.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Аз имам фенки от цял свят.Това може ли да се нарече "връзка от разстояние" ?
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Guest
    имам такава връзка от няколко месеца и се надявам да издържи докато се съберем, защото малкото пъти които съм бил с нея съм се чувствал на седмото небе, а и по чата се разбираме доста добре, постоянно ми е в главата и всички други ми се струват безинтересни, само се надявам да издържи до момента Х

Лично аз съм на мнение, че една такава връзка се запазва много трудно, да не кажа и невъзможно. Понякога и най-силната любов не може да издържи на тези разстояния. Има неща, които не могат да бъда заместение с телефонен разговор или съобщение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Да запазиш връзка от разстояние? Не искам да те разочаровам, но е невъзможно....
    Моята приятелка е на море от 1 седмица, за тея 6-7 дни сигурно е минала 10-20 човека, ма кво ми дреме, като се върне ше е моя пак, така че кво ти дреме и на тебе?

Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Да запазиш връзка от разстояние? Не искам да те разочаровам, но е невъзможно....
    Моята приятелка е на море от 1 седмица, за тея 6-7 дни сигурно е минала 10-20 човека, ма кво ми дреме, като се върне ше е моя пак, така че кво ти дреме и на тебе?
    физическата изневяра е едно, съвсем друго е ако има чувства и двете болят като разбереш, но с чувствата нещата стават необратими
    durto magre

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    10. Връзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало(освен ако не сте завършили вече )...решението си е ваше,щ
    ом се обичате трябва да се пробвате да се задържите заедно,нали любовта няма граници Wink ..но такива връзки обикновено водят до изневери=>скандали=>болка...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Според мен пък може да има такава връзка само ако двамата си имат доверие и се обичат!

ами не спирайте да си говорите, да поддържате близостта между вас, ако може пътувайте си до градовете по-често и си изкарвайте незабравимо времето, което имате.
    SMILE FOR ME NOW

Guest
    а какво да правя когато тя почне да се скатава и се оправдава с работа и с всякви други неща и разговорите стават все по къси и по редки и не иска да се видим по различни причини, а звучи по същия начин както винаги ???

аа аз лично не ги одобрявам.. да .. виждате се 2 пъти на месец наи мн ... тфа не е си гадже за мен имала съм такива връзки ии с единия нещата не приключиха добре а с другия в момента сме много добри фр (ако това може да се нарече така) и много го уважавам.. ноо осъъзнаите се... до кога така??!?! година две.. ще ви писне рано или късно и ще разберете че връзка от разстояние няма как да има... е все пак бих го разбрала ако си ходите на гости за по 2 3 дена на седмица ...

Супер фен
    Imala sym vryzka ot raztoqnie i da ti kaja li(ne iskam da te otchaivam) ama teq vryzki sa obrecheni .... prosto nqma bydeshte.Kakva vryzka e po telefona,skype i t.n. ? I est ako imate seriozni namereniq edin kym drug moje i da uspeete da syhranite vryzkata si ... no rqdko takiva vryzki ospqvat da prosyshtestvuvat.I vse pak vi pojelavam da ste oshte mnogo dylgo zaedno
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на marjesa
    абе връзка от разтояние кфо е тфа па пари за телефони за сметки па то притиснения па то вибратори чудеса сорка ама такива връзки не просперират
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Цитирай Първоначално написано от edin_pe60
    ами, от опит мога да те посъветвам - заеби цялата работа от растояние...
    нищо не става...винаги идва моментът в който поне един от двамата има спешна нужда от психическа и физическа подкрепа от половинката ... и уви - не може да я получи...

имах същата случка миналата година...само аз съм в София, а мацката беше в Плевен...голяма любов, голямо нещо беше...сеа направо се учудвам какви чудесии съм праил само и само да се видиме, че и работата си напуснах тогава, за да мога да я виждам. до балчик ходих за да работя там и да имам пари да ида да я видя в плевен...и накрая - нищо. тя разправя - "много са километрите , не мога"...

