Цитирай Първоначално написано от edin_pe60
ами, от опит мога да те посъветвам - заеби цялата работа от растояние...
нищо не става...винаги идва моментът в който поне един от двамата има спешна нужда от психическа и физическа подкрепа от половинката ... и уви - не може да я получи...

имах същата случка миналата година...само аз съм в София, а мацката беше в Плевен...голяма любов, голямо нещо беше...сеа направо се учудвам какви чудесии съм праил само и само да се видиме, че и работата си напуснах тогава, за да мога да я виждам. до балчик ходих за да работя там и да имам пари да ида да я видя в плевен...и накрая - нищо. тя разправя - "много са километрите , не мога"...

тоя момент - ВИНАГИ ИДВА...не искам да те отчайвам, във вярата лошо няма...в надеждата също. но моя опит...говори обратното...успехс
syglasna sym.. s moq bifsh priqtel ne bqhme ot edin i syshti grad, no pak bqhme blizo, vijdahme se, makar i rqdko, shtoto vse pak toi raboteshe, hodihme blizo 6 godini i nakraq me odrqza, zaradi tfa, che ne sme se vijdali chesto.. e pitah go kak 6 godini sme mogli da zapazim vryzkata si i t.n. ... a toi mi kaza, che nemoje da izdyrja poveche i che edva li she ima nqkoi drug, koito da izdyrji tolkoa mnogo bez da vijda priqtelkata si chesto, f prodyljenie na blizo 6 godini...