa, che ne sme se vijdali chesto.. e pitah go kak 6 godini sme mogli da zapazim vryzkata si i t.n. ... a toi mi kaza, che nemoje da izdyrja poveche i che edva li she ima nqkoi drug, koito da izdyrji tolkoa mnogo bez da vijda priqtelkata si chesto, f prodyljenie na blizo 6 godini...
    ~!1912!~

Град
    gorno nanadolni6te
    az sa6to imam vrazka ot razstoqnie i naistina ne moga da kaja 4e e lesno, no kogato se obi4ame ni6ot nemoje da ni spre, za tova ako obi4a6 4oveka koito e s tebe badi s nego nezavisimo ot tova kakvo vi deli i vinagi slu6ai sebe si a ne drugite okolo teb i tova 4e prez vremeto kogato ne e s teb e s druga .....
    s dve dumi nemam dumi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си