тоя момент - ВИНАГИ ИДВА...не искам да те отчайвам, във вярата лошо няма...в надеждата също. но моя опит...говори обратното...успехс
    lubov ot razstoqnie...takoa jivotno mnogo rqdko se sreshta....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    такива връзки нямат бъдеще от личен опит ви го казвам и по хубаво се откажете освен ако няма някакъф начин да заживеете заедно аиде критикувайте ме разбиратели

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Na kolko kaza 4e ste?!? ako imate 18 vzemete serioznata kra4ka da jiveete zaedno ili v pleven ili v sofiq ....inu4e neznam...a ako ste na po malko e 4ista zaguba na vreme

еми и аз имах така едно гадже оба4е накрая на него му писна и ме заряза с думите ако живеехме на едно място щяхме да сме ве4но заедно

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Колкото и да искам да вярвам... Подобни отношения нямат бъдеще, освен ако няма някаква възможност да се премести единия при другия... Съжалявам
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на Barbie
    Зависи от ситуацията, от хората, от чувствата между тях. Приятелят ми си е в България, а аз уча в Милано и все пак първата година я преживяхме. Сега съм си за три месеца в България и сме заедно всеки свободен момент. Но иначе, през учебната година, успявах да пътувам всеки месец за по 7-8 дена. И все пак се справяме с километрите. Не е невъзможно.

RQ

Ми и а в момента съм така Тя е от Шумен пък аз от Пловдив ... надявам се тепърва да стане нещо ... пък за запазване ше се мисли после Абе любов онлайн или по телефона само много е трудно ... лъжа след лъжа ... доверия минимум ... е зависи ... ако хората са добри и верни един на друг може и да се запази ... обичайте се
    ... k33p w@lkinG ...

Тва не е връзка от разстояние...връзка от разстояние е да сте имали истинска връзка и да сте се разделили за лятото и после пак да се видите....това може би няма да продължи дълго,но щом си щастлива по този начин старай се да изживяваш всяка минута с него пълнценно =)

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Цитирай Първоначално написано от edin_pe60
    ами, от опит мога да те посъветвам - заеби цялата работа от растояние...
    нищо не става...винаги идва моментът в който поне един от двамата има спешна нужда от психическа и физическа подкрепа от половинката ... и уви - не може да я получи...

имах същата случка миналата година...само аз съм в София, а мацката беше в Плевен...голяма любов, голямо нещо беше...сеа направо се учудвам какви чудесии съм праил само и само да се видиме, че и работата си напуснах тогава, за да мога да я виждам. до балчик ходих за да работя там и да имам пари да ида да я видя в плевен...и накрая - нищо. тя разправя - "много са километрите , не мога"...

тоя момент - ВИНАГИ ИДВА...не искам да те отчайвам, във вярата лошо няма...в надеждата също. но моя опит...говори обратното...успехс
    уооо, Бате Пешо пише в нашия форум

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Не можеш да я опазиш особено сълго.И аз имах същата история - запознахме се на лагер на морето,бяхме заедно около седмица,обаче той си замина за Лондон,аз си дойдох в Ботевград,поддържахме си връзката 1-2 месеца и накрая спряхме да се засичаме в скайпа,в ICQ-то и всичко отиде на майната си.Така че от тия връзки няма много смисъл...

От личен опит мога да ти кажа - че такива връзки рано или късно се разпадат. И аз имах едно такова гадже - всеки ден се чувахме, писахме си, но след известно време разстоянието започва да си казва думата. Така че моя съвет зарежи този вид връзки и си намери гадже от твоя град!
    Нека изгрева тъй да посрещнем,
    нека първи лъчи да те сгряват,
    че от утре, след дългите нощи -
    само тъжни слънца...ще изгряват!

еми много коти е така...ем преди аз ходех с 1 момче 10 месеца а той беше от Плевен а аз от Враца...ама се скарахме...и после си казах че неискам връзка от растояние...е сега ми е гадно...защото ходя с 1 момче от 1 седмица и той е на Варна...супер гадно ми е...ам утре ще ходя за 1 седмица малко при него...а после...не ми се мисли...вчера бях в депресия цял ден само рев.....много ми е кофти така... по добре кат срещнеш човек от друг град да не се занимаваш с него...гледай да не се виждате много често за да не хлътнеш и после да ти е гадно...
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

просто потребител
    Guest

:)

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Зависи от ситуацията, от хората, от чувствата между тях. Приятелят ми си е в България, а аз уча в Милано и все пак първата година я преживяхме. Сега съм си за три месеца в България и сме заедно всеки свободен момент. Но иначе, през учебната година, успявах да пътувам всеки месец за по 7-8 дена. И все пак се справяме с километрите. Не е невъзможно.
    С приятелката ми сме заедно вече 3 години.Сега тя заминава да учи в друга държава,а аз за момента си оставам тук.Ще гледаме да се чуваме,когато можем и да се живдаме(когато тя има време да се върне или когато аз имам възможност да отида при нея)И двамата знаем,че ще е много трудно,но се надяваме да издържим... ще поживеем и ще видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си