- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq vijte tuk....
v4era s priqtelq mi nqmahne prezervativ i vapreki tova spahme zaedno.problemat mi e 4e toi se izharli ot gore mi,po korema i po nadolu...pritesnqvam se i ako moje kajete mi nai-dobrite kato cena i efekt hap4eta,koito moga da si kupq.....ppppppllllllsssss
Щом не е в теб, какво се притесняваш?
mi kak da kaja...ne go napravi v men,nz dali dokaato go vadi po4na.ot krasta na dolu mi se izhvarli....![]()
Ескапел се казва.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абе да хапчета........момчето в/у корема ти е свършил и вече си бременна.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хахахах ми да, то затова бебета имат пъпна връвПървоначално написано от Peshito
![]()
Добре си...акобеше свършил в устата ти след 9 месеца бебето щеше да ти разбие зъбите![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
КОГАТО КУPА МИ ГОВОРИ, ЗНАЧИ ШЕ МЪЛЧИШ МА, ПУTКО ДРИСЛИВА!Първоначално написано от sexita
Не е свършил в теб-не си бременна-не ти трябват хапчета.
ае ти си много ограничено създание бе....тез простотии можеш да ги говориш с приятелите ти на някое кафенце а не да влизаш в този форум само за да показваш колко тъпи хора има и какъф е резултата от чифтоската на майка ти и един кон!ай чезвай смотанПървоначално написано от ЧИЧО СПАС
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
=D>Първоначално написано от Peshito
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никакви хапчета не ти трябват!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
A we vsichkite ste mn umni. I da i se e izpraznil na korema,nqmashe li edno takova malko kolichestvo sperma,deto myjyt izhvyrlq predi svyr6vaneto ,a?
![]()
![]()
![]()
ne mi se izhvarli na korema,a po-nadolu kak da kaja...... .
Izviniavai che taka traa da popitam no tva ti li si na snimkata s oranjevoto?zashtoto si mi CIFRA POZNATA ot niakade ... neznam kak shte prozvuchi no kakto i da ti prozvuchi da znaesh ne e obida seriozno govoria![]()
![]()